Canim dana eti yiyince de disarda yenmiyo ne yazikki
ben dana eti yiyebiliyorum ama etleri genelde marine ediyolar. Ya da kremali ya da tereyagl swylerin tavasinda yapabiliyolar ya da ayni kasik catal degiyo o yuzden disarda yemem yasak. Ben surekli yanimda yemek tasiyorum resmen.
2,5 aydan fazla oldu disarda agzima lokma koymadim.
Doktorunu degistirmeyi dusundunmu hic. Yani belki dedigin gibi alerji degildir ama bunu baska bir doktor gozu de gorsun. Farkli fikirler almak iyidir her zaman.
Eger diyete devam edeceksen de. Oncelikle zeytin cok besleyici. Tuzdan cekiniyorsan az tuzlu olanlar var. mutlaka zeytin ye. Patates yiyebilirsin genelde dokunmuyor. Borek yiyeceksen mutlaka bilindik yufkacinizdan al. Bazilari peynir alti suyu tozu falan katiyormus. Yesillik yoyebilirsin genelde dokunmuyor.
Ac kalmamaya calis. Ne kadar ac kalirsan o kadar psikolojik olarak cokuyor insan. Ha yaziyorum ama kolay mi diil. Bi keresinde disarida canim o kadarrr cok cekmisti ki tuvalete gidip gizlice aglamistim.
Bence once baska bi doktor fikri al. Kafanda supheler varken diyette zorlanirsin ve kacaklar yaparsin.