• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

süt hormunu yüksekliği gebe kalamama

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhabalar ben bekarım ve sürekli adet düzensizliğim vardı kaç kez doktorlara gittim küçük kistler olduğunu söleyip doğum kontrol hapı vermişlerdi ocak ayında bi uzmana gittim ve prolaktinim 79 çıktı yumurtlamamda sıfır tabi.prolaktin yüksekliğinde az yada hiç adet olamma olurmuş benimkide tam tersi nerdeyse ayın 20 günü adetliydim.Dostinex verdi 2 ay kullandım şuan adetlerim düzenli sonra gidemedim 2 ay sonrada evlenicem nasıl bir yol izlicem bilmiyorum doktorum 1 sene kullanıcaksın hapı demişti ama bende ara verdim korkuyorum gitmeye şimdi

ya hiç korkma git bak ilerde bizim gibi uğraşırsın bebek için acilen hemen git bence

MERHABA ARKADAŞLAR,bende prolaktin tedavisi gördüm değerim prl değerim 83.tü,sonra 50.liler,daha sonra 37.lere düştü,ama yaklaşık 2 yıl önce idi,adetlaeri düzelmişti,ama son 6 aydır yine dünensiz,moralim bozuk 15 gündür hayıt tohumu kullanıyorum,bakalın ne olacak

MERHABA ARKADAŞLAR,bende prolaktin tedavisi gördüm değerim prl değerim 83.tü,sonra 50.liler,daha sonra 37.lere düştü,ama yaklaşık 2 yıl önce idi,adetlaeri düzelmişti,ama son 6 aydır yine dünensiz,moralim bozuk 15 gündür hayıt tohumu kullanıyorum,bakalın ne olacak

ya o ne işe yarıyo birde çocugun varmı senin ben bundan dolayı kalamıyorum..olmıycak diyede çok korkuyorum

arkadaşlar benimde prolaktinim yüksekti yaklaşık 2 yıl önce,ilk prl değeri 83.tü,sonra 50.liler daha sonra 37.diler düştü,adetlerim normale dönmüştü,ama 6 aydır yine düzensizleşti,şu an hayıt tohumu kullanmaya başladım,15 gün oluyor,çok merak ediyorum etkisini,ilk defa bir bitki kullanıyorum,insllah memnun kalırım,başka fikri olan varmı,sevgiler....

hayır bebiş yok,bu hayıt tohumu hormonları düzenliyomuş

peki hormonların bozulunca adet düzensizliği de oldumu sende benim olmadı hiç hala düzenlidir allaha şükür. ya yumurtalama takibine alcak bu ay doktor beni. acaba hormon düzelirse bu tedavi hemen cevap veirimi kalırmıyım acaba?

BENİSEC2 ben 2 yıllık evliliğimin ilk ayı balayımda gebe kaldım istemeden yinede sevinmiştim ama 2.5 aylıkken kalbi durdu :çok üzgünüm: 1imdi 1,5 yıldır istiyorum ama olmuyor. canım doğu görevimi yapıyorum güneydoguda güvenecek bir doktor bile yok senin anlayacağın. kendi kendimin doktoru oldum . insallah olacak inanıyorum ama zorlayacak bizleri.

ben dostineks kullanıyorum (haftada yarım) hormonu dengede tutmak için ama doktor korunma dedi.ilacın içeriginde korunmak lazım yazıyor Şimdi kime güveneyim ben anlamadım.sizin doktorlarınız bu konuda ne söylüyor arkadaşlar

kıslarr bu süt hormonu ne oluyoki ben bekarım yaza düğünüm olcak adet düzensizliği yaşıyorum senede 2-3 gez gecikmeler yaşıorum.önceden doktora gitmiştim süt fazla salgılıyorsun demişti.doğum kontrol hapı verdi ama kullanmak istmedim. sizce napmam lazım ? evlenmeden doktora gidiyimmi

süt hormonun yüksekse gebe kalınmıyo tedavi edilmeden prolaktin bakıt istersen.ordan belli olur.

arkadaşlar ben 2 yıllık eviliyim. ilk yıl hemen hamile kaldım ama 2 aylıkken kendiliğinden düştü kürtaj oldum. şimdi 8 aydır olmuyor. doktor süt hormonu testi yaptı 38 çıktı ve sadece ondan başka sorunun yok dedi. 2 aydır dokstinex kullanıyorum. hamilelik gene olmazsa yumurta takibine alcam dedi. aranızda takibe alınmadan hamile kalan varmı?birde bu takip nasıl oluyor?sonunda hamiş olanınız varmı?ne olur okuyup geçmeyin bana cevap vazın. merekla bekliyorum. çok sağolun.Allah herkese bebeklerini tez zamanda veririr inş...:emir_bebek:
canım meraba.aynı senin durumundayım.sadece ben 3 yıllık evliyim ve 2.yılın sonunda hamilelik istedim ve düştü.düşükten beri de olmuyo.benim de prolaktinim bi 32 bi 37 çıktı.dr dostinex verdi.2 aydır kullanıyodum.geçen hafta bitti.benim de görünürde tek sorunum prolaktin.düştü bu ilacı kullanınca ama yine de hamilelik oluşmadı.dr ilk defa geçen ay yumurta takibi yaptı.bu takip çok basit.adetinin genelde 3.günü gidip hormon tahlili yaptırıyosun.muayene de oluyosun.5.gün dr yumurta geliştirici ilaç variyo..gonaphene ve klomen diye ilaçlar var benim bildiğim.bana klomen vermişti.onu 5 gün sabah akşam kullanıyosun ve genellikle dr 12.gün tekrar gel diyo.yumurtalarının gelişip gelişmediğine bakıyo.gelişmiş istenen boyuta gelmişse çatlatma iğnesi veriyo onu yaptır şu saatlerde ilişkiye gir diyo.tabi bazıları ilaç vermeden de kendiliğinden yumurtlayabiliyormusun ona bakıyo.benim geçirdiğim aşamalar bunlardı.tabi kişisel bu.senin dr'un ne uygular bilmiyorum.ama bu iş can yakıcı ya da korkutucu bişey değil canım.normal ultrasonla muayene yani..hadi hayırlısı inşallah...:1hug:

arkadaşlar ben 2 yıllık eviliyim. ilk yıl hemen hamile kaldım ama 2 aylıkken kendiliğinden düştü kürtaj oldum. şimdi 8 aydır olmuyor. doktor süt hormonu testi yaptı 38 çıktı ve sadece ondan başka sorunun yok dedi. 2 aydır dokstinex kullanıyorum. hamilelik gene olmazsa yumurta takibine alcam dedi. aranızda takibe alınmadan hamile kalan varmı?birde bu takip nasıl oluyor?sonunda hamiş olanınız varmı?ne olur okuyup geçmeyin bana cevap vazın. merekla bekliyorum. çok sağolun.Allah herkese bebeklerini tez zamanda veririr inş...:emir_bebek:
Canım bende 2 yıldan fazla korunmasız ilişkiye girdim tabi aklımda çocuk yoktu düşünmüyordum sonra karar verdım gittim hastaneye benımde 38 çıktı prolaktin doktor ilaç verdi haftada iki kez içtim tabi ama sureklı basım dönüyordu gozlerım de tansıyon düşüyordu ben ılacı ıkı defa kullandım Bıraktım ondan sonra neyse bir ay gectı adet olmadığımı ffarkettım bir gittim hastaneye 1 aylık hamıleyım ve suan 2. Ayı biticek insallah rabbım sanada nasıp eder ve aklına getirmemeye çalış başka şeyler ile oyalanmanı tavsiye ederım :)

Back