• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süt kesmek için dostinex

Merhaba bende mastit oluyorum. Dostonexi haftada kaç kez kaç dozda almanız söylendi? Mesela haftada 2 adet yada haftada 1 adet hapı kırarak haftada 2 kere nasıl kullanmanızı söylediler

Merhaba bende mastit oluyorum. Dostonexi haftada kaç kez kaç dozda almanız söylendi? Mesela haftada 2 adet yada haftada 1 adet hapı kırarak haftada 2 kere nasıl kullanmanızı söylediler
Allah duusmanima gostermesin bu mastıti🥺 çok zor bişeymis .

Merhabalar. Sürekli mastit oluyorum doktor dostinex verdi ancak kullanmaya korkuyorum biraz. Ama artık bu mastit beni çok yormaya başladı çok canım yanıyor. Dostinex kullanan var mı tecrübe edinen ? Ne kadar zamanda kesildi ve neler yaptınız ?
Merhaba bnde sizle aynı seyleri yaşıyorum bu ilacı kullanıcam ama siz kullandınız mı işe yaradımı kullanırken sağmamak gerektiği söyleniyor ilacı kullanırken mastit olmadan atlatabildiniz mi o süreci neler yaptınız? Çok zor durumdaym inş cevaplarsınız tesekürler

Merhaba bnde sizle aynı seyleri yaşıyorum bu ilacı kullanıcam ama siz kullandınız mı işe yaradımı kullanırken sağmamak gerektiği söyleniyor ilacı kullanırken mastit olmadan atlatabildiniz mi o süreci neler yaptınız? Çok zor durumdaym inş cevaplarsınız tesekürler
Ben kullandım evet işe de yaradı kestim sütümü şu an oğlum 3.5 yaşında. İlacı kullanırken sağmamak gerektiği saçmalık ben 1 gece acılar içinde kıvrandım sağmadığım için. Önemli olan sürekli değil dolduğunu hissettiğinizde rahatlatacak kadar sağmak zaten sonrasında ilacın etkisiyle vücut süt üretmeyi bırakıyor. İlaç içerken bir daha mastit olmadım

Merhaba bende bu hafta iki gün 0.25 mg şeklinde 12 saatte bir aldım doktorum iki hafta boyunca da pazartesi ve perşembe günleri almamı söyledi.İlk iki gün biraz ağrılı geçti 3.gün ağrı geçti kaşıntı oldu şimdi sadece dokununca acıyor ama göğsümdeki süt ve şişlik henüz tam gitmiş değil.Sizlerde süreç nasıl ilerledi 4.günüme giriyorum doktora gitmeli miyim kalan sütü sağmalı mıyım bilemiyorum.Yaşadığım süreç normal mi göğsümün inmesi için bir süre daha beklemeli miyim.Süreci tamamlayan anneler dönüş yaparsa çok sevinirim.

Back