Kullandigim ay gebe kalmıştımArkadaşlar prolaktinim 56 dan 83 çıkmış bir haftada böyle çıkması normalmi konuyla ilgili bilgisi olanlar yazabilirmi doktorum mr istedi dostinex ilacı kendim istedim öyle yazdı ne yazıkki istemesem hiç söylemicek 2 haftadır bana test yaptırıyor ilacı kullananlar faydasını gördümü
Yaa ne güzel inşallah bende öyle olurumKullandigim ay gebe kalmıştım
Gecmis olsun size rabbim tekrarini göstermesin mr mi cektirdiniz tomografimi eger mr ise kac tesla cektiler 1.5 yoksa 3.0 teslami bende regl olmuyorum hipofiz bezi sorununuz adetinizi kestimi?Emar çektirmeliydiniz doktorunuz boşuna istememiş yani hipofiz bezinde bir sorun olup olmadığına bakılıyor ben çektirdim mesela 2 mm boyutunda iyi huylu tümör çıktı daha sonra beyin cerrahında takipte oldum ilk değerim 39 du sürekli inip çıktı 3 yıl boyunca dostinex tedavisi gördüm en sonunda kendiliğinden temizlendi yani öncelik kendi sağlığınız eğer sürekli hareket halindeyse tetikleyen birşey mutlaka vardır.
Gecmis olsun size rabbim tekrarini göstermesin mr mi cektirdiniz tomografimi eger mr ise kac tesla cektiler 1.5 yoksa 3.0 teslami bende regl olmuyorum hipofiz bezi sorununuz adetinizi kestimi?
Hamile misiniz yada hamilelik düşünüyor musunuz? Benimde çok yüksek ti gebeliğimi de engelledi dostineks kullandım düştü ama tekrar yükseliyordu şimdi hamileyim yine de çok yüksek strese bağlı bir hormonmuşArkadaşlar prolaktinim 56 dan 83 çıkmış bir haftada böyle çıkması normalmi konuyla ilgili bilgisi olanlar yazabilirmi doktorum mr istedi dostinex ilacı kendim istedim öyle yazdı ne yazıkki istemesem hiç söylemicek 2 haftadır bana test yaptırıyor ilacı kullananlar faydasını gördümü
Canım hamile değilim ama düştü ve bi daha çıkmadı hamilelikte yükselmesi normal rahat olHamile misiniz yada hamilelik düşünüyor musunuz? Benimde çok yüksek ti gebeliğimi de engelledi dostineks kullandım düştü ama tekrar yükseliyordu şimdi hamileyim yine de çok yüksek strese bağlı bir hormonmuş
Ne biliyim korkuyroum yine de canımCanım hamile değilim ama düştü ve bi daha çıkmadı hamilelikte yükselmesi normal rahat ol
Yok yok korkma peki bişey sorucam prolaktin yüksek diyemi gebelik olmamıştıNe biliyim korkuyroum yine de canım
O ve rahim sağ tarafında hafif yapışıklık varmış rahim filmi ile düzeldi odaYok yok korkma peki bişey sorucam prolaktin yüksek diyemi gebelik olmamıştı
Hmm hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsüz inşallahO ve rahim sağ tarafında hafif yapışıklık varmış rahim filmi ile düzeldi oda
Amin Allah razı olsun canımHmm hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsüz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?