- 14 Ekim 2009
- 424
- 148
- Konu Sahibi Jane Bennet
Mesajlari okudum bir yandan da hala cocugu emzirme mucadelesi veriyorum ne yazik ki. Hepinize tesekkur ederim yorumlariniz icin öncelikle. Herkeste bir çocuk sevgisi oldu bir o kucağına aldı bir başkası. Bir ara çocuk huysuzlandı kv geldi. Eşim geldi Jane çocuğu sakinleştirir dedi kv demesin mi onun sutu mu var nasıl sakinlestirsin diye. Su sozunu asla unutmayacağım patavatsızlık resmen insan azıcık karşısındakini düşünür. Çocuğa mama verdik hem de fazlasıyla zaten ondan beni istemedi ona rağmen sarılık oldu 18.8 değeriyle hastanede yattık. Yanı mama takviyesi hicbir şekilde sarılığa engel olmadı. Eşim de destek olmadı bana onlar tecrübeli daha iyi bilirler demekten başka bir şey bilmiyordu. Şimdi de gelmiş annesi değil miydin alsaydın tembellikten emzirmedin diyor. Ne onu ne de kendimi affedemiyorum çok kızıyorum bunların olmasına.
Kanım dondu şunu okuyunca sütünüz yok değil sadece bebeğiniz biberon verildiği için memeyi istememiş aynı şekilde bebekler emmeyi öğrenince biberon kabul etmezler. Tecrübeli olsalardı halden anlarlardı, destek olacaklarına köstek olmuşlar size. İnstagram da emziren anne var ben onun sayesinde bebeğimi emzirdim sizde okuyun mutlaka eminim çok yardımcı olacak hatta şehriniz de varsa bi danışmandan destek alın, her şey yoluna girecek merak etmeyin bugünler geçecek