Süt anne oldum :/

hiraaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2011
54
0
46
İzmir
ya kızlar bnm 11 aylık bi bebeğim var ve hala anne sütü emiyor.sütüm de bayaa fazla maşallah .bugün komşumuhn oğlu ağlayınca doymuo dedi anneside bnde 2 aylık bebeğine süt verdm bşy olur mu :/

canım aslında sevap işlemişsin ama önce kesinlikle eşinden izin alman gerekiyordu ve komşunuzun çocuklarıyla sizin çocuklarınız artık kardeşler ve evlenmezler bilgin olsun

ya kızlar bnm 11 aylık bi bebeğim var ve hala anne sütü emiyor.sütüm de bayaa fazla maşallah .bugün komşumuhn oğlu ağlayınca doymuo dedi anneside bnde 2 aylık bebeğine süt verdm bşy olur mu :/

dıkkat etçocuklar aşık olup evlenmesınler yıllar sonra . ayrıca sonrakı dogan çocuklarında o cocukla süt kardeş oluyor. yapmasan daha ıyı olurdu komsunla ırtıbatı kesme ve hep bak bu senın sut kardesın de bilsinler canımcım

canım aslında sevap işlemişsin ama önce kesinlikle eşinden izin alman gerekiyordu ve komşunuzun çocuklarıyla sizin çocuklarınız artık kardeşler ve evlenmezler bilgin olsun
ayy allah korusun inşallah olmaz öle evlilik falan :O .. eşim de bişey demedi oda sevindi ama benim aklımda soru işaretleri kaldı acaba bebeğe bişey olur mu diye ne biliyim şüphe işte

yapmasam iyi olurdu ama ne biliyim bebek ağlıodu dayanamadım olsun artık yarasın egoşuma löp löp et olsun :)

Bebeğin 11 aylıkmış. Sütün, zamanla bebeğin ihtiyacına göre ihtiyacına göre şekillendiği için 2 aylık bebek için besleyici olmayabilir.

Çok iyi yapmışsınız. Dini inanacınız varsa süt evlat için gereken neyse yaparsınız. Kime nikah düşmez vs araştırırsınız.
Ama esas sorduğunuz kısım, "bebeğe birşey olur mu?" kısmı konusunda içiniz rahat olsun. O bebeciğin mama yerine anne sütü alması eşsiz bir nimet.

ya zaten nikah meselesine gelirsek o zaten düşük bi ihtimal şimdiden 25 26 sene sonra için kafa yormam koca izmirde bnm kızım gtcek egemeni bulcak..peheeeeey pehey

bende çok istemiştim bol bol olan sütümü bir bebeğe vereyim. hatta burdan ilanlar verdim... benim için kız çoçuk olması önemli idi...

ama olmadı... litrelerce sütüm çöpe gitti

içinden gelmiş yapmışsın... iyi de yapmışsın... çöpe gideceğine bir bebişin kursagından geçmiş...

aynen benimde fazla e bebeğimde ek gıdaya başaldı eskisi gibi emmiyo..boşa gidiyo du

çoooooooooooooooooook çok çok çok iyi bi şey yamışsın! çok tebrik ederim seni!! o bebeğe yaptığın iyiliğin sınırı yok! BRAVO!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…