Sağol canım inşallah dediğin gibidir sol tüpüm tıkalı belki açılır diye yaptım buharı da acaba faydası oldu mu merakta ediyorumGeçmiş olsun tekrardan
Inşallah canımSağol canım inşallah dediğin gibidir sol tüpüm tıkalı belki açılır diye yaptım buharı da acaba faydası oldu mu merakta ediyorum
Siz bence düşük yapmışsınız. Adeti beklemeden muayene olun derim. Bu kürden de fayda goren yok herhalde.Sağol canım inşallah dediğin gibidir sol tüpüm tıkalı belki açılır diye yaptım buharı da acaba faydası oldu mu merakta ediyorum
Bende bu ay yaptım, adetim.sizin gibi mi olacak acaba, kürün etkisi miydi acaba bilemedim.Sağol canım inşallah dediğin gibidir sol tüpüm tıkalı belki açılır diye yaptım buharı da acaba faydası oldu mu merakta ediyorum
Gerçekten olabilir mi böyle bişey canım bide ayın 9 nda oldum kaç gün geçti anlaşılmaz şuan olsa bileSiz bence düşük yapmışsınız. Adeti beklemeden muayene olun derim. Bu kürden de fayda goren yok herhalde.
Benim gibi olacak diye bişey yok canım inşallah olmaz o sancıyı yaşamak ağır gelir sana kustum terledim yüzüm bembeyaz oldu ölecem sandım korkunçtu doktora gitmedim bidaha ki adetime gidecem kontrolden geçecem bu arada inşallah hamilesindir sen canımBende bu ay yaptım, adetim.sizin gibi mi olacak acaba, kürün etkisi miydi acaba bilemedim.
doktor bakalım ne diyecek size, benim bat ayın sonunda.
Büyük geçmiş olsun canım.Benim gibi olacak diye bişey yok canım inşallah olmaz o sancıyı yaşamak ağır gelir sana kustum terledim yüzüm bembeyaz oldu ölecem sandım korkunçtu doktora gitmedim bidaha ki adetime gidecem kontrolden geçecem bu arada inşallah hamilesindir sen canım
İnşallah canımBüyük geçmiş olsun canım.
Net bilemiyoruz ki işte, iyinoldu diye yapıyoruz sonucunu bilemeden.
Allah Allah kürden olabilir mi acaba?
Inş dr dan hayırlı sonuçlarla gelirsin.
Buharın olumsuz bibetkisi olmamıştır inş.
Bende sekiz gün yaptım, okuyunca biraz çekinmedim değil.
Sanada oldu mu, son gün af edersin bir şeyler aşağı indi, korktum dedim.Allah korusun yumurtalıklar falan mı o hareketi hissedince.
Karabiberde atmıştım içine bunuda koyan oluyormuş.
Allah hepimizi korusun.
Ne güzel dua etmişsin, çok sağ ol canım benim.
Allah mı söyletti, bat işte 26 sı, bi belirtice yok gibi hamileliğe dair.
Inş seninde yakın zamanda haberlerini alırız.
Çok sağol bu arada canım Allah razı olsunBüyük geçmiş olsun canım.
Sanada oldu mu, son gün af edersin bir şeyler aşağı indi, korktum dedim.Allah korusun yumurtalıklar falan mı o hareketi hissedince.
Allah hepimizi korusun.
Benim de bat 26 si. Bende buharı denedim. adaçayı yağını da 3 gün yaptim. Sonra hayıt tohumu da 13 gün içtim. Eşime de macun ve çakşır suyu aldim bende de hiç belirti melirti yokBüyük geçmiş olsun canım.
Allah hepimizi korusun.
Aa ne güzel, ikimizde aynı gün,Benim de bat 26 si. Bende buharı denedim. adaçayı yağını da 3 gün yaptim. Sonra hayıt tohumu da 13 gün içtim. Eşime de macun ve çakşır suyu aldim bende de hiç belirti melirti yok
Sorma ya inan aşağı bi şeyler iner gibi oldu, dedim Allah yumurtalık veya her ne ise iniyor, ürkütücüydü ya.İnşallah canımBu arada bende karabiber atmıştım içine aşağı bişey iner gibi olmadı o nokta düşündürdü beni şimdi ama olmadı eminim sadece kasık ağrılarım oldu ki ne tuhaf halen devam ediyor inşallah kötü bişey yoktur canım korkma korku başa bela bişeydir
Ben sana dua edeceğim bol bol sende dua et kendine aklına kötü şey getirmeBelki senin güzel haberini alırız da mutlu oluruz sonra da benim alırız
Adetim bitti. Ertesi gün tampon olarak yaptim adaçayı yağını. Sonra ki gün süt buhari yaptim. Bir gün adaçayı yagi bir gün süt maydanoz vicks kara biber buharına yaptim canım. Neyse hepsi 6 gün sürdü. Ben adetle bilikte 15 ve 16. Gün pik gördüm. 17 de çatladı. Yani bu pazartesi. T çizgim epey koyuydu 5 6 aydır bu kadar iyi bir ovulasyon testi yakalamamıştım. Afetimize 10 gün var adet belirtisi yasamak için de gebelik içinde erken.Aa ne güzel, ikimizde aynı gün,
Adaçayı yağını pede mi damlatıp kaç gün beklediniz, nasil yaptınız?
Hayıtı bende içtim.
Adet belirtiside yok sayılır bırak hamileliği:)
Hayıt suyu da sabah akşam 1 bardak içtim. 13. Gün bıraktım. Yumurtamin çatladığı gün bıraktım.Aa ne güzel, ikimizde aynı gün,
Adaçayı yağını pede mi damlatıp kaç gün beklediniz, nasil yaptınız?
Hayıtı bende içtim.
Adet belirtiside yok sayılır bırak hamileliği:)
Sonucu yaz unutma inş. Özele en yazdım bakar mısın.Hayıt suyu da sabah akşam 1 bardak içtim. 13. Gün bıraktım. Yumurtamin çatladığı gün
Yazarım canım 26 sında mutlakaSonucu yaz unutma inş. Özele en yazdım bakar mısın.
:) inşallah kötü bi etkisi olmamıştır . Bende öyle yanma olmadı çok mu attın karabiberi sen naptınSorma ya inan aşağı bi şeyler iner gibi oldu, dedim Allah yumurtalık veya her ne ise iniyor, ürkütücüydü ya.
Komik belki ama karabiberde biraz içimizi mi yaktı ne, bir kaç gün oram bibere sürülmüş gibiydi.
Dr dönüşü muhakkak yaz bakalım buharın bibetkisi olmamıştır inş.
Etmez miyim.duam senimle ve tüm isteyenlerle,
Bu arada içine malum mu olur seninm
İkidir hamilelikten bahsediyorsun:) dua, temenni mi, his mi:)benim.kendime dair hiç bi hissim yok da:)
Bu hayıt suyu nedir canım neye iyi geliyorHayıt suyu da sabah akşam 1 bardak içtim. 13. Gün bıraktım. Yumurtamin çatladığı gün bıraktım.
1 yemek kaşığı koymuştum:):) inşallah kötü bi etkisi olmamıştır . Bende öyle yanma olmadı çok mu attın karabiberi sen naptın
Ben bitki halini içtim 15 gün kadar,kadınlar için iyi hormonları dengelemede. Kullanıp yararını gören çok kişi var.Bu hayıt suyu nedir canım neye iyi geliyor