Süt kesiği akıntı gebelik belirtisi mi ???

Öyle yazınca bende test yaptınız sandım hadi inşallah vardır evde test yaptınız mı hiç? Regle az kalmış varsa çıkma ihtimali var
Yapmadım korkuyorum yine hevesim kırsalında kalır dlye dualarınıza talibim bana dua eder misiniz lütfen gebelik olsun dşye

Yapmadım korkuyorum yine hevesim kırsalında kalır dlye dualarınıza talibim bana dua eder misiniz lütfen gebelik olsun dşye
İnşallah Allah gönlünüze göre versin tez zamanda kalırsınız inşallah. Yinede bir test yapın bence umutsuz olmayın hemen yok diye de kendinizi yıpratmayın herşeyde vardır bir hayır bu ay olmaz diğer ay olur hiç bilinmez. Stres yaşamayın oluruna bırakın mucize gibi gelir. Bende boş gebelik yaşadım ilkinde şuan herşey normal başta çok korkuyordum ama oluruna bıraktım. Sonuçta olacağın da önüne geçemiyoruz ki. Sakinlik huzur veriyor en doğru zamanda mucizenizle karşılaşırsınız sizde

Çok teşekkür ederim amin inşallah

Başka İstanbul Avrupa yakasında bildiğiniz güzel temiz özel veya devlet hastanesi bilen varmı acaba
Başakşehir cam sakura devlet hastanesi tedavi olduğum doktor orada cok sukur cok iyi bir doktor catlama ignemin 9.gunu yarın beklemedeyim eger dusunurseniz mutlaka ona gidin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…