susmayankalem ve yoldaşlarının üni. kazanmak için ne yaptım topiği

SusmayanKalem SusmayanKalem @birkitap@Ahu14kizlar sanirim bu fikri aranizdan biride soylemisti ama kim oldugunu hatirlamiyorum

Hani burdaki diyet gruplarinda herkes her aksam gun boyunca ne yedigini yaziyor ya bence bizde gun boyunca ne kadar calistiysak her aksam burda eksiksiz yazalim

Eksigimiz olan konularda fikir danisalim kacta uyandigimizi kacta uyudugumuzu o gun hangi konuyu calistigimizi nasil calistigimizi kac soru cozfugumuzu o sorulardan kac dogru kac yanlis kac bos oldigunu yazalim hem birbirimizi motive etmis oluruz hemde bi rekabet hali olur

Belki bazi konularda hatalarimiz olur o konuda birbirimize yanlislarimizi gostermis oluruz

Siz ne dusunuyorsunuz bu konuda
Bence güzel olur. Elimden geldiğince yazmaya çalışırım
Fdd 10lu denemeden türkçe kısmını çözdüm utanç vericiydi. 26 doğrum var :/ Sabah 5.30-6.00 gibi kalktım. Bugün ortaokul dersleri üzerinde durdum daha çok. Biraz da biyoloji yaptım

Anladım canım ama en baştan başlaman gerekiyor. Neden utanasın ki olabilir her şeyi bilmek zorunda değiliz. Öğrenmeye istemek bile büyük bir şey. Bence 5 ten başla sen çünkü işlemler çok önemli.
Aslinda sabah dusundumde sanki 5 ten baslamam benim icin daha iyi olacak

Bende yazayim bugun turkceden ses bilgisini ve yazim kurallarini calistim soru cozdum 30 da paragraf cozdum

Felsefeden felsefeye girise calistim aslinda daha oncedende calismistim ama t3st cozmem tam bi fiyaskoydu diyebilirim farkli farkli konu anlatimlarinida dinledim ama daha iyi calismam gerekiyor demekki

Tarihtende islam tarihini bi tekrar yaptim

Kizlar birde birbirinize faydali olacak bilgileri aklimiza geldikce tavsiye edersek belki hepimiz adina faydali olur

Bir yerde okumustum tarih nankordur devamli tekrar ister

Dershanedeki turkce ogretmenimoz derdi uyanir uyanmaz 20 paragraf sorusu cozmeyi adet haline getirin derdi

Hafiz arkadaslarim vardi onlarin cok guzel hi lafi vardi 2 okumak bir yazmak etmez.gercekten de yazmak not almak cok ama cok onemli fazla zaman aliyor ama akilda kaliciligida cok fazla

Ben kimsenin motivasyonunu düşürmrk için yazmıyacaktım ama yaklaşık bir haftadır çalışmıyorummmm :KK43:(((((

Ben kimsenin motivasyonunu düşürmrk için yazmıyacaktım ama yaklaşık bir haftadır çalışmıyorummmm :KK43:(((((
Canin oyle dusunme buraya yazdikca bizde yazdikca daha motive olursun işlerden dolayi mi calisamiyorsun bak 1 hafta cok uzun bi sure hic bisey yapamiyorsanda aksam yatmadan once yarim saat bir saat falan konu anlatimi videolar izle yataktayken

Yada wrken uyu gece uyanip calis gunde 3 saatte calissan senin icin kar sunun surasinda bir ay kaldi ygs ye her bir dakika bizim icin cok kiymetli

Canin oyle dusunme buraya yazdikca bizde yazdikca daha motive olursun işlerden dolayi mi calisamiyorsun bak 1 hafta cok uzun bi sure hic bisey yapamiyorsanda aksam yatmadan once yarim saat bir saat falan konu anlatimi videolar izle yataktayken

Yada wrken uyu gece uyanip calis gunde 3 saatte calissan senin icin kar sunun surasinda bir ay kaldi ygs ye her bir dakika bizim icin cok kiymetli
Haklısın tekrar başladım bugün

Hayirli olsun canim Allah zihim açıklığı versin haftada kac saat alacaksin
çok değil 2,5 saat ama her zaman soru gönderebilirim watsaptan güzeldi gerçekten ödevler, kaynaklar testler verdi.
Salıya kadar 200 sayfa yapmalıyım. İnsanın şunu yapacaksın diyen birine ihtiyacı var yani kendinden yüksek bir otoriteye. Kendimi lisede hissettim bi an :KK48:

Haklısın tekrar başladım bugün
Sakın vazgeçme mesela ben kitap okumaya bayılıyorum gece uykumdan on dakika çalıp 5 sayfa bile olsa kitap okuyorum. Ders çalışmak bir süre sonra tutku olur hayallerin için yarım saat bile olsa uykundan çal. Yarım saat az uyumakla bir şey kaybetmezsin ama o sürede ders çalışırsan şuan ki durumundan bi adım önde olursun. Umarım çalışırsın. Başarılar canım

çok değil 2,5 saat ama her zaman soru gönderebilirim watsaptan güzeldi gerçekten ödevler, kaynaklar testler verdi.
Salıya kadar 200 sayfa yapmalıyım. İnsanın şunu yapacaksın diyen birine ihtiyacı var yani kendinden yüksek bir otoriteye. Kendimi lisede hissettim bi an :KK48:
İlk hangi konudan başladınız canım

Sakın vazgeçme mesela ben kitap okumaya bayılıyorum gece uykumdan on dakika çalıp 5 sayfa bile olsa kitap okuyorum. Ders çalışmak bir süre sonra tutku olur hayallerin için yarım saat bile olsa uykundan çal. Yarım saat az uyumakla bir şey kaybetmezsin ama o sürede ders çalışırsan şuan ki durumundan bi adım önde olursun. Umarım çalışırsın. Başarılar canım
Haklısın ama uyku değildi tek sorun dedim ya abimlerde kalıcam o bile ders çalıştığımı görünce boşuna çalışıyorsun dedi bende herkesin her söylediğinden etkilenen biriyim özellikle bu konuda bi de bi yakınımız vefat etti neyse bugün tekrardan başladım özlemişim gerçekten ders çalışmayı sizde iyiki varsınız Donusunboylemiolacakti Donusunboylemiolacakti birkitap birkitap

Haklısın ama uyku değildi tek sorun dedim ya abimlerde kalıcam o bile ders çalıştığımı görünce boşuna çalışıyorsun dedi bende herkesin her söylediğinden etkilenen biriyim özellikle bu konuda bi de bi yakınımız vefat etti neyse bugün tekrardan başladım özlemişim gerçekten ders çalışmayı sizde iyiki varsınız Donusunboylemiolacakti Donusunboylemiolacakti birkitap birkitap
Haklisin insan psikolojik olarak etkileniyo gidemeyeceksem kendimi niye hirpalayayim diye benim de durumum garanti degil kazansamda gidemeyebilirim ama suan benim hedefim kazanmak ara ara benimde kafam kurcalaniyor dusunmektwn calisamiyorum ama yinede dusunmemeye calisiyorum

Bugun test cozdum mesela cogu yanlis cikti kendimi kotu hissettim eskiden olsa birakirdim ama devam ettim

Hayirlisi olsun insallah sunun surasinda kalmis 3 ayimiz ben matematikle alakali hicbirsry bilmiyorum insallah ywtistirebilirim

Haklisin insan psikolojik olarak etkileniyo gidemeyeceksem kendimi niye hirpalayayim diye benim de durumum garanti degil kazansamda gidemeyebilirim ama suan benim hedefim kazanmak ara ara benimde kafam kurcalaniyor dusunmektwn calisamiyorum ama yinede dusunmemeye calisiyorum

Bugun test cozdum mesela cogu yanlis cikti kendimi kotu hissettim eskiden olsa birakirdim ama devam ettim

Hayirlisi olsun insallah sunun surasinda kalmis 3 ayimiz ben matematikle alakali hicbirsry bilmiyorum insallah ywtistirebilirim
İnşalh ama bende artık düşünmeyecem zaten yaptığımız herşey boşuna gidiyor varsın bu da gitsin

İnşalh ama bende artık düşünmeyecem zaten yaptığımız herşey boşuna gidiyor varsın bu da gitsin
Canim daha oncede soylemistim emin degilim ama artik universite kayitlari internetten yapiliyormus yani bu vesileyle en azindan kazansak dahi kayda gitmedik diye hakkımız yanmayacak belmi sonradan babalarimiz insafa gelir yollar yada yillar sonra imkan bulur okuruz

Insallah Allah yardim eder kazanir gidersin

Canim daha oncede soylemistim emin degilim ama artik universite kayitlari internetten yapiliyormus yani bu vesileyle en azindan kazansak dahi kayda gitmedik diye hakkımız yanmayacak belmi sonradan babalarimiz insafa gelir yollar yada yillar sonra imkan bulur okuruz

Insallah Allah yardim eder kazanir gidersin
Sende :KK19:

İlk hangi konudan başladınız canım
İlk işlem yeteneğinden başladık canım. Başlangıç seviyesindeki tüm öğrenciler için alıştırmalarla matematik diye birey markalı bir kaynak verdi ve yanında kartezyen yeşil kapaklı ygs soru bankası. Bu ikisinden gidiyorum şuan ve testlerim var. Alıştırma kitabını öneririm. İzmirde olsan kaynak konusunda yardımcı olurdum. 3 kitap 10 lira satılan yerler varmış. Ben hep bir kitaba 10 lira verdim ama bu dediğim yere de bakıcam

X