Süt hormonu yüksekliği ?

Sakizkutusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2012
424
108
73
Kızlar merhaba, birkaç aydır adet düzensizliğiyle uğraşıyorum.

Ayda 2 kere ve normalden fazla adet görüyordum.

Doktora gittim, kan aldılar falan.

Sonuç; Prolaktin 60,18 çıktı. Doktor süt hormonun fazla dedi ve ilaç verdi.

Eczanede hata çıktığından dolayı alamadığım için ismini veremiyorum şuan.

KK'ya baktım da, genelde stresten falan yükselirmiş bende de fazlasıyla var tabi.

Ve hamileliği engellermiş. Daha başka nelere sebep olur, nasıl düşer bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

Mr falan hiçbir şey istemedi. Başka doktora mı gitsem acaba?

Sadece bi ilaç yazdı 8 tane var içinde, haftada 2 kere kullanacaksın 1 aylık bi ilaç sonra adetliyken kontrole gel dedi.

Düzelir mi sizce? Doktor birşey demedi.

Aklıma takıldı benim de. :(

KK'ya baktım da, genelde stresten falan yükselirmiş bende de fazlasıyla var tabi.

Ve hamileliği engellermiş. Daha başka nelere sebep olur, nasıl düşer bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

Sadece bi ilaç yazdı 8 tane var içinde, haftada 2 kere kullanacaksın 1 aylık bi ilaç sonra adetliyken kontrole gel dedi.

düzelir canım ilaç büyük ihtimalle ilaç dos... dir
süt hormonunda zaten tek ilaç verilir
sıcak basması da oluyor mu peki

düzelir canım ilaç büyük ihtimalle ilaç dos... dir
süt hormonunda zaten tek ilaç verilir
sıcak basması da oluyor mu peki

Evet şimdi sen söyleyince dikkat ettim oluyo canım.

Kilo almıştım çok fazla, bir türlü veremiyordum buna da sebep oluyormuş sanırım.

Mr istemedi ona takıldı benim kafam, kötü birşey çıkmaz inşallah :(

Off, herşey beni buluyo zaten ya. Başka bir hastalıkla uğraşırken bide bu çıktı.

Hep stresten oluyo işte, çok kafama takan bir insanım :(

Evet şimdi sen söyleyince dikkat ettim oluyo canım.

Kilo almıştım çok fazla, bir türlü veremiyordum buna da sebep oluyormuş sanırım.

Mr istemedi ona takıldı benim kafam, kötü birşey çıkmaz inşallah :(

Off, herşey beni buluyo zaten ya. Başka bir hastalıkla uğraşırken bide bu çıktı.

Hep stresten oluyo işte, çok kafama takan bir insanım :(

aynen beni anlatmıssın stres üstüne stres yasıyorum ve sürekli ciddi hastalıklar yasıyorum
o hersey beni de buluyor malesef
bende 9 ay önce doğum yaptım doğumda kızımı kaybettim malesef ve 2 aydır denememe ragmen gebe kalamadım eskiden 1 gecede kalırdım
bende süt hormonu yüksekliğinden şüphelendim de ondan sordum ates basıomu die
bende ates basması oluyor ama adet düzenimde sıkıntı yok
hapla düzelir insallah düzelmesse baska bir ilaç var par... ile baslayan ben doğumdan sonra onu kullanmıstım sütüm gelmemişti

aynen beni anlatmıssın stres üstüne stres yasıyorum ve sürekli ciddi hastalıklar yasıyorum
bende 9 ay önce doğum yaptım doğumda kızımı kaybettim malesef ve 2 aydır denememe ragmen gebe kalamadım eskiden 1 gecede kalırdım
hapla düzelir insallah düzelmesse baska bir ilaç var par... ile baslayan ben doğumdan sonra onu kullanmıstım sütüm gelmemişti

Başın sağolsun canım, Rabbim yardımcımız olsun hepimizin inşallah.

Birkaç yerde beyinle de alakalı bu hormon, mr'a istemesi lazım doktorun falan diye yazınca korktum bende.

Başka doktora mı gitsem acaba diye düşündüm.

Yarın ilaç için tekrar gideceğim doktora, sorarım olmazsa.

Birkaç yerde beyinle de alakalı bu hormon, mr'a istemesi lazım doktorun falan diye yazınca korktum bende.

içine sinmiyorsa baska doktora git bencede
Allahım tez zamanda anneliği nasip etsin bizlere insallah

benimde yuksekti 64 tu.. ilac kullandim felan ama suan ne durumda hic bilmiyorum..
ama ilacla duzene giriyormus hic hamile kalamazsin diye birsey yok sadece biraz ugrastiriyor..
mr emar mi ?eger oyleyse bendende istemedi doktor :26:
adet olunca gel dediyse yumurtlama durumuna bakicak sanirim :26:
gecmis olsun..

Geçmiş olsun canım.
Benim de kuzenimin yüksek .gögüsünden sıvı geliyordu ve düzensiz adet görüyordu.
onun çok yüksekdi şimdi tam hatırlamıyorum ama kadın doğumcuya gitti ilaç vermişdi pek faydasını görmedi yine yüksek çıkıyordu sonra Endokrinoloji bölümüne yönlendirildi. mr falan çekildi bir rahatsızlık bulundu şimdi tedavi altında rutin kontrollere gidiyor takip altında.
korkulacak bişey yok olmasaydı iyiydi tabi ama çok şükür tedavisi var.yüksek olup çocuğu olan da çok var.Rabbim nasip ettikden sonra..
sen de ihmal etme canım ilaçlarını kullan düşer inş..

basiniz sagolsun ALLAH SABIR VERSIN TEKRARINI YASATMASIN INSALLAH(AMIN):nazar:
insALLAH tekrar hamile kalirsiniz :emir_bebek:

ewt canım mr belli üst seviyede olunca iistiyorlar.senin çok çok yüksek değil demek.dediğin gibi beyinle alakalı sol taraf gözün arkasında ur gibi bişey çıkdı onun büyümemesi gerek görmemeye kadar gidiyor.geçmiş gün tamda net hatırlamıyorum ama bunun gibi birşeydi.ilaçlarını şimdi o düşürdü.gayet iyi okuluna gidiyor okulunda en başarılı öğrencilerinden maşallah.Rabbim ona ve tüm hastalara şifa versin inş..

içine sinmiyorsa baska doktora git bencede
Allahım tez zamanda anneliği nasip etsin bizlere insallah

Bilmiyorum canım, gittiğim yer devlet hastanesiydi, iyi ilgileniyo diye gittim.

Özele de gitmiştim daha önce çok iyi doktorlara ama bu kadar bile yapmadılar.

Yarın bi gideyim bakalım, içime sinmezse değiştireceğim doktoru.

Amin canım cümlemize inşallah...

benimde yuksekti 64 tu.. ilac kullandim felan ama suan ne durumda hic bilmiyorum..
ama ilacla duzene giriyormus hic hamile kalamazsin diye birsey yok sadece biraz ugrastiriyor..
gecmis olsun..

Evet emar canım.

KK'da konulara baktım da beyinle alakalı bu hormon, mr istemesi lazım kötü hastalık falan da oluyormuş deyince insan korkuyo tabi. :(

Teşekkür ederim canım.

Geçmiş olsun canım.
Benim de kuzenimin yüksek .gögüsünden sıvı geliyordu ve düzensiz adet görüyordu.
onun çok yüksekdi şimdi tam hatırlamıyorum ama kadın doğumcuya gitti ilaç vermişdi pek faydasını görmedi yine yüksek çıkıyordu sonra Endokrinoloji bölümüne yönlendirildi. mr falan çekildi bir rahatsızlık bulundu şimdi tedavi altında rutin kontrollere gidiyor takip altında.
korkulacak bişey yok olmasaydı iyiydi tabi ama çok şükür tedavisi var.yüksek olup çocuğu olan da çok var.Rabbim nasip ettikden sonra..
sen de ihmal etme canım ilaçlarını kullan düşer inş..

Öyleyse benimde ilaçla düzelmezse, başka bölüme yönlendirecek ya da mr isteyecek.

Çok teşekkür ederim canım cevabın için.

İnşallah, Rabbim hepimizin şifasını versin.

Bilmiyorum canım, gittiğim yer devlet hastanesiydi, iyi ilgileniyo diye gittim.

Özele de gitmiştim daha önce çok iyi doktorlara ama bu kadar bile yapmadılar.

Yarın bi gideyim bakalım, içime sinmezse değiştireceğim doktoru.

Amin canım cümlemize inşallah...

Evet emar canım.

KK'da konulara baktım da beyinle alakalı bu hormon, mr istemesi lazım kötü hastalık falan da oluyormuş deyince insan korkuyo tabi. :(

Teşekkür ederim canım.

Öyleyse benimde ilaçla düzelmezse, başka bölüme yönlendirecek ya da mr isteyecek.

Çok teşekkür ederim canım cevabın için.

İnşallah, Rabbim hepimizin şifasını versin.

beyinden salgilanan bir hormon biliyorumda baska tehlikesi oldugunu bilmiyordum :26:

cnm ben daha persembe gunu arkadasımı goturdum kendı dr ma detaylı bılgıye sahıbım
noralde 23 olması gereken deger onunda 70 cıktı oncekı ay 50 mıs evet stres etkenmıs
fakat hıpofız bezı kaynaklı da olabılrmıs o yuzden yarın sabah mr cekılıcek ama 2 3 tahlıldede aynı sekılde yuksek cıkmıstı
egerkı onda sorun yoksa haftada ıkı kere olmak uzere pazartesı persembe dostinex kullanıcak ılk hafta yarım sonrasında butun 3 ay sureyle haftada ıkı kere kullanıcak
ama dr un ılk hedefı hıpofız bezlerındenmı onu anlmaak eger onunla kaynaklı bıseyse beyın cerrahı ele alıcak olayı
aynı sut veren anne gıbı gebelıkten koruyomus

Son düzenleme:
gecmis olsun..

cnm o tahlıl adetlıylken yapılıyo ondan tekrarını ıstemıstır cnn tedavı 3 aylık olmalıymıs en azından

tatlım goguslerınde dolgunluk sıvı gelme oluyomu ozellıkle adet donemınde dr arkadasıma onu sordu

tatlım goguslerınde dolgunluk sıvı gelme oluyomu ozellıkle adet donemınde dr arkadasıma onu sordu

yok canım bende o belirtiler doğumdan sonra bir iki damla sütyenime bulasmıstı cok üzülmüştüm sütümün boşa aktığını görünce ama ilaç alınca devam etmedi

Rabbim isteyen herkese sağlıklı nur gibi evlatlar nasip etsin insallah

yok canım bende o belirtiler doğumdan sonra bir iki damla sütyenime bulasmıstı cok üzülmüştüm sütümün boşa aktığını görünce ama ilaç alınca devam etmedi

Rabbim isteyen herkese sağlıklı nur gibi evlatlar nasip etsin insallah

cnm benım ya bı an ıcım kotu oldu artık korunma bıttı sanırım rabbım tez zamanda nasıp etsın be arkadasım yarana merhem olsun ınsalla

Back