Süt hormonu yüksekliği yaşayanlar ?

Hubble-Bubble

Guru
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2013
505
697
323
Merhaba, yaklaşık 1-2 senedir bebiş için uğraşıyoruz dün kan verdim bugün doktorum prolaktin hormonun yüksek çıktı dedi dostinex diye bi ilaç verdi sonraki adette gel tekrar kontrol edelim dedi. Bu konuda tecrübesi olan var mıdır bu ilacın faydasını görenler v.s şimdiden teşekkürler

Bizde 1 seneyi aşkın süredir uğraşıyoruz benim de prolaktin hormonum 32 çıktı aynı ilacı kullanıyorum hafta iki kere, birkaç hafta içinde etki ettiğini söylüyorlar sonraki ay tekrar kan testi yapıp bakacağım bende. Eğer tek normal olmayan değer prolaktin ise endişelecek birşey yoktur. Benim tshım da yüksek çıktı onun için de ilaç kullanıyorum

Anladım.. inşallah en kısa sürede hamile kalırız. Bende yarın ilaca başlamayı düşünüyorum. Bana doktor henüz farklı bir şey söylemedi tedaviye yeni başladık hayırlısıyla güzel haberler alırız inşallah

İnşallah sizin prolaktin değeriniz kaç çıktı hangi aralıklarla kullanmanızı istedi doktorunuz

İnşallah sizin prolaktin değeriniz kaç çıktı hangi aralıklarla kullanmanızı istedi doktorunuz
Benim 26 küsürlerde çıktı doktor haftada 2 gün dedi mesela salı cuma yada pazartesi perşembe gibi uyumadan önce içmem gerekiyormuş. Sanırım yan etkilerden dolayı uyumadan önce içmeyi söylemiş olabilir :/ size böyle bir şey dediler mi

Benimki 29 lardaydı. Bir buçuk sene denedik olmadı. 2 hafta dostinex kullandım. Ve şuan 7 haftalık gebeyim. Inşallah hepinize nasip olur

Bana doktorum sadece pazartesi cuma kullan dedi, birini akşam birini gündüz kullanıyorum ben eşit zaman aralığı olsun diye. Doktorum zaman belirtmedi ama herhangi bir yan etki de hissetmedim ben

Benimde prolaktin hormonum 60 ustundeyken dostinex kullandim haftada iki kere yarim yarim. Ilacim daha bitmeden hamile kaldim

Benım 30 cıktı doktor ilac vermedı içimde şüphe kaldı bu hafta randevu aldım başka Doktora gideceğim

Benimde prolaktin hormonum 60 ustundeyken dostinex kullandim haftada iki kere yarim yarim. Ilacim daha bitmeden hamile kaldim
Benim çok iştahsızlık ve uyku sorunum var sizce normal mi bide sürekli dışarı çıkmak istiyorum ev darliyor beni veya ılla iş yapcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…