- 24 Eylül 2018
- 97.333
- 292.741
O isimde kimse tanımıyorum ben ,ama senin gözler de maşallah,kartal gözüBen birkaç tanesini buldum bile 1. sofra belli zaten isim yazıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O isimde kimse tanımıyorum ben ,ama senin gözler de maşallah,kartal gözüBen birkaç tanesini buldum bile 1. sofra belli zaten isim yazıyor
Sana da balımHayırlı iftarlar herkese
Ben de tanımıyorum:) Burnum ve gözlerim keskindir Arkadaşın evinde koklaya koklaya fare ölüsünü bulmuştumO isimde kimse tanımıyorum ben ,ama senin gözler de maşallah,kartal gözü
Maşallah sana dedektif VusoBen de tanımıyorum:) Burnum ve gözlerim keskindir Arkadaşın evinde koklaya koklaya fare ölüsünü bulmuştum
Çok geç oldu cevap vermem kusura bakma kuzumMakyajkolik13 canım katıldın mi sen, sensiz olmaz yapmadıysan yarın sütaş kapıp gel , senin çok hoş tabakların vardı pembeli, tanıyabilirim seni
Hadi Allah'a emanet ol tatlımHaydi kaçtım
1. Yarışmada ilk resim benimdi tanımadınNoliii giz anlamadim ben bi sey
Ben seni tanımıştım zaten Emira SY nin ramazan sofrslarina kazandigi tabaklardan net tanidim bebisli hediyeli resmi hala aklimdaAhanda -VUSLAT- Nevreste N Nana @gurtmingotam Hepimiz yarismadaymisiz zaten boylede cok gizemli oldu canim
Ne yiyorsan onu çek ne olacak özenmeÇok geç oldu cevap vermem kusura bakma kuzum
Zor ya benim katılmam çalışıyorum zor atıyorum eve kendimi öyle cicili sofra kurmaya da vaktim olmuyor. Çok isterim ama keşke yapabilsem
Farklı tabaklarım varBunları tanınmasın diye kullandım:)Bakiciz Yeni takım almadın demi
Yeni örtü aldıSenin de masa örtüsü mimli
İçli köfteleri görünce ben onu Canfeb sandim :)
Baktığım her yerde sen varsın kuzum
İyi ki söyledin hallettim:)Ben birkaç tanesini buldum bile 1. sofra belli zaten isim yazıyor
Çok ozledin dimi beniBaktığım her yerde sen varsın kuzum
Özledim valla gelmiyorsun artık takilacak kimse yokÇok ozledin dimi beni
Bende özledim bayramdan sonra gelicem inşallahÖzledim valla gelmiyorsun artık takilacak kimse yok
Tebrik ederim sen oldun dimiBaktığım her yerde sen varsın kuzum
Evet Teşekkür ederim canım darısı sizlere inşallahTebrik ederim sen oldun dimi