Süt kesiği akıntı gebelik belirtisi mi ???

En azından size aşılama önermis bizi gönderdi biseyiniz yok olur şöyle böyle dedi şimdiki doktorlarda ilgi yok ben diyorum biseyim yoksa neden olmuyor olur olur acele etme diyor bana😐😐😐gerçekten bu doktordan bişey anlamadım😏 inşallah bu ay olurr🤲🤲olmazsa tekrar gidicem
Yorumları okudum emin ol ne kadar düşünüp acele ettikçe o kadar olmuyor bende 1 sene 2 aylık evliyim evlendiğim de balayı dönüşü trafik kazasıyla 4 ay yattım bacak kırık iç kanamasıyla 5. Ayda yanlışlıkla hamile kaldım ve istiyordumda biraz toparlamıştım 8. Haftada boş gebelik oldu ve doktor almak zorunda kaldı çok üzüldüm bu duruma 3 ay korundum ve 4 aydır baya uğraştım bu ayda hamile kaldım ama hep düşündüm hep kafama taktım hamile kalınca bu seferde kimyasal oldu ve düştü 2 gün sonra adet olucam ve denemye devam tabiki eskisi kadar kafama takmıyorum emin olun Allah ne zaman dilerse o zaman olur adet bitiminde itibaren gün aşırı dikkat etmek lazm inşallah sağlıklı gebeliklerimz olur

En azından size aşılama önermis bizi gönderdi biseyiniz yok olur şöyle böyle dedi şimdiki doktorlarda ilgi yok ben diyorum biseyim yoksa neden olmuyor olur olur acele etme diyor bana😐😐😐gerçekten bu doktordan bişey anlamadım😏 inşallah bu ay olurr🤲🤲olmazsa tekrar gidicem
Başka bir doktora gidin benim bu doktor lar yuzunden dört yılın gitti ihmal etmeyin tez zamanda rabbim sevindirsin inşallah

İnşallah
Yorumları okudum emin ol ne kadar düşünüp acele ettikçe o kadar olmuyor bende 1 sene 2 aylık evliyim evlendiğim de balayı dönüşü trafik kazasıyla 4 ay yattım bacak kırık iç kanamasıyla 5. Ayda yanlışlıkla hamile kaldım ve istiyordumda biraz toparlamıştım 8. Haftada boş gebelik oldu ve doktor almak zorunda kaldı çok üzüldüm bu duruma 3 ay korundum ve 4 aydır baya uğraştım bu ayda hamile kaldım ama hep düşündüm hep kafama taktım hamile kalınca bu seferde kimyasal oldu ve düştü 2 gün sonra adet olucam ve denemye devam tabiki eskisi kadar kafama takmıyorum emin olun Allah ne zaman dilerse o zaman olur adet bitiminde itibaren gün aşırı dikkat etmek lazm inşallah sağlıklı gebeliklerimz olur
İnşallah Rabbim herkesin yüzünü güldürsün 🙏🙏

Hsg bilmiyorum ama alttan muayene ettiler ikisi aynı mı oluyor farklı mı bilmiyorum hsg farklıysa çekmedim adetin 3 günü gel dedi kan aldı hormon baktı sorun yok dedi gönderdi folik asit verdi ama 1 ay içtim sadece
Tüplerin tikali mi rahimde anomali sekil bozuklugu var mi hsg yapilmadan belli olmaz. Devlet hastanelerinde acılı oluyor. Özelde çektirin imkan varsa. Hsgden sonra cok hamile kalan oluyor.

Hayır eşim sperm testi yaptı sorun çıkmadı sadece yüzde 40 felan haraketsiz ondanda sorun olmaz dedi sperm sayısı 26 milyon gayet iyi dedi doktor polikistik över için ne testi yapıyorlar acaba doktor bişey yok diyip gönderince bidaha gitmedim
26 milyon çok iyi değil bu arada toplam semende 40milyon olmali minimum bence o bile sinirda. Elbette 1 sperm 1 saglikli yumurta yeter ama takviyelerle desteklenmesi lazim demek ki sağlıklı olmuyor

Selam arkadaşlar benim 5 gün önce yumurtlamam oldu yumurtlama gününden 2 gün öncesini yumurtlama gününü ve ertesi günü değerlendirdik adetime 8 gün kaldı süt kesiği akıntım var meme ucuna dokununca acı veriyor ara sıra kasıkta ağrı girip anında çıkıyor hamilelik olabilir mi acaba çok istiyoruzz🙏
Her Beyaz akıntı mantar değildir yukurtlamadan sonra oluşan beyax koyu akıntı rahmin kalınlaşmasını gösterir iyi bişeydir . Doktorun bana söylediği tabiki yanma ve kaşıntı eşlik ediyorsa mantar düşünülebilir. Çocuk deniyoruz ve yumurtlamadan sonra geçmek bilmeyen akıntım oluyordu benimde doktora söylediğimde bunları söyledi. İyi bişey rahim kalınlaşıyor dedi. Çok yaşadım ama sonuç pozitif değil daha bakalım hsg çektirdim tıkalıymış açıldı lütfen hsg çektirin bir yıl denemişsiniz geciktirmeyin

Her Beyaz akıntı mantar değildir yukurtlamadan sonra oluşan beyax koyu akıntı rahmin kalınlaşmasını gösterir iyi bişeydir . Doktorun bana söylediği tabiki yanma ve kaşıntı eşlik ediyorsa mantar düşünülebilir. Çocuk deniyoruz ve yumurtlamadan sonra geçmek bilmeyen akıntım oluyordu benimde doktora söylediğimde bunları söyledi. İyi bişey rahim kalınlaşıyor dedi. Çok yaşadım ama sonuç pozitif değil daha bakalım hsg çektirdim tıkalıymış açıldı lütfen hsg çektirin bir yıl denemişsiniz geciktirmeyin
Benim yanma ve kaşıntı yok sadece beyaz akıntı var hsg her hastane çekiyor mu acaba özelde ne kadar fiyatı bilginiz varmı devlet hastaneleride yapıyor mu ağrılı bir işlem mi

Son düzenleme:
Yumurtlama günlerini degerlendirdik inşallah gebe kaldığım için akıntı vardır 😥🙏

Benim yanma ve kaşıntı yok sadece beyaz akıntı var hsg her hastane çekiyor mu acaba özelde ne kadar fiyatı bilginiz varmı devlet hastaneleride yapıyor mu ağrılı bir işlem mi
Canım 3 bin tl özelde sonomed kadıköy devleti bilmiyorum orası agrısız ve temiz bi yer

Yok canım henüz belli olmaz regle yakın belli olur. İnşallah vardır 🙏🏻🥰
Benim regl olmama 3 gün var arada hafif beyaz akıntım oluyor kasık agrım var bazen şiddetli oluyor meme ucum acıyor hassas baya göğüslerim şiş gaz sancısı cekiyorum karnıma dokunamıyorum sizce gebelikmi

Benim regl olmama 3 gün var kasık agrısı yaşıyorum hafif halsizlik var üzerimde göğüslerim sis meme ucumda agrı ve hassasiyetim var arada çok hafif beyaz akıntım oluyor çok aşırı akıntım yok kasık agrım bazen ayaklarda sızım oluyor idrar yaparken kasıklarım parçalanacak gibi karnım şiş ayaklarım buz tutuyor sizce gebelik midir regl midir

Benim regl olmama 3 gün var kasık agrısı yaşıyorum hafif halsizlik var üzerimde göğüslerim sis meme ucumda agrı ve hassasiyetim var arada çok hafif beyaz akıntım oluyor çok aşırı akıntım yok kasık agrım bazen ayaklarda sızım oluyor idrar yaparken kasıklarım parçalanacak gibi karnım şiş ayaklarım buz tutuyor sizce gebelik midir regl midir
Yani genelde gebelik belirtileri ile regl belirtileri benzer oluyor net bir şey söyleyemem bende de bahsettiğiniz bu belirtiler vardı reglden 7 gün önce kaset testte çıktı

X