Banada aktar kapsülünü verdi üçinde hayıt tohumu aslan oençesi civan perçemi falan var ama sanırım oda yüksellti benim hormonu güvenemiyorum o yüzdenBenim 44 tü dr zorla ilac verdi ama sonra bidaha takip etmedi düstümü düsmedimi diye.ama ben hissediodum adete yakin gögüslerimin sizlamasindan.1.5 yildirda hamile kalamiyodum.benim sorunumun bu olduguna kesin inaniyodum.sonra arastirdim testere disli aslan pencesi kullandim 1 ay o ay hamile kaldim.dr la cok önemsemiyor bu hormonu ama direkt etkiliyo gebeliği.
Benim 39du canım haftada 2 tane kullanmıştım 1 ay boyunca. Bebek istiyoruz ama 1 yıldır olmuyorKaçtı değerin ve dostinex işe yarıyormu sence
Pko var bende hormon da ondan yüksekmiş canımTek sorun prolaktinmi canım
Çok teşekkürlerBelki faydam olur...Eki Görüntüle 2272903
Oo çokmuş 3 yıl ya ilk defa duydum bu kadar uZun sene sorun yaşayanı en yüksek 39 muydu değerlerinEmar çektirmeliydiniz doktorunuz boşuna istememiş yani hipofiz bezinde bir sorun olup olmadığına bakılıyor ben çektirdim mesela 2 mm boyutunda iyi huylu tümör çıktı daha sonra beyin cerrahında takipte oldum ilk değerim 39 du sürekli inip çıktı 3 yıl boyunca dostinex tedavisi gördüm en sonunda kendiliğinden temizlendi yani öncelik kendi sağlığınız eğer sürekli hareket halindeyse tetikleyen birşey mutlaka vardır.
Hmm Allah kimseye yaşatmasın canım yaaPko var bende hormon da ondan yüksekmiş canım
Oo çokmuş 3 yıl ya ilk defa duydum bu kadar uZun sene sorun yaşayanı en yüksek 39 muydu değerlerin
Benimde değer 73 çıkmıştı,aslanpençesi sallama çayı kullandım 10 gün sabah akşam,dostinex de sadece yarım içmiştim değerim 10 a indi..prolaktin değerinize baktıracağınız zamanlarda yüzüstü yatmamanız gerekiyormuş çünkü göğüs uyarıldığı içşn değer yükselebiliyormuş ve kan testini kalktıktan en az 3 saat sonrası vermek gerekiyormuş..bende yüksek çıktığı zaman araştırmıştım,yazayım dedim.Arkadaşlar prolaktinim 56 dan 83 çıkmış bir haftada böyle çıkması normalmi konuyla ilgili bilgisi olanlar yazabilirmi doktorum mr istedi dostinex ilacı kendim istedim öyle yazdı ne yazıkki istemesem hiç söylemicek 2 haftadır bana test yaptırıyor ilacı kullananlar faydasını gördümü
E nasıl hamilelik oldu pekiEvet malesef ilaç kullanmama rağmen tümör sürekli hareket halinde olduğu için sürekli yükseldi ilk bebeğim olmuyor diye gittim doktora hormon tahlili yapıldı orda 39 çıktı ilaç kullanınca 3 4 gün düşüyor daha sonra yükseliyordu 75 lere kadar yükselmişti.
Ay çok sağol canım bide benim çok garip ilk öğrendiğimde 56 ydı doktor gebeliği zorlar dedi ben yıkıldım sanki o an haftaya bir daha test istedi gittim 83 çıkmış acaba stresten mi yükseldiBenimde değer 73 çıkmıştı,aslanpençesi sallama çayı kullandım 10 gün sabah akşam,dostinex de sadece yarım içmiştim değerim 10 a indi..prolaktin değerinize baktıracağınız zamanlarda yüzüstü yatmamanız gerekiyormuş çünkü göğüs uyarıldığı içşn değer yükselebiliyormuş ve kan testini kalktıktan en az 3 saat sonrası vermek gerekiyormuş..bende yüksek çıktığı zaman araştırmıştım,yazayım dedim.
Ya baba kapsül verdi aktar içinde civan peröemi aslan penöesi hayıt yohumu fakan ama kullanmıyorum sanki oda yükseltti gibi hissediyorum 2. GidişimdeBenimde değer 73 çıkmıştı,aslanpençesi sallama çayı kullandım 10 gün sabah akşam,dostinex de sadece yarım içmiştim değerim 10 a indi..prolaktin değerinize baktıracağınız zamanlarda yüzüstü yatmamanız gerekiyormuş çünkü göğüs uyarıldığı içşn değer yükselebiliyormuş ve kan testini kalktıktan en az 3 saat sonrası vermek gerekiyormuş..bende yüksek çıktığı zaman araştırmıştım,yazayım dedim.
Tüp bebekte hormon etkilemiyor mu? Ben de aşılama yaptırcam ama korkuyorım prolaktinden dolayıTüp bebek ile oldu
Stres de etkilemiş olabilir tabi,doktorum dostinex verdiyse düzenli kullan canım,düşer sonuçta..çözümsüz bir sorun değil merak etmeAy çok sağol canım bide benim çok garip ilk öğrendiğimde 56 ydı doktor gebeliği zorlar dedi ben yıkıldım sanki o an haftaya bir daha test istedi gittim 83 çıkmış acaba stresten mi yükseldi
Tüp bebekte hormon etkilemiyor mu? Ben de aşılama yaptırcam ama korkuyorım prolaktinden dolayı
Anladım canım sağol, aşılamaya kadar bitkisel şeyler kullanayım ben deEtkiler diye düşünüyorum prolaktinim hemen tüp bebek öncesi normale düşmüştü ama örneğin tsh ım yüksek çıktı tedavi sürecini etkiler diye transferden beridir ilaç kullanıyorum hala devam ediyorum prolaktin için de böyle bir önlem alınması gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?