Süt gelmemesi

Rline

Guru
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
3.294
690
373
Kocaeli
Merhaba arkadaşlar benim 3 buçuk aylık bebeğim var sezeryan doğum yaptım bir hafta sonra sütüm geldi ama gelene kadar biberonla besledik o yüzden sütüm geldikten sonra bebeğim memeyi almadı şimdi sütüm kesildi sizce ne yaparsam sütüm yine gelir şimdi sağıyorum bol su içiyorum birde humananın çayı var onu aldım onu kullanıyorum varmı bildiğiniz bir yöntem

Silikon meme ucu aparatları var, eczanelerde ve e bebek gibi yerlerde satılıyor. Alıp yıkayıp temizledikten sonra onunla emzirmeye çalışın. Benim oğlum o şekilde memeyi kabul etmişti. 2-3 gün onunla emzirdim sonra ara ara onu çekip direkt göğsümü verdim. Süt gelmesi için dinlenmek de gerekiyor. Düzenli uyku ve dinlenme olmazsa sütünüz azalır. Ayrıca rezene ve tane kimyon çayı da süt yapıyor 1 er tatlı kaşığı koyup sıcak su ile demleyin.

Sutun kesilmez arkadasim su anda sut hormonlarin kendini duzene sokmaya calisiyor sagarken yarim saatte 30cc belki 15cc bile cikabilir pes etme 2-3saatte bir sag. hemen bi emzirme danismani tut yada saglik ocaginda ki hemsirelerden yardim iste bebeginin emme konusunda sicak suda goguslerine masaj yap dinlen uyu sut kanali tikanikligini acan damlalar var ondan al 1aya hepsi duzelicek Allah yardimcin olsun

Back