• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bisküvi - Kurabiye Tarifi Süsü püslü miya kurabiye (fotoğrafli)

Teşekkürler kızlar , iltifatlarınız için ,fato seve seve yaparım tabi ki..
Baloncuk o fıstıgın ellerını bırak komple giriyor hamur kovasının içine bazen:PpP
Bütün malzemeleri yeniliyorum ilk yaptıklarım da oyun hamuru oluyor ona..Hem içim daha rahat oluyor çok az gıda boyası ile renkelendiriyorum hepsini bayılıyor şekiller yapıyoruz birlikte..
BU arada mesajlarımı takip edemiyorum çok fazla kusura bakmayın kızlar..mujx

libocum bunlar ne böyle, harikaa
oyuncak gibi, biblo gibi olmuşlar
ellerine sağlık tatlım

canımsın yaa..annelik böyle bişey işte:asigim: sevgi,duygu,emek..hepsi birleşince birde annelik olunca işin içinde gerisine ne desen boş..:asigim: emeğine yüreğine sağlık canım düktürmüşsün yinea.s.:nazar:

libocum bunlar ne böyle, harikaa
oyuncak gibi, biblo gibi olmuşlar
ellerine sağlık tatlım
Şeniz sağol füsüm düşüm
canımsın yaa..annelik böyle bişey işte:asigim: sevgi,duygu,emek..hepsi birleşince birde annelik olunca işin içinde gerisine ne desen boş..:asigim: emeğine yüreğine sağlık canım düktürmüşsün yinea.s.:nazar:

:kedi:opuyorumnanaktan

Canım Allah razı olsun
ben bu kurabişleri unutmuştum inanır mısınızkaydirigubbakcemile3
gıda boyası çok çok çok nadir ve ufacık kullanıyordum uzun zamandır pek kullanmıyorum..

ay cici şeyler özlemişim bakmayı:roflol:
narsist deli liby-tatlicadiarzu-
Bu kurabiyelerin hamuru harika arkadaşlar
ben çoğu kurabiyemde bu hamuru kullanırım reçete süper
pudinglere pastalara güzel gidiyor
sade ve kakaolu da şekil şekil yapabilirsiniz
aşırı basit
5 dk da hazırbuyrunnnnnnnnn

libyana bunnar ne ya resmen bayıldım vallahii
ilk işim gıda boyası alıp bunları denemek olucak ellerine saglık marifetli annişşşş:)

kızz bunlar yenirr beeeee delikafadulden
ben bunları süs diye alırr odamın her yerine yerleştiririmmm kaydirigubbakcemile3
çok ciciler yaa ellerine sağlıkkk tatlımmm a.s.

libyana bunnar ne ya resmen bayıldım vallahii
ilk işim gıda boyası alıp bunları denemek olucak ellerine saglık marifetli annişşşş:)
opuyorumnanaktan
Afiyet olsun çok sağol demircool um,denersen kolay gelsin memnun kalırsın inşallah..
bebeciğimize öpücük

kızz bunlar yenirr beeeee delikafadulden
ben bunları süs diye alırr odamın her yerine yerleştiririmmm kaydirigubbakcemile3
çok ciciler yaa ellerine sağlıkkk tatlımmm a.s.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
çok yaşa kardeşim kaydirigubbakcemile3
afiyet olsun

Back