- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
Abi sahurda olabiliyodu demiSütaş ürünleri içeren hediye paketi birinci olan üyemize yollanacaktır.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Abi sahurda olabiliyodu demiSütaş ürünleri içeren hediye paketi birinci olan üyemize yollanacaktır.
Aynen öyle ablammHayırlısı canım![]()
Sütaş ürünleri içeren hediye paketi birinci olan üyemize yollanacaktır.
Şimdi başka bir prenses var çok tatlı baktınız mı ?1.sayfada:)O prensese maşallah zaten. İyi olmuş kuzu
![]()
Evet oluyor:)Abi sahurda olabiliyodu demi
yapan zarif
![]()
Evet çoğunluk tanıdıkAhanda-VUSLAT-
Nevreste @Lunya @gurtmingotam Hepimiz yarismadaymisiz zaten boylede cok gizemli oldu canim
![]()
![]()
Bakmadım nerde abla bi bakım :)Şimdi başka bir prenses var çok tatlı baktınız mı ?1.sayfada:)
Evet gördüm masallah balŞimdi başka bir prenses var çok tatlı baktınız mı ?1.sayfada:)
Bakayım hemenŞimdi başka bir prenses var çok tatlı baktınız mı ?1.sayfada:)
Rezil olmayım diye kendime verdim bu kadar oy alacağımı tahmin edemedimOndanmı vermedin:)).
Allah emiii iyi yapmışssın kızzzRezil olmayım diye kendime verdim bu kadar oy alacağımı tahmin edemedim![]()
Çok teşekkürlerKukrim27 tebrikler. Hepinizin sofrası hoştu ama bir tane birincimiz var:)) Emeklerinize , ellerinize sağlık hanımlar.
Allah nazardan korusun ,çok tatlıŞimdi başka bir prenses var çok tatlı baktınız mı ?1.sayfada:)
Sagol canim benimSenin mutfaga bayildim ben canim![]()
Ayy maşallah yaaa yicem yanakları maşallah subhanallahŞimdi başka bir prenses var çok tatlı baktınız mı ?1.sayfada:)
Aynen maşaallahAllah nazardan korusun ,çok tatlı![]()