- 15 Temmuz 2019
- 4.226
- 6.704
- 158
- Konu Sahibi gunesligunlerimiistiyorum
Çalışmak için illa meslek gerekmiyor. Her yerde malum marketler var girin hatta mağazalar girin çalışın. Varsın dünya zengini olsun onun kalbi fakir bir kere.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence tahlile gerek var, analar çocuk yetiştirirken doğru yetistirsin sonra başımıza bela oluyorlar işte böyleBence bu kadar ayrıntılı tahlile gerek yok, sözü size geciyor o yuzden sizi eziyor ve başkasının bunları kabul etmeyeceğini bildiği için de ayrılmak istemiyor. Sevgi bu değil
Aynı benimki de “susturmak” içinmiş duvara ittirip boğaz sıkıyorMoralinin bozuk olması normal bu duygularınıda yaşa yok sayma üzülmende en insani olan. Acele etme herşey sıra sıra yoluna koyulacak insaallah. Allah yardım ediyor. kafanı toparladıkça da herşeyi yoluna koyarsın.
şöyle diyeni duydu bu kulaklar. Dövmedim ki ben seni sakinleştirmeye çalışıyordum çıldırıyorsun diye. Yazar b.ku karşısındakine atmak için bahane arıyor kısacası. Sakinleştirmek için kollarından sıkıp duvara yapıştırmak ne kadar da düşünceli
Başka kadınla süt dökmüş kediye dönebiliyor böyle tipler daha önce çok gördüm o yuzden dedim tahlile gerek yok. Annesi yüzünden agresif babası yüzünden şiddet uyguluyor diye düşünmek yerine kendinizi bu beladan nasıl kurtarırsınız onu düşünün benceBence tahlile gerek var, analar çocuk yetiştirirken doğru yetistirsin sonra başımıza bela oluyorlar işte böyle
Bu kişiyle mutsuz olduk ayrıldık başka kişiyle evlenip mutlu olacagimizin garantisi yok, o yüzden kendimi değiştirmekte buldum çareyi en son, sorun belki de bizde, iyi niyetimizdeBaşka kadınla süt dökmüş kediye dönebiliyor böyle tipler daha önce çok gördüm o yuzden dedim tahlile gerek yok. Annesi yüzünden agresif babası yüzünden şiddet uyguluyor diye düşünmek yerine kendinizi bu beladan nasıl kurtarırsınız onu düşünün bence
Ayni durum bende de var, sürekli hakaret ve tartaklama, ailesi de ona destek çıkıyor ama nedense ayrılmak istemeyen taraf da onlar, ben de biraz daha beklemeyi düşünüyorum ileride pişmanlık duymamak için, bence durumu da iyiyse hayatınızı yaşayın hep talepkar olun, ona bir eşya gibi davranın tabi eline koz verecek kötü davranışlarınız olmasın yoksa ailesine anlatıyor, ayrılmayı bir süre ertelemekte fayda var, şunu unutmayın siz değişirseniz dünya değişir
Sorun da burada. İyiken saçlarımı oksayarak uyutur ama kötüsü de berbatGençliğinizi böyle adamlara heba etmeyin. Hayat mutlu yaşanması gerekecek kadar kısa. Saçınızı çeken değil, saçınızı okşayan bir adam olabilecekken böyle olması sizin suçunuz değil.
Annesi de sevgiyle anlayışla düzelir diyor da alakası yok bence, el kaldırdığı zaman lanet olsun diyorum annesine de kendisine de.Aslında bunun temelinde yatan sevgisiz büyümüş olmaları diye düşünüyorum, beni kendinden üstün görüyor, bağırması aşağılaması tamamen ne kadar ilgiye sevgiye övgüye aç olduğunu gösteriyor, birde iliskisinin en iyi oldugu kisiye bak, annesiyle ilişkileri çok iyi, cunku annesi emrederek kendinden emin sekilde konusuyor, hep onun sevdiği konu olan para konularında konuşuyor, annesini beğenmiyorum ama giderek ona benziyorum galiba bu evliliği kurtarmak için
Hiçkimse tepeden başlamıyor mesleğe. Kaldı ki türkiye de hicbir mesleğin garanfisi geleceği yok hepsi asgari ücretle başlıyor kimisi daha düşük.Ayrıl denmesin de ne densin ? İnsanın kendi parasını kazanması gibisi var mı gerčekten ? Kimse okumasın,kendini gelistirmesin dememiş. Ömür boyu ailesinin sırtından ya da nafakayla mı geçinecekTuzu kuru tiplerin aslansın kaplansın yaparsın demelerine bakma.
Problemsiz hayatında “ayy ayrıl şekerim” demek kolay.
Evlere temizliğe gidersin diyen tiplere sorsan kendi ev temizlikleri için bile temizlikçi geliyordur.
Kocanın hakaretlerinden kurtulup, iş bulursan vasıfsız yani en alt kademe olarak başlayacaksın. Yine ezilmeyeceğinin hakaret görmeyeceğinin garantisi yok.
Kocandan nafaka alabiliyorsan, ya da kendini geliştireceğin süreçte ailen sana ve çocuğa bakabilecekse ayrıl, kendini iyi bir meslek edinebileceğin şekilde geliştir, üniversite okuyabilirsin, iyi kazanç sağlayabilecek mesleki kurslara gidebilirsin.
Kendini geliştirmediğin sürece hayat boyu vasıfsız eleman olarak kalacaksın. Ve asgari ücret ya da hallice bir para için kötü koşullarda ömür çürüteceksin. ilk amacın gençken yaptığın kendini geliştirememe hatasını telafi etmek olsun.
Şimdi baktım yaşın da 25miş, çok gençsin daha, oku! kesinlikle üniversite okumalısın. 30 hayata başlamak için hiç de geç bir yaş değil. Bu süreçte ailenden destek almaktan da utanma. Ayrıca ortak çocuğunuz sonuçta o sebeple kendin için olmasa da çocuğun masrafları için nafaka talebinde mutlaka bulun.
Hıcbırsey sıddetlı hakaretı haklı kılamaz sız dogru olanı yapmıssınız madem onun ailesine Gore es o sekıl olmalı oyle birini bulsunlar dıcem ama Baska kadına da yazık olur ailenizin sıze tavrı nasılMerhaba bir cocukla ailemin yanına döndüm. Bir mesleğim yok. Eşimin şiddet ve hakaretinden kaçtım. Ama kendisine göre arada ittirmeler tokatlar saç çekmeler dövmek değil. Dövse elinde kalırmışım böyle mi olurmuşum. Onu ben o duruma getirmişim filan bahaneleri sıralayıp suçladı. Ailesine göre de bir kadın sakinleştiren, sinirlendirmeyen, tartışmayan, huzur veren bir eş olmalı. Sizce de öyle mi. Benim ailemden başka güvencem yokken bir cesaret kaçtım evden. Bıkmıştım artık. Vurmasa bile hakaret ediyor adam. İnciniyorum. Cocugum biraz buyuyunce calismaya baslayacagım. Ama onun maddi durumu benden çok daha iyi. Salaklık yaptığımı düşünüyorlar. Ve geçimsiz olduğumu. Bosanan arkadaslar hayat yükü üzerinize bindiğinde pişmanlık yaşadınız mı. Nasıl düşüneceğimi bilmiyorum yardımcı olur musunuz