- 19 Mayıs 2019
- 166
- 153
- 53
- 38
Kaç aydır deniyorsunuz pardon ??? Birde Başka ilaç kullanıyormusunNe biliyim canım ya işin ucunda hamilelik var belkide ondan böyle kendimi üzdüm
Yeni daha 2 aydır falan yok canım kullanmıyorumKaç a
Kaç aydır deniyorsunuz pardon ??? Birde Başka ilaç kullanıyormusun
Aaaa bak çok iyi o seviyeyi de düşürürler epey iyi bir ilaçmış çünkü:) sen yinede içine sinen bi doktor bul ona git...Yeni daha 2 aydır falan yok canım kullanmıyorum
Canım ben yanlış anladım heralde iki aydır çocuk düşünüyoruz ilaca bu akşam başlicamAaaa bak çok iyi o seviyeyi de düşürürler epey iyi bir ilaçmış çünkü:) sen yinede içine sinen bi doktor bul ona git...
Yani 2 aydır deniyorsunuz:)Canım ben yanlış anladım heralde iki aydır çocuk düşünüyoruz ilaca bu akşam başlicam ☺
Evet ama 2 yıl gibi geldiYani 2 aydır deniyorsunuz:)
Mu yoksa düşünüyormusunuzYani 2 aydır deniyorsunuz:)
aaaa :) daha neler sabret benim de 3 ayım bakalım hayırlısıEvet ama 2 yıl gibi geldi
Hmm senindemi bu yüzden olmadıMu yoksa düşünüyormusunuz
aaaa :) daha neler sabret benim de 3 ayım bakalım hayırlısı
İşte benim ki hipofiz çıktı :) yanı vücut kendini hamile zannediyor ama hamile değil... yani mide bulantım oluyor hatta düşünHmm senindemi bu yüzden olmadı
2 aydır çatlatma iğnesi oldum bu ay yine bekliyorum regl 28 deİşte benim ki hipofiz çıktı :) yanı vücut kendini hamile zannediyor ama hamile değil... yani mide bulantım oluyor hatta düşün
Ayy inşallah hamişsindir canım güzel haberlerini bekliyorum aslında daha yenisin benim gibi neden hemen iğneye başvurdun2 aydır çatlatma iğnesi oldum bu ay yine bekliyorum regl 28 de
Yaş ile alakalı sanırım... bana kalsa geçen ay tüp bebek tedavisine başlardım ama yapmıyorlarmış :)))Ayy inşallah hamişsindir canım güzel haberlerini bekliyorum aslında daha yenisin benim gibi neden hemen iğneye başvurdun
Ay yaş falan önemli değil benim halam 40 ndan sonra doğurdu yaniiYaş ile alakalı sanırım... bana kalsa geçen ay tüp bebek tedavisine başlardım ama yapmıyorlarmış :)))
:))) iyiymiş :))) bakalımAy yaş falan önemli değil benim halam 40 ndan sonra doğurdu yanii
Sende sıkma kendini germe süt hormonu için:))) iyiymiş :))) bakalım
Herkes stres diyo ama benim doktorum stres o kadar etkilemez dedi yani kadın doğuma gittiğime şüpeliyimSende sıkma kendini germe süt hormonu için
Benim 39du canım haftada 2 tane kullanmıştım 1 ay boyunca. Bebek istiyoruz ama 1 yıldır olmuyorKaçtı değerin ve dostinex işe yarıyormu sence
Tek sorun prolaktinmi canımBenim 39du canım haftada 2 tane kullanmıştım 1 ay boyunca. Bebek istiyoruz ama 1 yıldır olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?