Peki ne kadar süre kullandın ve bıraktıktan ne kadar süre sonra yükseldiBen kullanmıştım sıfırlanmıştı şimdi yine yükseldi. Doktorla konuştuğumda stres, göğüslerin uyarılması, iç çamaşırı, hormon testinin yapıldığı saat ve testi yaparken açlık tokluk bile çok etkiliyormuş. Zaten adetn 2-3. Günü yapmak en net sonucu veriyor
hamilelik düşünüyomusun canım1 ay kullandım sanırım 3 ay önceydi bu ay baktırdığımda yükselmişti
Kaçtı değerin ve dostinex işe yarıyormu sence1 ay kullandım sanırım 3 ay önceydi bu ay baktırdığımda yükselmişti
Merhaba benim de yüksek çıkmıştı doktor kendisi verdi... doktor nasıl size söylemeden siz istediniz daha önce kullandınız mı ? Ben 1 hafta da 2 kere kullanmıştım... ama hormon olduğu tekrar yükselmesi olabilir tabiiArkadaşlar prolaktinim 56 dan 83 çıkmış bir haftada böyle çıkması normalmi konuyla ilgili bilgisi olanlar yazabilirmi doktorum mr istedi dostinex ilacı kendim istedim öyle yazdı ne yazıkki istemesem hiç söylemicek 2 haftadır bana test yaptırıyor ilacı kullananlar faydasını gördümü
Benim bi tanıdığım kullanmış bu ilacı doktor bana direkt mr dedi bende biraz araştırdım dedim böyle böyle bi ilaç varmış evet var yazalım dedi herhalükarda bunu kullanman gerekicek zaten falan dedi yani ben söylemesem bana ilaç falan vermeden göndericek ya bilinçsiz bir şekilde gitseydim ya daha fazla yükselse yani bide özel bi hastane kaç haftadır bana test yaptırıyo yani ilk yüksek çıktığında vermesi gereken bir ilacı neden vermez anlam veremiyorumMerhaba benim de yüksek çıkmıştı doktor kendisi verdi... doktor nasıl size söylemeden siz istediniz daha önce kullandınız mı ? Ben 1 hafta da 2 kere kullanmıştım... ama hormon olduğu tekrar yükselmesi olabilir tabii
Doktorunu değiştirebilirsin... aaa evet yazalım die bir şey olamaz ama... sen ilk önce doktorunu değiştir CNmBenim bi tanıdığım kullanmış bu ilacı doktor bana direkt mr dedi bende biraz araştırdım dedim böyle böyle bi ilaç varmış evet var yazalım dedi herhalükarda bunu kullanman gerekicek zaten falan dedi yani ben söylemesem bana ilaç falan vermeden göndericek ya bilinçsiz bir şekilde gitseydim ya daha fazla yükselse yani bide özel bi hastane kaç haftadır bana test yaptırıyo yani ilk yüksek çıktığında vermesi gereken bir ilacı neden vermez anlam veremiyorum
Evet canım öyle yapıcam açıkcası bu 2 haftadır çok gerildim yani bu ilacı kullanıp 1 ay sonda başka doktora gidicem biraz kafam rahatlasın iyim iyim diyorum ama kafam hep hormonlardaDoktorunu değiştirebilirsin... aaa evet yazalım die bir şey olamaz ama... sen ilk önce doktorunu değiştir CNm
Senin kaçtı değerinDoktorunu değiştirebilirsin... aaa evet yazalım die bir şey olamaz ama... sen ilk önce doktorunu değiştir CNm
Mr dan kastı beyin mr mı peki ?Evet canım öyle yapıcam açıkcası bu 2 haftadır çok gerildim yani bu ilacı kullanıp 1 ay sonda başka doktora gidicem biraz kafam rahatlasın iyim iyim diyorum ama kafam hep hormonlarda
Değeri hatırlamıyorum kan verdim çıktım hastaneden akşam 7 gibi aradılar yüksek dediler... ilaç adı verdi aldım eczaneden sadece 1 hafta da 2 kere kullandımSenin kaçtı değerin
Evet ama ben istemedimMr dan kastı beyin mr mı peki ?
Çok yüksek değildi demekki benim 1 ay kullanmam gerekiyor haftada 2 kereDeğeri hatırlamıyorum kan verdim çıktım hastaneden akşam 7 gibi aradılar yüksek dediler... ilaç adı verdi aldım eczaneden sadece 1 hafta da 2 kere kullandım
Çünkü hipofiz bezi die tüm hormonları etkileyen bir bez parçası gibi bir şey var bi nevi beynin orkestra şefi imiş.. hipofiz bezi vücuda etki ediyor...horman yükseliyor... Benim ki öyle vücut hamile kalmak istiyor onun için süt hormanu yüksek çıkmıştıEvet ama ben istemedim
Moralini bozma bence atlatılmayacak bir şey değilÇok yüksek değildi demekki benim 1 ay kullanmam gerekiyor haftada 2 kere
Emin olmak için yaptırmak istedi ama ben oluruna bıraktım zaten mr da sorun çıksada bu ilacı vericekmişÇünkü hipofiz bezi die tüm hormonları etkileyen bir bez parçası gibi bir şey var bi nevi beynin orkestra şefi imiş.. hipofiz bezi vücuda etki ediyor...horman yükseliyor... Benim ki öyle vücut hamile kalmak istiyor onun için süt hormanu yüksek çıkmıştı
Ne biliyim canım ya işin ucunda hamilelik var belkide ondan böyle kendimi üzdümMoralini bozma bence atlatılmayacak bir şey değil
Aynen net bilgi olur elinde... dediğim gibi canınızı sıkmayın...Emin olmak için yaptırmak istedi ama ben oluruna bıraktım zaten mr da sorun çıksada bu ilacı vericekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?