E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
arkadasım bende 3 yıllık evliyim doktora gittigimde sorunum olmadıgını sadece süt hormonu degeri yüksekmiş biraz parlodel ilacıyla tedaviye basladık o dahada cıkardı en son dostinex ilacını 3 ay kullandım suan normal degerlere indi cok sükür normal yolla gebelik saglanamadı gecen ay ilk asılama yapıldı ve tuttu ama düştü kendiliginden inşallah bu ay tekrar devam etcez inş.olur rabbim nasip eder:dance:
canım benimde yüksekti prolaktin bende dostinex kullandım ama doktorum bana korunmamı önermişti zaten bu ilacı kullanırken hamile kalma olasılığın çok düşük diye biliyorum ama bıraktıktan sonraki 2 ay %80 başarı oranı diye okumuştum prospektüsünde ben 3 ay kullandım düştü 3 ay da yumurta takibi yaptım ama oda başarısız şimdi aşılama yaptırdım beklemedeyim inşallah sende en kısa zamanda hamiş olursun
bende 2 yıllık evliyim ilk ay gebe kaldım ama kalbi durdu 2.5 aylıkken şimdi 1.5 yıldır tedavideyim ama sonuç yok. düşükten sonra benimde pralaktin 39 du dostineks kullanıyorum. düşürüyor ama bırakınca tekrar yükseliyor.
sen her ay düzenli yumurtlayabiliyormusun BENİSEC2. Çünkü süt hormanu fazlalığında yumurtlama ve adet düzeni bozulabilir Vücüt kendini emziren loğusa kadın gibi görüyor bu yüzden yumurtlama bozuluyor
tam bir bilgim yok ama aynı şeyi komşumun kızına da söylemiş dr.
fakat ilaç yada herhangi bir tedaviye gerek yok hamile kalırsınız demiş daha kalmadı bakalım...
canım inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın(ız)....
cnm inş kalırım ya zaten hormoınlarım üzüntüden bozulmuş..bu çok acı bir şey senin çocugun varmı?
süt hormonum 39 du dostineks kullandım iki hafta. sonraki 3ay yükselmedi sevindim kurtuldugmu sandım ama 4. ay 28 oldu. fazla yükselme yok ama yükselme eğilimi vardı. siz siz olun 3 aya bir kontrol edin derim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?