- 31 Ocak 2012
- 4.001
- 9.178
Sana da bööö o zamanCööö size
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sana da bööö o zamanCööö size
Ayyy çok korktukCööö size
Bitirdin mi temizliğiÇok şükür kuzum bugüne
Bitti kuzu oh kebapBitirdin mi temizliği
Hemsom nasılsın
Oh misBitti kuzu oh kebap
Sana da bööö o zaman
Ayyy çok korktuk
Aynen hemsomBursa marşıyla geri döner hemso
İyiyim hemsom,sen nasılsın? HosgeldinHemsom nasılsın
Iyiyim şükür canim bendeİyiyim hemsom,sen nasılsın? Hosgeldin
Ne kadar anarşik bir girisCööö size
Allah iyilik versin canım. Eylül nasıl?Iyiyim şükür canim bende
Aynen öyle sonu çok güzel, mis kokuyor her yerTemizlik yapmak insanı yoruyor ama ev temizlendikçe insanın içi açılıyorTerapi resmen
Sagol canimAllah iyilik versin canım. Eylül nasıl?
Aklı,fikri gezmedeÇocukların işi ne ?Sizin orda gelen,giden olur ama sanki,yakın mesafe sonuctaSagol canim
Eylül iyi kahvaltı ediyo şuanda daha sonra parka gidicekmis
Simdi dısarda lokma pisiriyolar sarma sarip baklava yapiyolar birileri gelcekmis gibi ama tabiki gelen olurmu yengelere bilmiyorum sadece yapiyolar iste jandarma gezicekmis oyuzden belkide kimse cikamaz biz birbahcede oturuyoruz kapıdan bayramlasiriz heraldeAklı,fikri gezmedeÇocukların işi ne ?Sizin orda gelen,giden olur ama sanki,yakın mesafe sonucta
Onu dedim işte,yakın akrabalar yine gelir,lokma mi dedinSimdi dısarda lokma pisiriyolar sarma sarip baklava yapiyolar birileri gelcekmis gibi ama tabiki gelen olurmu yengelere bilmiyorum sadece yapiyolar iste jandarma gezicekmis oyuzden belkide kimse cikamaz biz birbahcede oturuyoruz kapıdan bayramlasiriz heralde
Evet pisiriyolar simdi eylule getirmisler yiyooOnu dedim işte,yakın akrabalar yine gelir,lokma mi dedin
Şanslı bebe Yesin,yarasın kuzuyaEvet pisiriyolar simdi eylule getirmisler yiyoo