- 8 Nisan 2017
- 56.759
- 297.170
Zarif iki masa var -VUSLAT- tan şüphe ediyorumEvet masa benziyor hatta yarışmada benim masaya benzer 2 sofra var.O benim mutfak masam orada çekim zor:)Ben katılsam salondaki masada yapardım:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zarif iki masa var -VUSLAT- tan şüphe ediyorumEvet masa benziyor hatta yarışmada benim masaya benzer 2 sofra var.O benim mutfak masam orada çekim zor:)Ben katılsam salondaki masada yapardım:)
Kolayı varken niye igrasauimSende tahmin et 2-3 tanesi zaten çok belli:)Git araştırma yap sofralarda
Kaç numaraZarif iki masa var -VUSLAT- tan şüphe ediyorum
Tembel avratKolayı varken niye igrasauim
Söylemem tahmin etKaç numara
Bence hepsi zarifSöylemem tahmin et
Ben şöyle göz yormayan sade olan sofraları zarif buluyorum bazısı karışık oluyor gerçektenBence hepsi zarif
2. yarışma çok fenaBen şöyle göz yormayan sade olan sofraları zarif buluyorum bazısı karışık oluyor gerçekten
Ama karışık olması sık olmayacağı anlamına da gelmiyor bence
Hepsi çok güzel hepsi emek sonuçta katılan herkesin ellerine sağlık
Merakla bekliyorum birinciyi
2. yarışma çok fena
Demeee busefer koymasakmı benimkini nee diğerlerine göre pek geride kalcam busefer2. yarışma çok fena
Yolladın mi senDemeee busefer koymasakmı benimkini nee diğerlerine göre pek geride kalcam busefer
Ben anlayana kadarNick i soruyorum kimin ne yaptığı açık değil ya
Güzel daha ne olsun:)Demeee busefer koymasakmı benimkini nee diğerlerine göre pek geride kalcam busefer
Yolladım kuzu ama pek özenmedim bide böyle deniyim diye amaaa sofralar dehşet güzel gelecek gibiYolladın mi sen
Seninki de güzeldir eminimYolladım kuzu ama pek özenmedim bide böyle deniyim diye amaaa sofralar dehşet güzel gelecek gibi
Sıradan oldu buseferde Neyse abla koyalım gitsin bakalım ne edekGüzel daha ne olsun:)
Yok ben beğenmedim busefer öyle değilde neysem olsun bakalım balım sen katıldınmıSeninki de güzeldir eminim
Yok canım ben yollamadim daha birşey belki katilirim ilerleyen günlerde :)Yok ben beğenmedim busefer öyle değilde neysem olsun bakalım balım sen katıldınmı