- 8 Nisan 2017
- 56.759
- 297.225
Vuslat i cantanem sandım benEvet canım 15. sofra benimdi:)Böyle çok daha eğlenceli:)Anlaşılmasın diye çok uğraştım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vuslat i cantanem sandım benEvet canım 15. sofra benimdi:)Böyle çok daha eğlenceli:)Anlaşılmasın diye çok uğraştım.
İstersen menüyü çıkarayım onları ekleyeceğim birazdanAbla beni kekledin sen Nevreste bende sana söylemeyeceğim işte
ayrım var göz göre göre diskalifiye ediliyorimİstersen menüyü çıkarayım onları ekleyeceğim birazdan
Kukrim tebrikler canım
Ne sabirliymissij sen arkadaşTeşekkür ederim canım
Teşekkür ederim canımKukrim tebrikler masanı tanımıştım
Hayırlı olsun canım ben diğer sofradan anlamıştım sen olduğunu çok güzeldi yemeklerin sofran ellerine sağlıkTeşekkür ederim canım
Sağol canımİnanmıyorum kukrim birinci olmuş yanlış anlaşılma kukrim birinci olmuş
Sürprizi kacmamasi lazımdıNe sabirliymissij sen arkadaş
Çok teşekkür ederim canım benimHayırlı olsun canım ben diğer sofradan anlamıştım sen olduğunu çok güzeldi yemeklerin sofran ellerine sağlık
Zarif dediğin masalar dışında kalıyor ya benim masa ondan şey ettim 7 numara zarif miSonradan anladım
Senin için zarif dedim yanlış mı anladın ki sen
Ben biliyordumAbla beni kekledin sen Nevreste bende sana söylemeyeceğim işte
Vuslat i cantanem sandım ben
Attım hafızayaEvet canım 15. sofra benimdi:)Böyle çok daha eğlenceli:)Anlaşılmasın diye çok uğraştım.
İkinci yarışmanın kileri ne zaman ekleyeceksin abla ay hiç halim yok yemek yapıp foto çekmeyeİstersen menüyü çıkarayım onları ekleyeceğim birazdan
Evet zarifti ben başkası sanmistimZarif dediğin masalar dışında kalıyor ya benim masa ondan şey ettim 7 numara zarif mi