- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
Tesekkur ederim peri cimsipriz yapayim size dedimBi kayboldun tarifle geldin kız ben seni almadın sanmıştımseni seniii ellerine sağlık kuzuuuum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkur ederim peri cimsipriz yapayim size dedimBi kayboldun tarifle geldin kız ben seni almadın sanmıştımseni seniii ellerine sağlık kuzuuuum
Sizi benden mahrum birakmamak adina katildim ben deTakilyom hemşom gozlerim seni ariyo guzel sunumlarini gösterişli tabaklarinı
Cok ii etmisin hahaSizi benden mahrum birakmamak adina katildim ben de
Ask olsun canoGelmiş gene baş belası yeni sunum tarzı yapmışsıneline emeğine sağlık bende severim çikolata kapliycan birde onu miss
Tesekkur ederim canim benimEllerine sağlık gardaşım
Tesekkur ederim balimguzel oluyo da i kadar malzemeye az oluyo bebi 10-15 tane ciksa bariEllerine sağlık canım bende çocuklara çok yaparım süt dilimi güzel olmuş
Cok tesekkur ederim canimenfes eline saglik
Bu kadar ovguye gozunden kalp cikandan ataydin bari... Ooooo.... süt dilimi.... yemeğe doymadığım.. en sevdiğim
Atarım bir like
Nasıl oluyor ki o değiştirelimBu kadar ovguye gozunden kalp cikandan ataydin bari
Saka saka sagolasin canim
Yok ya simdi mecbur kalpli smiley koydurdu dedirtmeyelimNasıl oluyor ki o değiştirelim
AynennYalnız senin tarif ve S Sabr-Sukur-Dua nin kardan adamları tam da çocuklar iicn
Herufe durduk yere masraf cikardik iyi miO değil de, hemen bir süt dilimi yemeliyim daha fazla dayanamıyorum
Tesekkur ederim canim benimEllerine saglim canim cok guzel gorunuolar