kesinlikle medela lactina... kiraliyorsunuz aylik.. hizi istediginiz sekilde ayarlanabiliyor. hicbir pompa bebeğimiz kadar olamaz ama en iyisi bu derim.. bende kiraladim veridm ama tekrar baslarim gibi
Canim bendede var medellanin , 250 tlye almistim 4 5 defa kullandim netten bakabilirsin istersen
Ya keske kiralayabilecegim bir yer olsa burada :/
Mugla Dalamannerede oturuyorsunuz..
canim medela nın sitesine girersen mugla da satis yada kiralama yapan bayileri vardır belki... arayip ogrenmelisin.. hangi saat olursa olsun kapıya kadar geliyor... satisi cok pahalı diye biliyorum. orjinali ise tabiMugla Dalaman
Şans değildi gerçekten, çektiğim eziyetleri bilseniz. Gerçekten azı da çoğu da dert. Kaç cc olduğunu bilmiyorum, çünkü hiç sonuna kadar sağmadım o aylarda. 50-75 cc sağıp, sonra bebeğimi emzirirdim. Sütüm az diye üzülmeyin, bol bol emzirin, emzirdikçe artıyor. Süt makinası sütü azaltmıyor ama bebek memedeki son damlaya kadar emebildiği için, süt üretimini makinaya göre daha çok tetikliyor.Valla ne kadar sansliymissiniz ya da bebeginiz sut konusunda oldukca sansliymis... acaba bende sut az ondan dolayi mi sagamiyorum bu makineyle. Simdi desem belki hatirlamazsiniz ama ortalama 2.5 aylikken sutunuzu sagdiginizda kac cc geliyordu? Makineyi elden cikartmadiysaniz veya kullanmayacaksaniz satmayi dusunur musunuz?
Şans değildi gerçekten, çektiğim eziyetleri bilseniz. Gerçekten azı da çoğu da dert. Kaç cc olduğunu bilmiyorum, çünkü hiç sonuna kadar sağmadım o aylarda. 50-75 cc sağıp, sonra bebeğimi emzirirdim. Sütüm az diye üzülmeyin, bol bol emzirin, emzirdikçe artıyor. Süt makinası sütü azaltmıyor ama bebek memedeki son damlaya kadar emebildiği için, süt üretimini makinaya göre daha çok tetikliyor.
Pompayı satmayı şimdilik düşünmüyorum, çünkü ikinciye hamileyim. :) Başıma ne geleceğini kestiremediğimden, dursun kenarda.
Cocuk memeyi reddedince mecbur , sagildi yani `cocugun memeyi kabul etmedigi ` durum oldugu icin sagildi ve sagdikca olmayan süt kesildi
Hâlâ duruyor mu ve satmayı düşünüyor musunuz?Canim bendede var medellanin , 250 tlye almistim 4 5 defa kullandim netten bakabilirsin istersen
Medelanın kendi sitesinde lactina'nın stokta olmadığı yazıyor. Ayrıca nasıl kiralanacağına ilişkin bilgi verilmemiş. Siz yakın zamanda kiralama yaptınız mı?kesinlikle medela lactina... kiraliyorsunuz aylik.. hizi istediginiz sekilde ayarlanabiliyor. hicbir pompa bebeğimiz kadar olamaz ama en iyisi bu derim.. bende kiraladim veridm ama tekrar baslarim gibi
Konu sahibine verdim ne yazikkiHâlâ duruyor mu ve satmayı düşünüyor musunuz?