kızlar merhaba fikirlerinizi almak istediğim bir konu var zira çok ama çok kararsızım :44:
3-4 yıl kadar önce-evet biraz çok
- canımı çok yakan biri vardı..olayı anlatmama gerek olmadığını düşünüyorum çünkü sorum yaşanan olaylardan bağımsız biraz..aslında biliyorum nesi bağımsız diceksiniz..
şöyle ki anlatayım;
şimdi ben en son bir mesaj atmıştım ona içimdekilerin bir kısmını döktüğüm ve o günden beri ne konuşma ne karşılaşma ne görüşme hiç bir şey olmadı..
sorum şu 'ne yaşanırsa yaşansın' -çünkü bana gerçekten gurur yapmama neden olan şeyler yaşattı- yüz yüze gelip içimdeki tüm kırgınlıkları kızgınlıkları nefreti gerekirse sevgiyi ne varsa eteğimdekileri döküp rahatlamalı mıyım? gurur hep çok değer verdiğim birşeydir ama bi yandan da içimdekiler de beni yiyip bitiriyor..söylediklerim ister üzücek olsun onu ister umrunda olmasın ben sadece söyleyip rahatlamanın aslında beni rahatlatıcağını düşünüyorum..ama yıllardır gururum buna engel oldu...:2:
aslında ne biliyim şöyle karşısına geçip bi tokat atamadım ya sanırım cidden içimde kaldı
bir de tüm o yaşananlardan sonra bir kere bile görmedim onu,söyledikleri şeylerden ziyade bir kere gözlerinin içine bakmadım...onun gözlerinden hep okumuşumdur ben hislerini...bu yüzden belki de son bir kez görüp gerçekten yaptıklarına pişman olup olmadığını anlamak istiyorumdur..belki de pişman olduğunu görüp o masum çocukluk aşkımızı hala güzel hatırlayabilmek istiyorum -hoş yine de güzel hatırlıyorum çünkü ona olan hislerim hep çok güzeldi naparsa apsın o masumluk çok değerli hala-
yani bir kere olsun onu,önyargıları,başkasını,sevgilimi,onun bu durumu nasıl karşılayacağını flm düşünmeden özgürce kusmalı mıyım herşeyi?sizce bu yüklerimi omzundan atar mı?
bir de uzun zamandır birlikte olduğum bir sevgilim de var şu an...zaten şu an sırf o bunu hoş karşılamaz diye yapamam sanırım ama gerçekten istediğime karar verirsem yapadabilirim bilemiyorum ki:44:sizce uzaktan onun yerinden bakınca çok mu kötü bişey bunu istemek
ben onunla mutluyum ama geçmişime olan kızgınlıklarım daha fazla önüme çıksın istemiyorum..kırgınlıklarımdan ziyade kızgınlıklarım var sanırım biraz bağırmak çağırmak istiyorum...ama bir yandan da of ne değişicek ki diyorum onları sen yaşamadın mı neyi değiştirceksin? ona ya da kendime ondan kurtulabildiğimi mi kanıtlamak istiyorum ki?:44:
of kafam çok karışık..bi tokat atıp gelesim var şu an arkadaşa zamanında feci haketmişti ama kısmet olmadı