Süt ve Çoklu Gıda Alerjisi Bilgi ve Paylaşım TopiğimizTopiğimiz

Kan ne kadar ve nasıldı?bizmki geçen gün diyete rağmen yine kanadı ama 0.5 cm belki daha da az kılcal damar gibiydi.sonra da olmadı.

sen çalışıyor musun canım?doğum sonrasında eşlerin cinsel soğukluk yaşamaları çok normal.çok kişi yaşıyor bunu...geçici bu günler ...sıkma canını.gerekirse sen adım at, yönlendir.kakadaki kan e kadardı?tarif eder misin cnm?
Kan nokta şeklindeydi canım. Miden bulanmazsa resmini atabilirim. İlk defa kanlı kaka yaptı,3,5 aylığınız.Bezinin ortasına çok az yapmış. Biz eşimle Doğum sonrası hiç ilişkiye girmedik. Eşim Doğumda yanımdaydı. Vajinadan bebeğin çıktığını görünce senden soğudum diyor. Bahane mi gerçek mi bilmiyorum. O öyle söyleyince eşimden tamamen soğudum. Adım atmayı da düşünmüyorum. Böyle nasıl sürecek onu hiç bilmiyorum. Çalışmıyorum bu arada, öğretmenim. Okul açılınca da çalışmayı düşünmüyorum.

Bizimde akşam tutuyordu 3 gün sürüyordu çok nadir gündüzde oluyordu bizimki ne kusardımne geğirirdi öğürür geri yutardı çok hıçkırırdı baharın bahçesinin oğlu her emzirme de aşırı kusardı. Genetikmiş bu alerji ek gıda zamanına kadar çıkmayabilirmiş biz mama verdiğimiz için hortlamış çünkü mamalar ineksütü içeriyor annem ve görümceme çok kızgınım o yüzden.
Ben ömrümde küçük çocuk görmedim ama herkes o kadar acımasız davrandı ki bana..özellikle eşim ve kv..İkisini de sevmiyorum. Çocuk ağlayınca kv hep mama vermeye kalktı, ben engel oldum. Ben direnmesem çocuğum mamayla büyüyecekti onların yüzünden. Annem dört çocuk büyütmüş güya, vermişler pirinç ununu, çocuk ağlamış ağlamamış umurlarında olmamış. Çocuk ağlayınca tek bildikleri şey aç bu çocuk al annesi emzir.kucağına alıştırma, ona alıştırma, buna alıştırma..of amma daralmışım bugün, başınızı ağrıttım kusura bakmayın.

Kan nokta şeklindeydi canım. Miden bulanmazsa resmini atabilirim. İlk defa kanlı kaka yaptı,3,5 aylığınız.Bezinin ortasına çok az yapmış. Biz eşimle Doğum sonrası hiç ilişkiye girmedik. Eşim Doğumda yanımdaydı. Vajinadan bebeğin çıktığını görünce senden soğudum diyor. Bahane mi gerçek mi bilmiyorum. O öyle söyleyince eşimden tamamen soğudum. Adım atmayı da düşünmüyorum. Böyle nasıl sürecek onu hiç bilmiyorum.

lütfen at resmi görmek isterim...annem bi hikaye anlatmıştı.doğumda karısını gören bi adam uzaklaşmış eşinden...ayrılığın eşiğine gelmişler. kadın bunu bi tanıdığına anlatmış.o kişi de bi kase bal alıp adamın yanına gitmiş.mpaarmağıyla balın içini açabildiği kadar açmış.bu demiş, karının doğum yaparken ki hali.kaseyi yana koymuş ve bir süre sonra bal eski haline dönmüş.bu da karının şimdiki hali demiş.evlilikleri kurtulmuş....eşin doktor olmasa farklı konuşurdum ama işin içinde...sen adım at.uzun süre ayrı kalmayın, evliliğin tehlikeye girmesin..bizim 40 çıktı, baktım adamda ses yok...gel deim, görevin var.sen dürt bence, inat etme.. eşinin gözü başka yere kaymasın..evliliğini kurtar canım.

lütfen at resmi görmek isterim...annem bi hikaye anlatmıştı.doğumda karısını gören bi adam uzaklaşmış eşinden...ayrılığın eşiğine gelmişler. kadın bunu bi tanıdığına anlatmış.o kişi de bi kase bal alıp adamın yanına gitmiş.mpaarmağıyla balın içini açabildiği kadar açmış.bu demiş, karının doğum yaparken ki hali.kaseyi yana koymuş ve bir süre sonra bal eski haline dönmüş.bu da karının şimdiki hali demiş.evlilikleri kurtulmuş....eşin doktor olmasa farklı konuşurdum ama işin içinde...sen adım at.uzun süre ayrı kalmayın, evliliğin tehlikeye girmesin..bizim 40 çıktı, baktım adamda ses yok...gel deim, görevin var.sen dürt bence, inat etme.. eşinin gözü başka yere kaymasın..evliliğini kurtar canım.
Doğum yapan bir kadına en son söylenecek şeyi söyledi eşim. Sonra araya çocuğun huzursuzluğu, kv ve benim çok uzun süren kanamam girdi. İçimden gelmiyor eşime sokulmak. Eşim belki de aldatıyordur. İkimiz de alıştık bu duruma. Oğlum büyüyünce ayrılmayı planlıyoruz ikimiz de.

Ben ömrümde küçük çocuk görmedim ama herkes o kadar acımasız davrandı ki bana..özellikle eşim ve kv..İkisini de sevmiyorum. Çocuk ağlayınca kv hep mama vermeye kalktı, ben engel oldum. Ben direnmesem çocuğum mamayla büyüyecekti onların yüzünden. Annem dört çocuk büyütmüş güya, vermişler pirinç ununu, çocuk ağlamış ağlamamış umurlarında olmamış. Çocuk ağlayınca tek bildikleri şey aç bu çocuk al annesi emzir.kucağına alıştırma, ona alıştırma, buna alıştırma..of amma daralmışım bugün, başınızı ağrıttım kusura bakmayın.

benim annem de 25 gün kaldı burda.sürekli sütün yetmez, mama ver dedi.4 bitmek üzere sadece anne sütü verdim.çok da takılmamak gerek bu sözlere. içini dök canım, başımız şişmez.nasılsa tanımıyoruz da, başına da kakmayız:)belki yardımcı olabiliriz kendimizce...ben de çok sorunlu bir evlilik yaşıyorum.4 görümce, 3 kaynım var.48.günde kaynım evime gelip üstüme yürüdü.polisi aradım, şikayetten vargeçtim sonra.ailem araya girdi,boşanmaya karar verdim ama eşim şans istedi.kör topal gidiyoruz şimdi.evim yok, ev alalım burda diyor ama istemiyorum burda kalmayı.açık açık dedim seneye tayin istiyorum ister gel ister gelme...bakalım mevlam needer...

benim annem de 25 gün kaldı burda.sürekli sütün yetmez, mama ver dedi.4 bitmek üzere sadece anne sütü verdim.çok da takılmamak gerek bu sözlere. içini dök canım, başımız şişmez.nasılsa tanımıyoruz da, başına da kakmayız:)belki yardımcı olabiliriz kendimizce...ben de çok sorunlu bir evlilik yaşıyorum.4 görümce, 3 kaynım var.48.günde kaynım evime gelip üstüme yürüdü.polisi aradım, şikayetten vargeçtim sonra.ailem araya girdi,boşanmaya karar verdim ama eşim şans istedi.kör topal gidiyoruz şimdi.evim yok, ev alalım burda diyor ama istemiyorum burda kalmayı.açık açık dedim seneye tayin istiyorum ister gel ister gelme...bakalım mevlam needer...
Ben hayatımın en zor günlerini yaşadım. Doğumdan sonra lohusa depresyonuna girdim ve eşim bana zerre destek olmadığı gibi üzerime yürüdü hep. Arkadaşlarıyla gezdi tozdu, bu kadının bana ihtiyacı var demedi. bebeğim uyumuyordu, eşim benden soğuduğunu söyledi, bunalıma girdim. Ailemin yanında nispeten daha iyiyim ama evin gibi olmuyor hiçbir yer. Evime gidip çocuğumu büyütmek istiyorum, bakalım hayırlısı. Bugünler de geçer elbet. Kaynın üstüne yürüdüğünde eşin nasıl tepki verdi peki, merak ettim.

eşimle ortak kullanıyoruz maili.şimdi der ki yine mi kaka...daha önce de yazdım buraya çok tepkili ben kaka dedikçe.6 kez tahlile götürdüm kakayı adam tam çıldırdı...görse kızar yine....özelden de mi atılmıyor?

eşimle ortak kullanıyoruz maili.şimdi der ki yine mi kaka...daha önce de yazdım buraya çok tepkili ben kaka dedikçe.6 kez tahlile götürdüm kakayı adam tam çıldırdı...görse kızar yine....özelden de mi atılmıyor?
Yok canım, özelden de atamadım. Bu adamlar niye çıldırıyor bu kadar? Anne olarak çocuğumuza titizlenmek suç mu? Bu adamlara kalsa çocuğumuz ortada kalır zaten, Allah bize sağlık ve güç versin. Kakayı da şöyle söyleyim, kakanın tamamı kanlı değil. Bezin ortasında var sadece, başka yerinde yok.

Yok canım, özelden de atamadım. Bu adamlar niye çıldırıyor bu kadar? Anne olarak çocuğumuza titizlenmek suç mu? Bu adamlara kalsa çocuğumuz ortada kalır zaten, Allah bize sağlık ve güç versin. Kakayı da şöyle söyleyim, kakanın tamamı kanlı değil. Bezin ortasında var sadece, başka yerinde yok.

miktarı ne kadar canım?

Çok iyi cnm maşAllah. Ben çok kötü etkileniyorum hiç halden anlayan birileri yok bursaya ailemin yanına da gitsem aynı çok desteksiz hissediyorum eşim aramadık doktor bırakmadı okadar az alerji doktoru varki hiçbiri tanımıyor :KK43: tanıdıklardan bile fayda göremedik birde bizi çocuk gastrointolojisine yönlendirdiler emme problemi için bi görsün dedi amaaaa koca konyada önce 1 buçuk ay sonraya randevu veren çocuk doktoruna gidicem o sevk edicek sonrada oraya randevu alıcam heralde bebek yürür ozamana kadar
Edirnede araştırmaya Prof gitçektim ağustosa kadar izinliymiş
Tekirdağ da devlet hastanesinde varmış ama çocuk doktorunun sevki gerekliymiş
Yeni geldik tekirdağ dan okadar bakmıştım bulamamıştım Dr meğer varmış şimdi diyemedimde varmış diye bizim aramızda çok çok kötü soğukluk girdi bir kere :KK61:

Birde yeşillik ne yiyorsunuz bugün bende alayım yarın denerim
Elma denemesi fiyasko mukuslu kaka bütün gece ırkından burun tıkanıklığı yüzünde değişiklik olsada farkedemem zaten daha iyileşmedi
Canım birde alerji ile yaşam platformunda hacettepe hastanesinde Dr öneriyolardı ankara Konyaya çok yakın birde hızlı tren var artık
Ben öğrenciyken otobüsle 3.5 saat sürerdi ama kısaldı artık

Bizimde akşam tutuyordu 3 gün sürüyordu çok nadir gündüzde oluyordu bizimki ne kusardımne geğirirdi öğürür geri yutardı çok hıçkırırdı baharın bahçesinin oğlu her emzirme de aşırı kusardı. Genetikmiş bu alerji ek gıda zamanına kadar çıkmayabilirmiş biz mama verdiğimiz için hortlamış çünkü mamalar ineksütü içeriyor annem ve görümceme çok kızgınım o yüzden.
Alerji ile yaşam platformunda sormuşlar konyada alerji doktoru hasan koç iyi diyen olmuş çocuk doktoru muş ama alerji konusunda başrılıymış
Tıpta asistan bakıyormuş lütfederse Prof da bakıyor demişler

Doğum yapan bir kadına en son söylenecek şeyi söyledi eşim. Sonra araya çocuğun huzursuzluğu, kv ve benim çok uzun süren kanamam girdi. İçimden gelmiyor eşime sokulmak. Eşim belki de aldatıyordur. İkimiz de alıştık bu duruma. Oğlum büyüyünce ayrılmayı planlıyoruz ikimiz de.
Bizde öyle planlıyorduk hatta hamileyken çocuk doğdu çocuk doğduktan sonra ben çözümü hafif güler yüz hafif tripvari yanında durmayıp özleterek buldum en azından bana çatmaya fırsat kalmıor özlüyor. Arkadaşlarıyla çıkmasınıda kabul etmedim korkuyorum çocuk durmuyor gitme filan dedim zaten. Evlendiğimizde seven kadın şaşmaz dedi bir kere demez olaydı tüm çirkefliği yapıp bu lafı söylüyorum birşey demiyor çok çıkamıyor. O yüzden hep benimle yakınlaşıp uzaklaşmak çaktırmadan çok özlettiriyor nekadar dırdır o kadar kavga nekadar suskunluk sakinlik o kadar özlem ben bunu gözlemledim. Merak etme tesstessinde dediği gibi hepimiz geçiriyoruz bizden öncekilerden geçirdi evlilik denen şey öyle şey işte nisan yağmuru misali bir yağar bir güneş açar tabiki yazıcaksın içimizi dökücez rahatlıcaz .
Edirnede araştırmaya Prof gitçektim ağustosa kadar izinliymiş
Tekirdağ da devlet hastanesinde varmış ama çocuk doktorunun sevki gerekliymiş
Yeni geldik tekirdağ dan okadar bakmıştım bulamamıştım Dr meğer varmış şimdi diyemedimde varmış diye bizim aramızda çok çok kötü soğukluk girdi bir kere :KK61:
düzeliir biz hala soğuğuz ama kavga etmiyorum artık sadece susuyorum öyle olunca vicdan azabı çekip özlüyor benimki gel desem koşucak ama hemen arkasından kırmaya devam ettiği için ne gel diyorum ne git ortada bir yerler deyiz

Alerji ile yaşam platformunda sormuşlar konyada alerji doktoru hasan koç iyi diyen olmuş çocuk doktoru muş ama alerji konusunda başrılıymış
Tıpta asistan bakıyormuş lütfederse Prof da bakıyor demişler
evet permanganat ta tavsiye etti bizde ona gidicez yarın bi kontrole gidelimde sonra prof şart uzmanla olacak şey değil iyiki dikkat ediyoruz komşudan geliyorum dikkat etmiyorlar alerjisine çocuğun hala gazdan huzursuzluktan zayıflıktan mahvolmuş

Kan ne kadar ve nasıldı?bizmki geçen gün diyete rağmen yine kanadı ama 0.5 cm belki daha da az kılcal damar gibiydi.sonra da olmadı.

sen çalışıyor musun canım?doğum sonrasında eşlerin cinsel soğukluk yaşamaları çok normal.çok kişi yaşıyor bunu...geçici bu günler ...sıkma canını.gerekirse sen adım at, yönlendir.kakadaki kan e kadardı?tarif eder misin cnm?
Canim bayagi kandi mukusun icersinde foto ekleyeyim fotolarin boyutunu kucultup

X