- 11 Mart 2013
- 9.602
- 12.967
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2. yarışmanın oylaması da mı başladı yokum canım sanırım hepsini kendimiz yapmamız gerekiyormuş geçen Nevreste abla öyle demişti sanki, biz kayınvalidemde davet verdik ama herşeyi ben yapmadığım için katılmadımLilimam sen var mısın yarismada
Evet başlamış canım anladım ee ne var ne yok nasılsın2. yarışmanın oylaması da mı başladı yokum canım sanırım hepsini kendimiz yapmamız gerekiyormuş geçen Nevreste abla öyle demişti sanki, biz kayınvalidemde davet verdik ama herşeyi ben yapmadığım için katılmadım
İyiyim canım sağol hatırlayıp sorduğun için Hayatım pek bi hareketli bugünlerde gelmişken oyumu da verdim gitti, 10.masa tanıdık bi masaEvet başlamış canım anladım ee ne var ne yok nasılsın
tesekkur cnm
Sende sağol canım benim aman iyi yönde olsun hareket berekettir canısı Allah kolaylık versin gönlüne göre olsun herşeyİyiyim canım sağol hatırlayıp sorduğun için ❤ Hayatım pek bi hareketli bugünlerde gelmişken oyumu da verdim gitti, 10.masa tanıdık bi masa
Hepsi çok güzel herkesin ellerine sağlıkSende sağol canım benim aman iyi yönde olsun hareket berekettir canısı Allah kolaylık versin gönlüne göre olsun herşey
Bende kullandim 11. Sofraya verdim .
Amin canımSende sağol canım benim aman iyi yönde olsun hareket berekettir canısı Allah kolaylık versin gönlüne göre olsun herşey
Bende kullandim 11. Sofraya verdim .
Aynen öyle canımHepsi çok güzel herkesin ellerine sağlık
21 ile 16 aynı oyda 5Etli ekmekler
Sarmalar
Dolmalar
Etler
Börekler
Pideler
Ayranlar
Çorbalar
Allah'ım