sustuklarım büyür mü içimde kızlar?

cuucuuk

Denizlere çıkar sokaklar❤️🙏🏼
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2013
1.907
1.764
333
Ankara
kızlar merhaba fikirlerinizi almak istediğim bir konu var zira çok ama çok kararsızım :44:

3-4 yıl kadar önce-evet biraz çok - canımı çok yakan biri vardı..olayı anlatmama gerek olmadığını düşünüyorum çünkü sorum yaşanan olaylardan bağımsız biraz..aslında biliyorum nesi bağımsız diceksiniz..

şöyle ki anlatayım;

şimdi ben en son bir mesaj atmıştım ona içimdekilerin bir kısmını döktüğüm ve o günden beri ne konuşma ne karşılaşma ne görüşme hiç bir şey olmadı..

sorum şu 'ne yaşanırsa yaşansın' -çünkü bana gerçekten gurur yapmama neden olan şeyler yaşattı- yüz yüze gelip içimdeki tüm kırgınlıkları kızgınlıkları nefreti gerekirse sevgiyi ne varsa eteğimdekileri döküp rahatlamalı mıyım? gurur hep çok değer verdiğim birşeydir ama bi yandan da içimdekiler de beni yiyip bitiriyor..söylediklerim ister üzücek olsun onu ister umrunda olmasın ben sadece söyleyip rahatlamanın aslında beni rahatlatıcağını düşünüyorum..ama yıllardır gururum buna engel oldu...:2:

aslında ne biliyim şöyle karşısına geçip bi tokat atamadım ya sanırım cidden içimde kaldı bir de tüm o yaşananlardan sonra bir kere bile görmedim onu,söyledikleri şeylerden ziyade bir kere gözlerinin içine bakmadım...onun gözlerinden hep okumuşumdur ben hislerini...bu yüzden belki de son bir kez görüp gerçekten yaptıklarına pişman olup olmadığını anlamak istiyorumdur..belki de pişman olduğunu görüp o masum çocukluk aşkımızı hala güzel hatırlayabilmek istiyorum -hoş yine de güzel hatırlıyorum çünkü ona olan hislerim hep çok güzeldi naparsa apsın o masumluk çok değerli hala-

yani bir kere olsun onu,önyargıları,başkasını,sevgilimi,onun bu durumu nasıl karşılayacağını flm düşünmeden özgürce kusmalı mıyım herşeyi?sizce bu yüklerimi omzundan atar mı?

bir de uzun zamandır birlikte olduğum bir sevgilim de var şu an...zaten şu an sırf o bunu hoş karşılamaz diye yapamam sanırım ama gerçekten istediğime karar verirsem yapadabilirim bilemiyorum ki:44:sizce uzaktan onun yerinden bakınca çok mu kötü bişey bunu istemek ben onunla mutluyum ama geçmişime olan kızgınlıklarım daha fazla önüme çıksın istemiyorum..kırgınlıklarımdan ziyade kızgınlıklarım var sanırım biraz bağırmak çağırmak istiyorum...ama bir yandan da of ne değişicek ki diyorum onları sen yaşamadın mı neyi değiştirceksin? ona ya da kendime ondan kurtulabildiğimi mi kanıtlamak istiyorum ki?:44:

of kafam çok karışık..bi tokat atıp gelesim var şu an arkadaşa zamanında feci haketmişti ama kısmet olmadı

başlığa bakınca güldüm,sanırım yeterince büyümüş zaten

yıllar önce olan bir şeye hala kızgın ya da kırgınsan bir şeyler hala içinde duruyo bak diyosun ki pişman mıdır acaba dönebilir miyiz masum sevgimize vs. eğer şu an olduğun kişiyle mutluysan bunu yapma derim. bir de onun tarafından bak yıllar önceki sevgilisiyle ne amaçla olursa olsun görüşse ne düşünürsün. Bir şeyleri ardında bırakman lazım yoksa hep böyle mutsuz kalırsın kanımca bence şu anki sevgilinle arandaki ilişkini gözden geçir acaba o kişi olsaydı etrafnda yine sevgilinle görüşür müydün ya da can-ı gönülden isteyerek görüşür müydün?

bence de yeterince büyümüş 3-4 yıl önce bitesn bişey hala aklında ise baya büyütmüşsün. farzet söyledin daha mı iyi hissedeceksin yoksa bu seferde söylediğin için mi pişmanlık duyacaksın. bırak gitsin 4 yıl geçmiş. sevgilin var madem onunla mutlu ol. geçmişi düşünüpte üzme kendini.

şu anki sevgilimle zaten o çevremdeyken bişeylerin tohumunu atmıştık..hala onunla birlikte olmak istiyor değilim..bu bir niye ayrıldık konuşması da değil bana attığı bambaşka bi kazığın konuşması..biz ayrıldıktan sonra attığı bi kazık..herşeye yaptığı bir saygısızlık..pişmanlık ilişkimizin bitmesi flm değil,kendine bana ve hatta arada başkalarına da yaptığı ayıp...o kadar beraber geçirdiğimiz zamana yaptığı,bana yaptığı saygısızlıklar..yani biz niye ayrıldık hesabı sormayacağım

evet daha mı iyi mi kötü mü hissederim bilmiyorum:2: aslında biliyorum kendi açımdan iyi hissederim ama bunu erkek arkadaşıma yapamam onu üzmeyi hiç istemem onu üzmeye dayanamam..ama erkek arkadaşımdan bağımsız düşünmeye çalışınca içimdekileri kusmak isterdim açıkcası..işte o yüzden sordum herşeyi bi kenara bırakıp yapmalı mıyım diye

"Acı veriyorsa geçmiş geçmemiş demektir." diye bir söz var... Yıllar önce bittiyse ve kafrandan tamamen sildiysen kızgınlık dahi duymaman gerekir. Sana attığı kazığa gülüp geçmen gerekir hatta. İnsanlar birine karşı nefret bile hissetse bu ona verdiği değerdendir. Dışardaki x bi şahısın dediği şeyler seni ne kadar üzebilir ki mesela ve üzerinden bunca yıl geçtikten sonra onun senin gibi seni düşündüğünü aklına iyi ya da kötü herhangi bir şeyi getirdiğini hiç sanmıyorum. Çünkü bu bahsettiğin yıl sayısı unutmak için oldukça yeterli ve hatta fazla. Dediğini yapsan dahi çok bi kaale alınacağını sanmam. Sen kendi kendine içindeki kızgınlığı attığını düşünmekle kalırsın kanımca hatta karşındakinin gözünde komik duruma dahi düşebilirsin. Bence geçmişi geçmişte bırak ve hayatına devam et.

Ciddimisin

4 yıl geçmiş nasıl şeyler yaşadın da unutamadın
Bence geçmişi geçmişte bırak , geleceğine odaklan yoksa bu takıntı seni yer bitirir ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…