• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süt Anne

bebek-bebek

sevmeyi sevdim
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2018
424
542
18
Istanbul
Slm kızlar çok büyük derdim var bebeğim 2 yaşına kadar emsin istiyorum ama hamileyim. Doktor sütten acil kes dedi.
Kesmesine kestim de bebeğim çok mutsuz her gün em em diye ağlıyor.

Adana da yaşayan yeni doğum yapmış sağlıklı beslenen anne arıyorum.
Inşallah konuyu doğru yere acmisimdir.

Lütfen beni tanimadan elestiri yazmak icin yorum yazmayın.
Belki adanada oturan sütü olan bir anne bu cagrimi duyar diye buraya yazmak aklıma geldi.

Neden acil kes dedi doktorunuz sağlık probleminiz mi var? Hamileyken emzirebilirsiniz normalde tandem emzirme deniyor ve hiçbir zararı yok. Bırakacaksınız bile birden olmaz ki yazık çocuğa
Hamile kaldıktan sonra emzirdigim süt çocuğa yaramadı.
Kabiz oldu.
Hasta oldu.
Bazılarının sütü hamilelikte degisirmis.
Benimki de öyle oldu demekki.
Doktor kes dedi kestik.

Ne diyeceğimi bilemedim, yazık yavruma. Ama bence süt annesi işine girmeyin, bir süre sonra unutacaktır
Inşallah unutur devam sütü aldım ama bir kac gun icti sonra anne sütünü özledi istemiyor onu.

Kolay mi bir annenin evladını başkasına emzirtmek istemesi çok zor ama bebeğinin emme diyerek ağlaması daha zor.

Yine ki şükürler olsun 1 yıl emzirdim

Biliyor musunuz ben ilk bebegimi erken doğumla kaybetmistim sutum de gelmişti. Karşıma böyle bir teklifle gelen olsa seve seve emzirirdim.
Çünkü ben zaten tertemiz bir insanim .
Ama nasip olmadı tabi.
Şükürler olsun kendi yavrumu bir yıl emzirdim süt korur derler koca bir yalanmis meğer. Ki biz tedaviler sonucu bebek sahibi olmuş insanlarız .
2. Allah dan kendiliğinden oluverdi.
Beklenmedik bir bebek ama hosgeldi iyi ki geldi.
Bir tarafta sevmeye doyamadigim bebeğim Süt diye ağlıyor.
Bende böyle bir konu açtım .
Belli mi olur .
Süt anne anne gibi olur. Onun cocukları kardeş sayılır bebegimle. O yüzden temiz biri olmazsa hiç olmasın zaten

Ben 2-3 ay emebilmişim yazık bana vallahi ehehe. Şaka bir yana bence gerek yok artık koca çocuk olmuş, çocuğa da eziyet çektirip anonim insanlara güvenmeyi gerektirecek bir durum yok ortada. Ben şahsen güvenemem; para için, başka çıkarları için tek ayak üstünde 40 yalan söyleyen insan dolu ortalık. Bir de elin kadını niye emzirsin çocuğumu yani, hayat memat meselesi olmadıkça gereği yok. 3 ay emdim gayet sağlıklıyım şükür.

Back