- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
Belli belli saten kullanmamissinAsk olsun cano
Hee emekli oldum ya daha sade,minimalist sunumlara gectim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belli belli saten kullanmamissinAsk olsun cano
Hee emekli oldum ya daha sade,minimalist sunumlara gectim
Belli belli saten kullanmamissin
Yok ya, evde hep bulunur senlik bir durum yokHerufe durduk yere masraf cikardik iyi mi
Sunum için deduydumNerden biliyorsun kullanmadığını
Ellerine sağlık canım ,ben de severim süt dilimini,sen de güzel yapmışsınHerkese merhabaDuydum ki Tenceresiz kaldim anne kankam ozlemis benihabire beni cagiriyo kankama sipriz yaptimbi de tabi ki sizi ozledim
simdi gecelim tarifime.gereksiz fotograflari silerken yanlislikla malzemelerin oldugu fotoyu da silmisim kusura bakmayin
Süt Dilimi Malzemeleri
Kreması İçin;
- 2 yumurta
- 5 dolu yemek kasigi pudra şekeri
- Yarim su bardagi yogurt
- Yarim su bardagi sıvı yağ
- 1 su bardağı un
- 1,5 yemek kaşığı kakao
- yarım paket kabartma tozu
- 1 paket vanilya
Eki Görüntüle 2545279
Yapılışı
- 1 paket krema (200 ml)
- 2 paket toz krem şanti
- Yarim su bardagi süt
- 1 yemek kasigi bal
Süt dilimi yapmak için öncelikle kreması için gerekli olan malzemeler, bir kap içerisine alınır ve kıvam alıncaya kadar mikserle çırpılır.
Koyulaşan krema daha iyi kıvam alması için, buzdolabında bekletilir.
Eki Görüntüle 2545280
Kekini hazırlamak için, yumurta ve pudra şekeri derin bir kap içerisinde beyazlaşıncaya kadar mikser ile çırpılır.
Eki Görüntüle 2545281
Üzerine yoğurt ve sıvı yağ ilave edilip tekrar çırpılır.
Elde edilen karışıma vanilya, kabartma tozu, kakao ve un ilave edilip, mikser ile güzelce çırpılır.
Eki Görüntüle 2545285
Hazırlanan kek hamuru, yağlı kağıt serili fırın tepsisine gezdirerek dökülür ve eşit şekilde yaydırılır.
Eki Görüntüle 2545286
Eki Görüntüle 2545288
Önceden ısıtılmış 180° fırında, 10 dakika kadar pişirilir.
Kekin kabarmasını önlemek için, kek pişerken, fırın kapağı bir kaç kez açılıp kapatılır.
Pişirilen kek fırından alınıp, soğumaya bırakılır (fırından çıkarken ıslak gibi görünebilir ama bekleyince çekiyor).
Eki Görüntüle 2545290
Kek soğuduktan sonra ters çevrilir ve yağlı kağıt dikkatlice çıkartılır.
Ters olan kek, bıçak yardımı ile ortadan ikiye bölünür.diger tarafi dilimlenir
Eki Görüntüle 2545291
Kek parçasının birinin üzerine krema dökülüp yaydırılır ve diğer kek parçalari ile üzeri kapatılır.
Eki Görüntüle 2545292
Hazırlanan süt dilimi buzdolabında en az 4-5 saat bekletildikten sonra, dilimlenerek servis edilir.
Eki Görüntüle 2545295
Vee sunum
Eki Görüntüle 2545296
Eki Görüntüle 2545297
Eki Görüntüle 2545298
Eki Görüntüle 2545300
Tesekkur ederim deyno cumEllerine sağlık canım ,ben de severim süt dilimini,sen de güzel yapmışsın
Ama az olmuş kime yetecekKekini biraz daha kalın yapıp ,pandispanya gibi ikiye kesip konulsa kreması daha fazla çıkarBize yeter de bu tarif size az gelmiştir
Başarılar dilesem mi acaba
Sunum tepsini de beğendim
Tesekkur ederim ross cumeglencesine katildim zati yoksa kazanacak tarifler cokEllerine sağlık canmm
Çok hoş
Başarılar dilerm ama daha yeni birinci oldun diye hatirliyirm
Sizin eğlencesine diyip de birinci olduğunuz tarifler çoktur ifinim saygılarTesekkur ederim ross cumeglencesine katildim zati yoksa kazanacak tarifler cok❤
Yok ya zati kazansam da hedaye yok artikSizin eğlencesine diyip de birinci olduğunuz tarifler çoktur ifinim saygılar
Ellerine emeğine sağlık canım benim oğlan çok sever ☺
Tesekkur ederim kizcelerEline sağlık yarışmada başarılar
Emekli ve marifetli Sayende güzel bir tarif öğrendik,ellerine sağlık canım
Tesekkur ederim kizlarben niye gec gordum ya bu guzel mesajlariCok tatli olmussunuz efenim
Arada oluyor oyleTesekkur ederim kizlar❤❤❤ben niye gec gordum ya bu guzel mesajlari