süt maydanoz buharı kürü hakkında bilgi lütfen?

Kizlar denedim bugun buhar kurunu.valla cok zOr yaptim ya.seyim buhardan yandikca ben kalktim durdum :p ama oyle boyle yaptik birseyler.ins sifa niyetine

canım hamile olduğunu görüyorum maydonoz süt buharımı vesile oldu tam olarak anlatabilirmisin
Ben cok net yapamadim tatlim.afedersin yandim gibi olunca korkup kalktim hep.ama sonuc olacak ne vesile oldu bilemem.balli tarcin corekotu kuru var.onu da yapmıştım. araştır istersen. Buhari da bir litre sute maydanozlari attim onlar kaynadi.o sute klozete oturur gibi oturdum ama her yanimi battaniye ile sarmistim.20dk beklenmesi lazim.ins sana da faydasi olur

benimde bir arkadaşım doktor çocuğu olmaz demişti süt maydanoz ve çam dalı 4-5 adet yaptı ikinci ayda hamile kaldı 6 aylık hamile ve bende deniyorum gelişmelerden haberdar ederim :)

Merhaba bayanlar
Bende 2 gün önce denedim bakalım
Tek seferlik yaptım o günden beri kasiklarim kasılıyor hissediyorum
Tüplerim kapalı olduğu için hamile kalamicami söyledi doktorum ama denemekte fayda var tabiki
Allah hepimize nasip etsin
Pozitif şeyler okudukça umitleniyorum
Şifa niyetine dedik denedik Rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin inş

Merhaba bayanlar
Bende 2 gün önce denedim bakalım
Tek seferlik yaptım o günden beri kasiklarim kasılıyor hissediyorum
Tüplerim kapalı olduğu için hamile kalamicami söyledi doktorum ama denemekte fayda var tabiki
Allah hepimize nasip etsin
Pozitif şeyler okudukça umitleniyorum
Şifa niyetine dedik denedik Rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin inş
Âmiiiiiiinnnnn inşallah.

Kizlar benimde tupler tikali hatta negatif bir tup bebek deneyimim var ebegumeci ile yaptim bende buharu oyle akinti falan olmadi ama buhardan 6-7 gun sonra pembe surekli lekelenmem oldu sonra regl oldum uzun suredir bu kadar fazla olmamistim surekli pihtilar geldi faydasimi oldu bilemedim ama

Kizlar benimde tupler tikali hatta negatif bir tup bebek deneyimim var ebegumeci ile yaptim bende buharu oyle akinti falan olmadi ama buhardan 6-7 gun sonra pembe surekli lekelenmem oldu sonra regl oldum uzun suredir bu kadar fazla olmamistim surekli pihtilar geldi faydasimi oldu bilemedim ama
İnşaAllah faydası olmuştur ve bir sonraki ay hamile kalırsın arkadaşım.

Daha denemeyedim adet olmayı bekliyorum. Şifa Rabbimden tabi ki ama umutluyum. Rabbim nasip eder inşallah hepimize. Âmiiiiiiinnnnn
Amin inş ben tam adetin başlangıcından sonra 14.gün yaptım umarım olumlu sonuçlar alırız
Senin planladığın gün Ne zaman?

Valla canım bende 2 gün önce yaptım bildiğim kadarıyla enfeksiyon ve iltihap olduğu zaman akıntı çok olurmuş. Adetin le bence temizlenmiş için pıhtılaşmalar geldi ise

Amin inş ben tam adetin başlangıcından sonra 14.gün yaptım umarım olumlu sonuçlar alırız

Valla canım bende 2 gün önce yaptım bildiğim kadarıyla enfeksiyon ve iltihap olduğu zaman akıntı çok olurmuş. Adetin le bence temizlenmiş için pıhtılaşmalar geldi ise
Bilemedimki canim ama hep pihti geldi oncesindede boyle kasiklarimda bicak saplamasi gibi agri oldu ama hic akintim gelmedi yalan olmasin

Adet sonrası yapın diyorlar o zaman yapacağım inşallah

X