- Konu Sahibi LifeandFeel
her doktorun yöntemi farklı aslında ama sunu soyleeyım cocuk doktorları kesınlıkle cok fazla anlamıyor. mutlaka alerjı uzmanını takıbınde olun derım. bız dokunan başlıca gıdaları kestık once , ne ben yedım oglum zaten o dönem ek gıda almafıgı ıcın yemedı. butun alerjen olabılecek gıdalrı kestık, kakanın duzelmesını bekledık, tabıkı hemen sonuc vermıyor. diyete ragmen kan ve mukus duzelmedıyse halen ya kacak yapıyorsunuzdur yada dokunmadıgını dusundugunuz baska bısey de mutlaka dokunuyordur. burda aslında iş anne de bitiyor sız zamanla cocuga neyın dokunup neyın dokunöadıgını anlamaya başlıyorsunuz. biz alerjen gıdaları kesıp kakanın düzelmesıını bekledık zamanla kaka sayısı azaldı , kan azaldı derken mukus da bıttı o zaman denemelere başladık. sımdı ben sut urunlerı yogurt terayag tuketebılıyorum mesela ama ogluma henuz denemedık. ben yumurta yedıgımde oldugu gıbı kanlı ve mukuslu kaka dolu bez almıştım , cocougunuzun ymurtaya tepkısı olabılır dogrusu yumurta ye demesı bana bıraz dogru gelmedı ama dedgım gıbı her doktırun yontemı farklı. siz istanbul damısınız?testi ne zaman yaptırdınız?kızımm 5 aylık, ünv.deki hoca yaptırırsak bile yanıltır ddi.denemeye devam yani.bizim de kanlı mukuslu kaka var.1.5 ay önce kan gördüm, doktorun biri dizanteri dedi, flagy verdi, 1 kez kulandım.kendi doktoru da enfeksiyon vat dedi antibiyotik verdi.önce kullanmadım 10 gün kadar.kan ve ishal yenileyince korktum.doktor tekrar tahlil istedi ve bol lökosit çıkınca kullanman şart dedi.kullandık.20 gün sonrta yine kanadı, yine tahlil, yine antibiyotik verdi ma bu sefer kullanmadım ve hocaya gittim.o da alerji dedi.ama ben nerdeyse1.5 aydır eser miktar da olsa asla süt ürünlerini almıyorum.yani ilk kandan beri.4 hazirandan.buna rağmen kan, ishal ve mukus devam ara ara ediyor.yumurtayı da ara ara denedm.4 gün üst üste yedim, 5.gün kulak arkası dökünce kestim.geçen cumartesi yedim ama ben yemeden de 3 kez kaka yapmıştı ve günü 11 kakayla kaapattı.son 3 kaka kanlıydı.o mu etkiledi bilmiyorum.doktoru ise yumurta mutlaka dene, dokunursa bile sarısını ye dedi ama korkudan deneyemiyorum şimdi.