Gebeliğe Hazırlık Süt hormonu yüksek olanlar bakabilirmi ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Banada aktar kapsülünü verdi üçinde hayıt tohumu aslan oençesi civan perçemi falan var ama sanırım oda yüksellti benim hormonu güvenemiyorum o yüzden

Emar çektirmeliydiniz doktorunuz boşuna istememiş yani hipofiz bezinde bir sorun olup olmadığına bakılıyor ben çektirdim mesela 2 mm boyutunda iyi huylu tümör çıktı daha sonra beyin cerrahında takipte oldum ilk değerim 39 du sürekli inip çıktı 3 yıl boyunca dostinex tedavisi gördüm en sonunda kendiliğinden temizlendi yani öncelik kendi sağlığınız eğer sürekli hareket halindeyse tetikleyen birşey mutlaka vardır.

Oo çokmuş 3 yıl ya ilk defa duydum bu kadar uZun sene sorun yaşayanı en yüksek 39 muydu değerlerin

Oo çokmuş 3 yıl ya ilk defa duydum bu kadar uZun sene sorun yaşayanı en yüksek 39 muydu değerlerin

Evet malesef ilaç kullanmama rağmen tümör sürekli hareket halinde olduğu için sürekli yükseldi ilk bebeğim olmuyor diye gittim doktora hormon tahlili yapıldı orda 39 çıktı ilaç kullanınca 3 4 gün düşüyor daha sonra yükseliyordu 75 lere kadar yükselmişti.

Bende 1 yıldır bebek istiyorum fakat hiç gebelik oluşmadı en son 2 ay once prolaktinime bakildi ve 38 çıktı değer. Sizin gibi doktor bana da dostinex yazmadi ve benimde o an istemek aklıma gelmedi çünkü hiçbir fikrim yoktu bu ilaç hakkında.

Haziranda tekrar başka bir doktora gönüneceğim inşallah sorun sadece bu dur ve ilaç verir...

Benimde değer 73 çıkmıştı,aslanpençesi sallama çayı kullandım 10 gün sabah akşam,dostinex de sadece yarım içmiştim değerim 10 a indi..prolaktin değerinize baktıracağınız zamanlarda yüzüstü yatmamanız gerekiyormuş çünkü göğüs uyarıldığı içşn değer yükselebiliyormuş ve kan testini kalktıktan en az 3 saat sonrası vermek gerekiyormuş..bende yüksek çıktığı zaman araştırmıştım,yazayım dedim.

E nasıl hamilelik oldu peki

Ay çok sağol canım bide benim çok garip ilk öğrendiğimde 56 ydı doktor gebeliği zorlar dedi ben yıkıldım sanki o an haftaya bir daha test istedi gittim 83 çıkmış acaba stresten mi yükseldi

Ya baba kapsül verdi aktar içinde civan peröemi aslan penöesi hayıt yohumu fakan ama kullanmıyorum sanki oda yükseltti gibi hissediyorum 2. Gidişimde

Ay çok sağol canım bide benim çok garip ilk öğrendiğimde 56 ydı doktor gebeliği zorlar dedi ben yıkıldım sanki o an haftaya bir daha test istedi gittim 83 çıkmış acaba stresten mi yükseldi
Stres de etkilemiş olabilir tabi,doktorum dostinex verdiyse düzenli kullan canım,düşer sonuçta..çözümsüz bir sorun değil merak etme

Tüp bebekte hormon etkilemiyor mu? Ben de aşılama yaptırcam ama korkuyorım prolaktinden dolayı

Etkiler diye düşünüyorum prolaktinim hemen tüp bebek öncesi normale düşmüştü ama örneğin tsh ım yüksek çıktı tedavi sürecini etkiler diye transferden beridir ilaç kullanıyorum hala devam ediyorum prolaktin için de böyle bir önlem alınması gerekiyor

Anladım canım sağol, aşılamaya kadar bitkisel şeyler kullanayım ben de

Kızlar Doğum Kontrol hapı yasmin kullanırken prolaktin yükselir mi hiç duydunuz mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…