- 19 Ocak 2016
- 4.702
- 4.837
- Konu Sahibi LifeandFeel
duygu sömürüsüde kar etmiyor hatta dün ona dedim bı çocuk 2 ay eziyet çekti senin yüzünden doktora götürmedin gaz deyio geçtin.Git canim hasan koc a icinde kalmasin. Esine de gerekirse duygu somurusu yap. Ya biseyi varsa bunun vebalini nasil aliriz diye. Ki gercekten de ole. Evet bebeklerimiz alerjik yani var bisiler belli. Ama ne duzeyde tam olarak neye bilmiyoruz. Belki cok hafif belki cok agir. Elimizden gelen olabildigince bebeklerimize yardimci olmak. ileride keske demektense varsin doktor doktor gezelim.
Bize daha onceki bir doktor zytrec diye bi damla yazmisti duzenli kullan demisti. Ki kullanmadim tabi. Alerjiyi baskilayacak e ben neye tepki verdigini nasil anlayacagim. Simdiki doktora sordum. Duzenli kullanma dedi. Baktin bisey dokundugunu hissettin ozellikle de gece uyuyamiyo cok huzursuz oluyosa o sekilde arada verebilirsin cocuk rahatlasin dedi. Tedavi edici degil zaten dedi. O an bebegin agrisi kasintisi sancisi onu baskilayacak uykusunu alabilsin dedi. Henuz o kadar agir biseyimiz olmadi vermedim hic daha ilac.
Ben versemmi bilemedim yakup çünkü huzursuz baya 2 yaş üzeri için ve içinde metil paraben var