- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
Fotoğrafa mi atsam, yorumuna gülsem mi bilemedimAşkom ya ben sardım keşke önce görseydim şimdi çok kıskandım
Pişince şekil vereyim kv ye yollarım
Eki Görüntüle 2848609
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fotoğrafa mi atsam, yorumuna gülsem mi bilemedimAşkom ya ben sardım keşke önce görseydim şimdi çok kıskandım
Pişince şekil vereyim kv ye yollarım
Eki Görüntüle 2848609
Sağol nevoşum sanada hayırlı bayramlar olsunAblacım Hayırlı Bayramlar
Sağol yasocum sanada hayırlı bayramlar olsun Yorgunum canım ya fırsat buldukça yürüyüş yapıyorumİyi olduğunu bilelim, bize yeter ablam. Hayırlı bayramlar
Sonra alsem gibi rüyalarına girerim olmazBende birilerine abla demek istiyorum
Sabah beri arayan arayana
Ne işim bitti, ne telefonum sustu
Telefon numaranı ver, bende seni arayayım
Herifin atsın keseyiYakşamlar cancağzım
Bana 2 kese atar mısın?
Bayram bahane gezmek şahaneKim tam kapanma var dedi, sadece bizler kapanmışız
Sabah beri gelen gidenden, bahçeden eve giremedim
Yorgunluktan duşa girmeye mecalim kalmadı
İyi bayramlarSelamlar hepinizin bayramınızı kutluyorum nice mutlu bayramlarımız olsun. Fırsat bulamıyoru
m gelmeye özledim hepinizi Valide bşzde salı günü kotrolü var
Allah kolaylık versin. Bayramın mübarek olsunSelamlar hepinizin bayramınızı kutluyorum nice mutlu bayramlarımız olsun. Fırsat bulamıyoru
O iş bende elticimFotoğrafa mi atsam, yorumuna gülsem mi bilemedim
Iyi bayramlar ciceem, dikkat et kendineSelamlar hepinizin bayramınızı kutluyorum nice mutlu bayramlarımız olsun. Fırsat bulamıyoru
Evet birazcık fazlalastirabilirimÇok sar
Ben sardım
Aşkom dur bayram geçsinHAbibte ,mesailere başlamadın mi hala
Kızları sıraya dizmişti en son askom,hatunun öncelik listesi var,anca biter dedimAşkom dur bayram geçsin
Tamam işte bayram henüz bitmediNevreste başlık bayram tatlıları, cumartesi gününü beklemeyelim, aç oylamayı
Biz listede değiliz umarımKızları sıraya dizmişti en son askom,hatunun öncelik listesi var,anca biter dedim
Yok askom,bizden memnun değil,biz cazip değiliz neyse kiBiz listede değiliz umarım