Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya kızlar bnm 11 aylık bi bebeğim var ve hala anne sütü emiyor.sütüm de bayaa fazla maşallah .bugün komşumuhn oğlu ağlayınca doymuo dedi anneside bnde 2 aylık bebeğine süt verdm bşy olur mu :/
ayy allah korusun inşallah olmaz öle evlilik falan :O .. eşim de bişey demedi oda sevindi ama benim aklımda soru işaretleri kaldı acaba bebeğe bişey olur mu diye ne biliyim şüphe iştecanım aslında sevap işlemişsin ama önce kesinlikle eşinden izin alman gerekiyordu ve komşunuzun çocuklarıyla sizin çocuklarınız artık kardeşler ve evlenmezler bilgin olsun
dıkkat etçocuklar aşık olup evlenmesınler yıllar sonra . ayrıca sonrakı dogan çocuklarında o cocukla süt kardeş oluyor. yapmasan daha ıyı olurdu komsunla ırtıbatı kesme ve hep bak bu senın sut kardesın de bilsinler canımcım
Bebeğin 11 aylıkmış. Sütün, zamanla bebeğin ihtiyacına göre ihtiyacına göre şekillendiği için 2 aylık bebek için besleyici olmayabilir.
Çok iyi yapmışsınız. Dini inanacınız varsa süt evlat için gereken neyse yaparsınız. Kime nikah düşmez vs araştırırsınız.
Ama esas sorduğunuz kısım, "bebeğe birşey olur mu?" kısmı konusunda içiniz rahat olsun. O bebeciğin mama yerine anne sütü alması eşsiz bir nimet.
Süt bebeğin ayına göre şekillenir ama her durumda anne sütü mamadan iyidir.
bende çok istemiştim bol bol olan sütümü bir bebeğe vereyim. hatta burdan ilanlar verdim... benim için kız çoçuk olması önemli idi...
ama olmadı... litrelerce sütüm çöpe gitti
içinden gelmiş yapmışsın... iyi de yapmışsın... çöpe gideceğine bir bebişin kursagından geçmiş...