Gebeliğe Hazırlık Süt hormonu yüksek olanlar bakabilirmi ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kullandigim ay gebe kalmıştım

Gecmis olsun size rabbim tekrarini göstermesin mr mi cektirdiniz tomografimi eger mr ise kac tesla cektiler 1.5 yoksa 3.0 teslami bende regl olmuyorum hipofiz bezi sorununuz adetinizi kestimi?

Gecmis olsun size rabbim tekrarini göstermesin mr mi cektirdiniz tomografimi eger mr ise kac tesla cektiler 1.5 yoksa 3.0 teslami bende regl olmuyorum hipofiz bezi sorununuz adetinizi kestimi?

Teşekkürler. Hayır adetimi hiç engellemedi 2 kez emar çektirdim ama söylediğiniz ibareleri bilmiyorum ilaçlı ve normal olarak iki kez peşpeşe çekildi 2.2 mm boyutunda tümör çıkmıştı

Selam kızlar,
Benimde 2018 ocak ayında baktırdığımda prolaktin 59 çıktı. 2 kapsüllü dostinex ile 24 e düşürüldü ve dahada birşey demediler. 2019 da şubat ayında test yaptırdım 64 çıktı. Bu sefer farklı dr a gittim beyin mr 2 adet farklı farklı istedi hormon testinden tutun aklınıza gelebilecek tüm testleri yaptırmamı istedi. Beyinde ki ufacık parçadan kaynaklı yükseldiğini ve troid olduğunu söyleyerek '' endokrinoloji '' bölümüne yönlendirdi. Gittiğimde her iki bölüm doktoru da iyiki gebe kalmamışsın bu sonuçlarla sağlıklı gebelik ve çocuğun olmazdı 5 ay tedavi görmem gerektiğini söylediler. 2 kutu 8 kapsüllü dostinex bitirdim tsh ilacı olarak ömürlük levotrin ilacımı kullanıyorum .Uzun süredir prolaktin 1-15 arasında değişmektedir. TSH ilk 6,6 idi şimdi 1,6 ama gebe kalamıyorum hala bir sorun görünmemesine rağmen şimdi aşılama işlemleri başlatılıyor hayırlısı artık.

Hamile misiniz yada hamilelik düşünüyor musunuz? Benimde çok yüksek ti gebeliğimi de engelledi dostineks kullandım düştü ama tekrar yükseliyordu şimdi hamileyim yine de çok yüksek strese bağlı bir hormonmuş

Benimde prolaktinim yüksek hasimoto hastasıyım Dr ilaç vermeme taraftariydi ama ben zorla kullandım bir ay..çok güzel düştü fakat 2ayda sınıra yaklaştı yine..önümüzdeki günlerde tekrar tahlil yaptiricam paylaşırım sonucu..öncelikle söylemek istediğim ilk şey prolaktin hormonu çok hassas bir hormon Dr bana dediklerini aynen size söylüyorum..kan örneği sabah aç karnına adetin 2.veya 3.gunu sabah 10-11 arasi..mümkünse kan alicak hemşire eve gelmeli,yataktan bile çıkılması etkiliyormus..siz eğer yuruduyseniz kan ornegi vermeden 20 dk önce mutlaka dinlenilmeli sakinlesmeli.. pool sistemi yaptırmanızı öneririm benim Dr ona daha çok güveniyor..kolunuza gıda aparatını takıliyor ve her 15 dk 3sefer olmak üzere kan örneği alınıyor..prolaktin hormonunuza baktirmadan 2-3 gün önce cinsel yakinlik,göğüsle oynama olmamalı..ben şu an selenyum kullanıyorum ve olabildiğince stresten uzak olmaya özen gösteriyorum..mr çektirdim birşey çıkmadı strese bağlı benimki..hepinize çok geçmiş olsun

Canım hamile değilim ama düştü ve bi daha çıkmadı hamilelikte yükselmesi normal rahat ol

Kızlar merhaba bende aile hekimliğinde hormon testi yaptırdım prolaktin yüksek çıktı dostinex ilacı aile hekiminden istesem bana yazar mı acaba bilgisi olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…