- 12 Temmuz 2020
- 779
- 507
- 33
Kaliteli yumurta gelişsin diye iciliyormus bende burdan okudum. Adetim biter bitmez başladım. 13 gün içtim. Ovulasyon dönemine girince biraktimBu hayıt suyu nedir canım neye iyi geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaliteli yumurta gelişsin diye iciliyormus bende burdan okudum. Adetim biter bitmez başladım. 13 gün içtim. Ovulasyon dönemine girince biraktimBu hayıt suyu nedir canım neye iyi geliyor
Bende denerim bu ayı da atalatayım ilk defa duydum teşekkür ederimKaliteli yumurta gelişsin diye iciliyormus bende burdan okudum. Adetim biter bitmez başladım. 13 gün içtim. Ovulasyon dönemine girince biraktim
Sifa olsun inşallah ❤Bende denerim bu ayı da atalatayım ilk defa duydum teşekkür ederim
bende geldim sol tüp bugun kapalı çıktı takipteyim tabbım yardım etsin hepimizeArkadaşlar maydanoz süt buharı ile hamile kalan arkadaşlar bizi bilgilendirebilir mi bende denedim henüz adet günüme var bu arada sol tüpüm kapalı sağ açık lütfen tecrübelerinizi bizimle paylaşın
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER MİNNOŞ ANNELER
Kesinlikle yok bende de hic fayda etmedi her seferinde mantar ve enfeksiyona sebep oldu ise yaramayan bir sey yumurtaliklara zarar veriyor bence..Siz bence düşük yapmışsınız. Adeti beklemeden muayene olun derim. Bu kürden de fayda goren yok herhalde.
Canım kaç aydır olmuyor seninbende geldim sol tüp bugun kapalı çıktı takipteyim tabbım yardım etsin hepimize
Merhaba gebe kaldınız mıBen bitki halini içtim 15 gün kadar,kadınlar için iyi hormonları dengelemede. Kullanıp yararını gören çok kişi var.
Bir gelişme var mı?Canım kaç aydır olmuyor senin
Allah korusun, içine mi düşüyorsun yoksa?Başlığı gorunce yazmadan geçemedim. 2016da gebe kalamiyorum diye denedim nerdeyse kendimi yakiyordum aman dikkat edin hanimlar
Hayır, sen?Merhaba gebe kaldınız mı
Ben bu kürü yapmadım bi arkadaşım dedi betadan dün bana cinsiyet tahminini yaptı ben dedim dr ın verdiği haplar ve fitil etkili oldu diye benim dediğimi yapsaydın diyor bide dr gibi cinsiyet belirledi pes dedim resmen fesatlıkBaşlığı gorunce yazmadan geçemedim. 2016da gebe kalamiyorum diye denedim nerdeyse kendimi yakiyordum aman dikkat edin hanimlar
Kafaya göre olmuyor kürler soğan kürü de şekeri yükseltir aç karnına ve kist yapabiliyor Allah korusunBaşlığı gorunce yazmadan geçemedim. 2016da gebe kalamiyorum diye denedim nerdeyse kendimi yakiyordum aman dikkat edin hanimlar
Soğan aç karna içilince mi kist yaparmış? Sesleri yükseltiyor mu?Kafaya göre olmuyor kürler soğan kürü de şekeri yükseltir aç karnına ve kist yapabiliyor Allah korusun
Cinsiyet belirlemek neden fesatlık geldi ki sana?Ben bu kürü yapmadım bi arkadaşım dedi betadan dün bana cinsiyet tahminini yaptı ben dedim dr ın verdiği haplar ve fitil etkili oldu diye benim dediğimi yapsaydın diyor bide dr gibi cinsiyet belirledi pes dedim resmen fesatlık
MalesefHayır, sen?
İnş oluruz canım ya, kaç ay oldu deneyeli? Benim yedi ay.Malesef
Benim 1.5 seneİnş oluruz canım ya, kaç ay oldu deneyeli? Benim yedi ay.