Süt kesiği akıntı gebelik belirtisi mi ???

bebekkardes

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2023
89
19
21
Selam arkadaşlar benim 5 gün önce yumurtlamam oldu yumurtlama gününden 2 gün öncesini yumurtlama gününü ve ertesi günü değerlendirdik adetime 8 gün kaldı süt kesiği akıntım var meme ucuna dokununca acı veriyor ara sıra kasıkta ağrı girip anında çıkıyor hamilelik olabilir mi acaba çok istiyoruzz

Süt kesiği akıntı mantardir

Süt kesiği akıntı evet mantar belirtisi. Ama hamileyken yakalanmaya daha meyilli olunuyormuş. Daha önce bende hiç olmamıştı ama hamile olduğumu öğrendiğimde ilk haftalarda bendede vardı doktor muayenede kendisi söyledi şekerden uzak dur bol su iç genelde oluyor bu haftalarda dedi.

Benim yumurtlamamdan 5 gün geçti belli olmaz daha sanırım gebelik

Süt kesiği akıntı mantardir
Birde biz 1.5 yıldır evliyiz çocuk istiyoruz ilk evlendigimizde 2 3 ay korunduk sonra korunmamaya karar verdik 1 seneyi gectikten sonra doktora gittik eşimde bende bişey çıkmadi ve hala gebelik yok neden olur acaba ovulasyon da kullanıyorum pik görüyorum Ogün ilişki oluyor ertesi günü oluyor piki gormeden 2 gün öncesinde oluyor ama hala bı sonuç alamadık

Hsg cektirdiniz mi tikaniklik ya da perde vardir belki ya da kalite sorunu vardir takviye falan kullaniyor musunuz

Hsg cektirdiniz mi tikaniklik ya da perde vardir belki ya da kalite sorunu vardir takviye falan kullaniyor musunuz
Hsg bilmiyorum ama alttan muayene ettiler ikisi aynı mı oluyor farklı mı bilmiyorum hsg farklıysa çekmedim adetin 3 günü gel dedi kan aldı hormon baktı sorun yok dedi gönderdi folik asit verdi ama 1 ay içtim sadece

Test yaptınız mı belki polikistik över vardir sizde ya da eşinizin sperm sayısı azdir

Hsg bilmiyorum ama alttan muayene ettiler ikisi aynı mı oluyor farklı mı bilmiyorum hsg farklıysa çekmedim adetin 3 günü gel dedi kan aldı hormon baktı sorun yok dedi gönderdi folik asit verdi ama 1 ay içtim sadece
Hsg rahim filmi demek tuplerinizin açık olup olmadığına bakılıyor

Test yaptınız mı belki polikistik över vardir sizde ya da eşinizin sperm sayısı azdir
Hayır eşim sperm testi yaptı sorun çıkmadı sadece yüzde 40 felan haraketsiz ondanda sorun olmaz dedi sperm sayısı 26 milyon gayet iyi dedi doktor polikistik över için ne testi yapıyorlar acaba doktor bişey yok diyip gönderince bidaha gitmedim

Bende de başta parça parça beyaz kıvamlı bir şey geliyordu sonra daha kremsi gelmeye başladı , bazen şeffaf su gibi de geliyor. Benimde regl'e 2 gün kaldı inşallah hamile olduğumuz için olsunnn :)

Canım benim sen iyi bı doktora git çünkü eşinin sperm sayısı az ve yarisina yakın hareketsiz benim eşimin sperm sayısı geçen 39 milyondu ve doktor bu değeri az buldu bize aşılama onerdi

5 gün önceki yumurtlama için Şuan belirti yaşamak için erken. Ve süt kesiği akıntı mantar enfeksiyonu belirtisi genelde

Canım benim sen iyi bı doktora git çünkü eşinin sperm sayısı az ve yarisina yakın hareketsiz benim eşimin sperm sayısı geçen 39 milyondu ve doktor bu değeri az buldu bize aşılama onerdi
En azından size aşılama önermis bizi gönderdi biseyiniz yok olur şöyle böyle dedi şimdiki doktorlarda ilgi yok ben diyorum biseyim yoksa neden olmuyor olur olur acele etme diyor banagerçekten bu doktordan bişey anlamadım inşallah bu ay olurrolmazsa tekrar gidicem

Kafamızdan atmalıyız neden olmuyor yada acaba bu sefer olur mu gibi düşünceleri

Bende de başta parça parça beyaz kıvamlı bir şey geliyordu sonra daha kremsi gelmeye başladı , bazen şeffaf su gibi de geliyor. Benimde regl'e 2 gün kaldı inşallah hamile olduğumuz için olsunnn :)

İnşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…