- 10 Mayıs 2017
- 3.024
- 4.306
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Calisiyorum canim.. yorucu hemde yeterince: (Sen çalışıyormusun, çalışırken yorucu ve zor olur
Sen çalışıyor musun?Bunu bilmiyordum:)Calisiyorum canim.. yorucu hemde yeterince: (
Son zamanlarda hep evden calistim canim ondan anlamamissindir:)Sen çalışıyor musun?Bunu bilmiyordum:)
Allah kolaylıklar versinn çevirmen falanmısın yoksa möendismisinCalisiyorum canim.. yorucu hemde yeterince: (
Merhaba teyzeciğim nasılsın bügün afiyettesindir inşaAllahSen çalışıyor musun?Bunu bilmiyordum:)
İyiyim yeğenim sen nasılsınMerhaba teyzeciğim nasılsın bügün afiyettesindir inşaAllah
Daha 2 haftamız var belki birgün denk gelir eklersin:)Hayırlı akşamlar herkese
Aslında tam katılımlık bir menüm vardı bu akşam ama sunum yapmaya üşendim
Oysa ki, eşim de ben yardım ederim demişti
Nasip canım, belki ekleyebilirimDaha 2 haftamız var belki birgün denk gelir eklersin:)
Sen yarın yine yaparsın canım, senin masalar hep güzelSüper bir sunumum vardı ama sütaşı koymayı unuttum diyw hala içim yanıyorrr
Önemli kuralımız canımYani amaç o zaten :)Süper bir sunumum vardı ama sütaşı koymayı unuttum diyw hala içim yanıyorrr
Ben birini tanıdımYeni gelenlerden, birinden bir şüphelendim ama vazgeçtim çünkü malum renk yok
Hamd olsun iyiyim gördüm bu kknın avratları çok zalim neler yapmışlar yineİyiyim yeğenim sen nasılsın
İlk mesajı güncelliyordum
Kulağıma söylesene ☻Ben birini tanıdım
SonuncusuKulağıma söylesene ☻