- 24 Eylül 2018
- 97.192
- 292.497
Resim bekliyoreKesinlikle starsin askom Bende hazirlanacagim birazdan askom bende bant yapayım bari saçımı ortaya dökerim bol bol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Resim bekliyoreKesinlikle starsin askom Bende hazirlanacagim birazdan askom bende bant yapayım bari saçımı ortaya dökerim bol bol
Vallahi olsa dokerdim sim aşko o kadar bunaldım kiResim bekliyore
Ay asko sorma ,fenalardayım,saat daha 11.30 civarı,uyanalı 3 Asır geçti, vakit geçmiyorVallahi olsa dokerdim sim aşko o kadar bunaldım ki
Bana da bugün öyle aşkoAy asko sorma ,fenalardayım,saat daha 11.30 civarı,uyanalı 3 Asır geçti, vakit geçmiyor
Çok eğleneceğukBana da bugün öyle aşko
Maşa mi yapsam ya bendeÇok eğleneceğuk
Sen Maşa yap,ben Koca Ayı,ayyy ,ne fena espri böğkMaşa mi yapsam ya bende
Hayirli bayramlar canımE Elif_Eylul Jenna16 @Blue_Peri @alsem @ASSOSyal Kukrim @Minik Meleklerim Nevreste @Evva @yasminsay @Dediyy C A N O @HanimKelesimiGetir Elhan hepinizin bayramını kutlarım daha etiket yapamadığım arkadaşlarım Rabbim sevdiklerimiz ile sağlıkla bayramları kutlamayı nasip etsin inşallah
Hayirli bayramlar elifimCumleten Bayramınız bayram ola canımlar ❤❤
Oldu o zaman aşko ben gideyimSen Maşa yap,ben Koca Ayı,ayyy ,ne fena espri böğk
Ohhh be kendine gelmişsib bende kim bu yavru diyordumOldu o zaman aşko ben gideyim
Daha iyi görünürKesinlikle starsin askom Bende hazirlanacagim birazdan askom bende bant yapayım bari saçımı ortaya dökerim bol bol
Sagol canım sanada hayırlı bayramlarE Elif_Eylul Jenna16 @Blue_Peri @alsem @ASSOSyal Kukrim @Minik Meleklerim Nevreste @Evva @yasminsay @Dediyy C A N O @HanimKelesimiGetir Elhan hepinizin bayramını kutlarım daha etiket yapamadığım arkadaşlarım Rabbim sevdiklerimiz ile sağlıkla bayramları kutlamayı nasip etsin inşallah
İçerim bir bardakTaze süt geldi, çay içme gelEki Görüntüle 2848270
Hangimiz özlemedik ki jennamHem de nasılTelefonla kutlama yapıyoruz, kalabalık bayram kahvaltilarimizi özledim
Evet kapalı canım. Sadece şehit ailelerine serbestMezarlığa gitmek istiyordum. Onlarda kapalıymış
Ramazanda bitti artıkın. Gazoz kasası ile gelirsin artıkOhhh be kendine gelmişsib bende kim bu yavru diyordum
Bayram sonu artıkEvet kapalı canım. Sadece şehit ailelerine serbest