- 3 Aralık 2020
- 235
- 183
- 30
Hormonlarına baktırdın dimi canım herhangi bi sorun yok inşallah2 sene Canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hormonlarına baktırdın dimi canım herhangi bi sorun yok inşallah2 sene Canım
Prolaktin yükselti bu ay yine baktıracağımHormonlarına baktırdın dimi canım herhangi bi sorun yok inşallah
Yok yakmadım ilk sıcaklığı gitti öyle yaptım ama bakalım yarın gideceğim doktoraHatırlamıyorum da sanırım yok yankı felan öyle şeylere takılmam dinlemem kendimi pek buharda otururken oyun oynadım pembe akıntı neden geldi acaba bi dr görün yakmadın inşallah kendini
Aynen bi baktır önemli hormonlarProlaktin yükselti bu ay yine baktıracağım
Acaba yerleşme kanaması diyorlar ya omu olabilir belki buhardan kaç gün sonra oldu ?Yok yakmadım ilk sıcaklığı gitti öyle yaptım ama bakalım yarın gideceğim doktora
Kaç defa yaptım yarardancok zarar oldu yara yapıyodu rahmimdeCanım sakin ol neden karamsarlığa düştün böyle ben 4 yıldır evliyim ilk defa deniyorum bunu ben bu karamsarlığa düşmedim lütfen olumsuz düşünme tekrar dene pes etme nasıl yaptın sen canım
O zaman yapma canım nasıl yara yapıyor ki yaktın mı yada alerji mi yaptı ki acaba sanaKaç defa yaptım yarardancok zarar oldu yara yapıyodu rahmimde
Yok canım ya adet olduktan hemen sonra yaptım ardından pembemsi aktı içinde kalan aktı demekki doktor birşey demedi bugün baktı 21 cm yumurtan oluşmuş dedi iğne yazdı işte pembe akintim oldu dedim bisey demediAcaba yerleşme kanaması diyorlar ya omu olabilir belki buhardan kaç gün sonra oldu ?
Herşey herkese iyi gelmeyebilir canım baktın zarar veriyor uzaklaş bende soğan kürü yapmiştim kürü daha bitirmeden 3 4 gün bile içmedim galiba mide bulantısı yaşadım hastaneye gittim karaciğer enzimlerimi yükseltmiş baya onu düşürmek için 4 ay hastaneye gittim geldim hepKaç defa yaptım yarardancok zarar oldu yara yapıyodu rahmimde
Doğrudur o zaman içinde kalan kandır muhtemelen maşallah yumurtan çok güzel büyüklüğü inşallah o yumurta ile oluşur bebeğinYok canım ya adet olduktan hemen sonra yaptım ardından pembemsi aktı içinde kalan aktı demekki doktor birşey demedi bugün baktı 21 cm yumurtan oluşmuş dedi iğne yazdı işte pembe akintim oldu dedim bisey demedi
İnşallah yaDoğrudur o zaman içinde kalan kandır muhtemelen maşallah yumurtan çok güzel büyüklüğü inşallah o yumurta ile oluşur bebeğin
Canım naptın adet oldun mu inşallah olmamışsındırBide bu kürle kalmayıp yumurtam iyi gelişsin çatlasın diye bal çörekotu tarçın karışımı hazırladım 10 gün boyunca yedim eşime de keçiboynuzu pekmezi yedirdim yumurtlama günü çok şükür yumurtam çatladı belli etti kendini değerlendirdim o günleri de gerisi Allah’ın takdiri
Canım malesef tuhaf bi şekilde oldum hemde içimde bişeyler oluyor ama anlamıyorum bidaha ki adete doktora gidecemCanım naptın adet oldun mu inşallah olmamışsındır
Nasıl tuhaf belki yerleşme kanamasidirCanım malesef tuhaf bi şekilde oldum hemde içimde bişeyler oluyor ama anlamıyorum bidaha ki adete doktora gidecem
Mümkün değil canım ya şöyle anlatayım sanaNasıl tuhaf belki yerleşme kanamasidir
Bu ay herhangi bir ilaç içtin mı duphaston progesteron falanMümkün değil canım ya şöyle anlatayım sana
Adet tarihim 12 ocaktı ama 3 gün öncesinde sabah kalktım bişey yemeden bi ağrı girdi kasığıma ama gittikçe şiddetlendi yüzümün rengi gitti sular aktı terledim su gibi oldum sonra kustum hep mideme vurdu artık tam 1 saat sürdü azaldıktan sonra WC ye gittim önce kırmızo kan sonra kahve leke geldi peşine söküldü ama çok aşırı yoğun inanılmaz ped yetiştiremedim habire değiştirdim normalde 6 gün süren adetim 3 gün sürdü ama çok yoğun 4 gün leke gelmeye başladı anlamadım gitti kaşıklarıma ağrı giriyor halen içimde neler oluyor anlamıyorum bide pişik oldum hep pedten dolayı
Yok canım ben hiç ilAç kullanmadım sadece bal çörekotu tarçın karışımı yedim bide benim ki 3 gün sürdü o yoğunluk erken oldum çok şiddetliydi sancım sanki doğum yapar gibi ayy Allah bida yaşatmasın o sancıyı unutmam dahaBen geçen ay catlatma iğnesi vurunmustum ya bide ardından duphaston kullandırdı doktor. Uçtum 3 gün gecikti adetim ama o 3. Günün sonunda öyle bir adet oldum ki seninki gibi ne ped yetistirebildim ne iç çamaşırı ne pijama allahtan sancin yoktu ilk gün öyle oldu diğer günler normal geldi artık
Amin inşallah canım doktora gittin mi bal çörek otu tarçın kürü yumurtaliklarini calistirmistir cok fazla belki ondan olmusturYok canım ben hiç ilAç kullanmadım sadece bal çörekotu tarçın karışımı yedim bide benim ki 3 gün sürdü o yoğunluk erken oldum çok şiddetliydi sancım sanki doğum yapar gibi ayy Allah bida yaşatmasın o sancıyı unutmam daha
Geçmiş olsun tekrardanYok canım ben hiç ilAç kullanmadım sadece bal çörekotu tarçın karışımı yedim bide benim ki 3 gün sürdü o yoğunluk erken oldum çok şiddetliydi sancım sanki doğum yapar gibi ayy Allah bida yaşatmasın o sancıyı unutmam daha