- 29 Haziran 2014
- 4.213
- 4.243
- Konu Sahibi LifeandFeel
Geçmiş olsun ilk diyete başlayınca psikolojik olarak bir çöküntü oluyo malesef açlık bir yandan canının çekmesi bir yandan ama zamanla toparlıyor insan
Ayçiçek yağına dikkat et bize dokunuyor muş pilavdan falan yiyince kakayı bozmuyordu bende dokunmuyor sandım bol bol hamur kızartması katmer yedim eee bunları yerken denediğim besinler dokundu diye hep eledim meğer suçlu sıvı yağmış şimdi tekrar deniyorum
Yeşil zeytinin içinde limon oluyor dikkat etmedim yedim dokundu, birde bazı siyah zeytinlerdede ayçiçek yağı olabiliyor dikkatli olmak gerek dokunuyorsa
Ekmeğimi kendim yapıyorum, yufka bile almıyorum dışarıdan
Kuzu etini but olarak alıyorum kendim doğruyorum, etleri kavurma yapıp buzluğa atıyorum çok pratik oluyor pilavla, kemiklerini haşlıyorum yağsız tencerede un kavurup et suyunu da ekleyip çorba yapıyorum
Zeytin yağıyla irmik helvası yapıyorum yatmadan yiyip üzerine bol bol su içince sütte artış oluyor
Gece kalkınca da hurma yiyip bol su içiyorum
Kuru İncir de denicem daha
Erik kompostosu dokunmadı ama Birtane erik yedim yine kan vardı bu sabah
Meyveleri ilk pişmiş dene bence
5 eylülde üniversite hastanesinde randevumuz var ama pek umutlu değilim işallah test bari yaparlar devlette yapmamışlardı
Birçok doktor sadece mukuslu önemsemiyor kan olmadığı sürece
Dışkıda gizli kan testleri varmış gebelik testi gibi onlardan almayı düşünüyorum bende
Ayçiçek yağı benim de aklıma gelmemişti ha bire patates kızartıp duruyorum
Limon da hiç aklıma gelemezdi
irmik helvası ben de yapayım süt yapacak şeylere ihtiyacım var
meyveleri kompostu yaparak denemek lazım demek ki
gizli kan testi mi bunu da hiç duymamıştım...çok teşekkür ederim
benim için çok faydalı oldu mesajınız Allah razı olsun
İnşallah test yaparlar da siz de bulursunuz alerjik olan besini..