Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben iyiyim şükür bebito. Sen nasılsın?Günaydın kızlar nasılsınız?
Herkesi yoldan öıkardım
Nasıl oldun yavrimuGünaydın balım
Aynı Yumurtam ısrarla çatlamıyor. Benimle yaşlanacak galiba senden naberNasıl oldun yavrimu
Bende iyiyim. Mevsim geldi alerjim arttı hapsurup duruyorum. Bir de öyle gürültülü oluyor ki pıt diye uçacak çocuk içimdenBen iyiyim şükür bebito. Sen nasılsın?
Çok şükür canım benim, sen nasılsın?Günaydın kızlar nasılsınız?
Olgunlaşmayı bekliyor olabilir mi?Aynı Yumurtam ısrarla çatlamıyor. Benimle yaşlanacak galiba senden naber
Nette çatlamak için formül neyim yok muAynı Yumurtam ısrarla çatlamıyor. Benimle yaşlanacak galiba senden naber
Ben de iyiyim. İkinci kahvaltımı yapıyorum. İlkinde eşimi uyandiramadik daÇok şükür canım benim, sen nasılsın?
İyi fikir aslındaaaaaBu HAbibte soda şişesine gazoz doldurup bizi kandıradabilir dikkat edelim sahte sodalara
Kahvaltı hazırlıyorum. Atıştırıp çıkarız diye düşünüyorumAynı Yumurtam ısrarla çatlamıyor. Benimle yaşlanacak galiba senden naber
Utanmazzzzzz kocaman da yazmışım haaa görmemişHabibim, seni gelmedi ve bayram kutlamadı diye duyuruyor bu @Bal0ncuk
Evet Deynep’im, yağda daha lezzetli oluyor, eşin haklıHayırlı sabahlar
Eşim kahvaltıya patlıcan kızartma istedi. Çoktandır tavada yapmıyordum sağlıklı değil diye. Yaz mevsiminde de iyi gidiyor ama
Yazık kendini avutuyorHAbibte bayram kutladımı ya..
Ben kaçırdım mı...
Bugün ben kutladm bayramını halbuki benden küçük.. Bak şimdi dank etti..
Az az, sık sıkBen de iyiyim. İkinci kahvaltımı yapıyorum. İlkinde eşimi uyandiramadik da