- Konu Sahibi LifeandFeel
Yok canim bizimki yikadiktan sonra da kizariyo bi cok yeri. Doktor dedikten sonra dikkat etmeye basladim. Hatta sampuandanmi diye sade suyla yikadim gene kabardi. Ve isin ilginc tarafi benim esimin de cildi cok hassastir. Ozellikle yazin. Dustan sonra hep kasinirdi falan. Dun bi baktik kasinan yerlerine kizimla ayni tip kabarmalar. Resmen su dokunuyor ikisine de. Alerjide zaten cild cok hassas olurmus. Kizimin da asiri hassas demekki. Carsamba gitmistik popo agzi bana cok kizarik gibi geliyodu bakti doktor tekrar. Hayir alerji azmis olsa daha da kizarik olurdu bu kadar normal dedi. Her korkyda hemen kati diyete geciyorum yavas yavas tam arttiriyorum korkudan basa sariyorum. Yedigi birseyin bebegine dokunmasi korkusu ne kotuymus ya. Her lokmada elli kere dusunmekBizimde döküp iniyo güneşe çıkınca yada doktorun dediği havaya çıkınca başkıyo hapşırma ya boynun altı perişan oluyo bi bakıyorum sönmüş bi bakıyorum dökmüş günde kaç kere bu şekilde amaaa bunun alerjiden olduğunu destekleyen şey göz kaşıntısı popoda kızarıklığın artışı mukuslu ve kaka sayısı ( içerde bağırsaklar nekadar Zarar görürse popo okadar pişik olurmuş.). Birde kusmuğu deydiği için kabarmış olamazmı bizimki koluna kustu geçen gece gala kum gibi sağ kolu
Son düzenleme: