• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bisküvi - Kurabiye Tarifi Süsü püslü miya kurabiye (fotoğrafli)

Libyana

Allah var, Allah yâr...
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2008
5.943
33
683
Sevgili arkadaşlar;
kurabiyelerimiz fırından yeni çıktı ımmssss sıcacık valla bu kadar güzel olacağını tahmin etmemiştim tadının;malzemeleri tamamen tarafımdan uydurulmuştur;ne kek ne kurabiye;sert olmayacak;yumoş yumoş kurabiye..
Ahh Rabbim cc anneliği nasip edince bebişlere yavrucuklara göre süslü püslü mamalar yapıyorsun işte üşenmeden;gerçi ben kendimi bildim bileli çocuktan beterim bu konularda nerde süslü püslü albenili şeyler var Ben ordayım:j Bayılırım abur cubura
Kurabiyemiz inanaılmaz basit herkes yapabilir;gıda boyası çok nadir kullanırım onun yerine fresh meyveleri tercih ederiz;renklendirme açısından a bugünlük böyle bi kaçamak yaptık;)Siz yerine meyve de kullanabilirsiniz..
Miya kurabiye..Minik bebişimin kurabişi;

MALZEMELER: 250 gr margarin 250 gr pudra şekeri 2 yumurta 1 paket kabartma tozu çay kaşığının ucuyla gıda boyası aldığı kadar un

YAPILIŞI: bütün malzemeyi karıştırıp kulak memesi yumuşaklığında bir hamur yaptım Hamuru koyacağımız gıda boyası renklerine göre böldüm boyayı ilave edip merdaneyle 2-3 cm kalınlığında hamuru açtm ve kurabiye kalıplarıyla şeklini verdim bu işleme hamur bitene kadar devam ettim.Ayrı renk hamur parçalarıyla süsledim;) 175 derecelik önceden ısıtılmış fırında pişirdim.... Tam sertleşmeden çıkaralım ki kurabiyeler fırından çıkıncada sertleşiyor çünkü. Soğuduktan sonra servis yapalım. ...Afiyet olsun
AFİYET OLSUN

Son düzenleyen: Moderatör:
dsc01554smallxy8.jpg

dsc01557smalleo1.jpg

dsc01561smalldf8.jpg

dsc01567smallkp3.jpg

dsc01566smallzm6.jpg

Kurabiye canavarı olduğum için;hiç bıkmam yap yap bıkmam;)
Sende deneyebilirsin arkadaşım çok basit ve leziz...

Merhabalar kurabiyeniz enfes görünüyor...

Ellerinize sağlık böyle paylaşımlar çok güzel bende

bildiğim kadarıyla paylaşımda bulunuyorum...

Mutfakta birşeyler üretmek heleki bu çocuklar için

yapılıyorsa keyfe dönüşüyor değilmi?

Ben sevgimide katarım malzemeye kaydirigubbakcemile5 :nazar:

Merhabalar kurabiyeniz enfes görünüyor...

Ellerinize sağlık böyle paylaşımlar çok güzel bende

bildiğim kadarıyla paylaşımda bulunuyorum...

Mutfakta birşeyler üretmek heleki bu çocuklar için

yapılıyorsa keyfe dönüşüyor değilmi?

Ben sevgimide katarım malzemeye kaydirigubbakcemile5 :nazar:

Merhabalar canım...

Teşekkür ederim;kesinlikle katılıyorum...
Öylesine keyif verici ki birşeyler üretmek ve bunu aşkla yoğurmak...
Neticesinde hem kendiniz hem de çevrenizdekilerin mutluluğu hiçbirşeyle değişilmez...
Sizi de paylaşımlarınızı heyecanla bekliyor olacağız..
Sevgilerimle...kaydirigubbakcemile5

Merhabalar canım...

Teşekkür ederim;kesinlikle katılıyorum...
Öylesine keyif verici ki birşeyler üretmek ve bunu aşkla yoğurmak...
Neticesinde hem kendiniz hem de çevrenizdekilerin mutluluğu hiçbirşeyle değişilmez...
Sizi de paylaşımlarınızı heyecanla bekliyor olacağız..
Sevgilerimle...kaydirigubbakcemile5

Birbirimizden öğreneceğimiz çok şey var...
Paylaşımların sürekliliğini dilerim...
Elinize kolunuza sağlık :lepi:

Valla süpersiniz. Ellerinize sağlık çok güzel görünüyorlar.

:asigim: Canım tşk.çok incesin.Çok basitler
herkes yapabilir hele de özel günlerde paketlenip rafyayla süslendi mi nefıs oluyorsengözlerimebaksanab

roseqp6.jpg

sh7sld1.jpg

sh5smh8.jpg

sh6sus1.jpg

Roseaysegulumuzun;biricik oğlu ve eşiyle son derece keyifle yaptıkları kurabiyeler...;)
Ellerinize sağlık;harika görünüyorlar....Canım...Umarım afiyetle yemişsinizdir..

Roseaysegulumuzun;biricik oğlu ve eşiyle son derece keyifle yaptıkları kurabiyeler...;)
Ellerinize sağlık;harika görünüyorlar....Canım...Umarım afiyetle yemişsinizdir..

Libyanacim sen olmasan ne yaparim tarif senden resim ekleme senden :) bayila bayila yaptik bayila bayila yedik ,arkadaslar siddetle yapmanizi tavsiye ederim cok eglenceli dusunun oglum kadar biz de cok keyif aldik ,aile boyu eglence ustelik nefisss tadi var

ben de kurabiyeye bayılırım ama böyle renkli renkli olunca
psikolojik olarak sanki yapay olduğu havasını veriyor bana...
zararı yok mu bu boyaların?? :uhm:

Kurabiye canavarı olduğum için;hiç bıkmam yap yap bıkmam;)
Sende deneyebilirsin arkadaşım çok basit ve leziz...

maşallah yaa seninle aynı evde yaşayanlar çok şanslıı hiç üşenmeden neler de yapıyon bölee eline sağlık vallaa senden görüp ben de hevesleniyorum bazen

Back