- 9 Kasım 2018
- 14.129
- 41.507
Abi sahurda olabiliyodu demiSütaş ürünleri içeren hediye paketi birinci olan üyemize yollanacaktır.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Abi sahurda olabiliyodu demiSütaş ürünleri içeren hediye paketi birinci olan üyemize yollanacaktır.
Aynen öyle ablammHayırlısı canım
Kukrim Sütaş 1.Yarışma 1.si oldu.Sütaş ürünleri içeren hediye paketi birinci olan üyemize yollanacaktır.
Şimdi başka bir prenses var çok tatlı baktınız mı ?1.sayfada:)O prensese maşallah zaten. İyi olmuş kuzu
Evet oluyor:)Abi sahurda olabiliyodu demi
yapan zarif
Evet çoğunluk tanıdıkAhanda -VUSLAT- Nevreste @Lunya @gurtmingotam Hepimiz yarismadaymisiz zaten boylede cok gizemli oldu canim
Bakmadım nerde abla bi bakım :)Şimdi başka bir prenses var çok tatlı baktınız mı ?1.sayfada:)
Evet gördüm masallah balŞimdi başka bir prenses var çok tatlı baktınız mı ?1.sayfada:)
Bakayım hemenŞimdi başka bir prenses var çok tatlı baktınız mı ?1.sayfada:)
Rezil olmayım diye kendime verdim bu kadar oy alacağımı tahmin edemedimOndanmı vermedin:)).
Sağolasın canım benimJenna16 geçmiş olsun kuzucum benimm
Allah emiii iyi yapmışssın kızzzRezil olmayım diye kendime verdim bu kadar oy alacağımı tahmin edemedim
Çok teşekkürlerKukrim27 tebrikler. Hepinizin sofrası hoştu ama bir tane birincimiz var:)) Emeklerinize , ellerinize sağlık hanımlar.
Allah nazardan korusun ,çok tatlıŞimdi başka bir prenses var çok tatlı baktınız mı ?1.sayfada:)
Sagol canim benimSenin mutfaga bayildim ben canim
Ayy maşallah yaaa yicem yanakları maşallah subhanallahŞimdi başka bir prenses var çok tatlı baktınız mı ?1.sayfada:)
Aynen maşaallahAllah nazardan korusun ,çok tatlı