- 22 Ocak 2020
- 478
- 454
48 günlük bir kızım var bu benim 3. Çocuğum ilk başta 22 günlükken bir gece kanlı kaka gördüm ertesi gün hemen hastaneye götürdüm çocuk doktoru süt ve süt ürünlerini hemen kesmemi takviye almamı söyledi ama tamda o gün bebeğim ateşlendi gecesine hastaneye yatırıldı idrar yolu enfeksiyonu olmuş 7 gün antibiyotik tedavisi aldi bu sürede ben diyetimi yaparak sütümü sağıp hergün verdim sonrasında hastaneden çıktık birkaç gün sonra da tayin sebebi ile şehir değiştirdik bulunduğumuz şehre geldiğimiz gece tekrar ateşlendi bu sefer 37 günlükken bebek servisinde kan enfeksiyonundan tekrar yattık 5 gün de burdaki hastanede antibiyotik tedavisi gördü bu arada diyetimi bozmamaya çok dikkat ettim eve çıktık ev yerleştirme telaşından birgün yorgunluktan paketli gıdanın içeriğine bakmayı unutup beypazarı kurusu yemiş bulundum birkaç tane içerisinde süt olduğu yazıyordu sonradan hatırladım tabi sonrası vicdan azabı ama 1 gün bekledim hiç bir kanlı mukus olayı olmadı tabi bu arada alerji doktoruna randevu aldım gününü bekliyorum bu pazartesi gideceğim ama büyük oğluma okul beslenmesi için kek yaptım mesela denemek amacıyla ucundan yedim kanlanmadı kakası fakat birgün kaşarı küçük bir parça yedim yine kanlı kaka gördüm direk kestim denemeyi fakat kızımda doğduğundan beri yüzünde boynunda göğüs kısmının bir bölümünde küçük küçük sivilce gibi kırmızı şeyler var bana hep sütünün yağlı olmasından kaynaklanır dediler büyükler diğer iki çocuğumda da olup geçen şeyler diye önemsemedim ama araştırdım ki bu da alerjiye dahilmiş sanırım. Tecrübeli olan kişilerden yardım istiyorum. Tam bir teşhis almadık daha bu süreçte beni neler bekliyor bilmiyorum tam olarak napmalıyım nasıl ilerlemeliyim. Bebeğim de kanlı kaka ve yüzündeki sivilceler dışında bir sorun yaşamadım ve sadece süte mi alerjisi var bilmiyorum bunu nasıl öğrenebilirim şuan çok küçük bir alerji testi uygulanır mi nasıl olur?
Doktora gidince ne yapmam, doktora ne söylemem gerek beni yönlendirirseniz çok memnun olurum.
Doktora gidince ne yapmam, doktora ne söylemem gerek beni yönlendirirseniz çok memnun olurum.