susmayankalem ve yoldaşlarının üni. kazanmak için ne yaptım topiği

Kızlar bu aralar hiç giremiyorum ya. Önemli şeyler oluyor hayatımda. Dershaneyle görüştüm bugün olmadı. Ama pes etmedim tüm gün dışarıda oluyorum ondan pek giremiyorum. Bir kaç kitap deneme aldım ama henüz başlamadım

Dershaneye mi kayıt oluyorsun . Hayırlı olsun canım .

Hani muhabbet etmek için girmesek de kızlar ne kadar çalıştığınızı yazmak için uyumadan önce girin
yazdığımız için eksiklerimizi görmek daha kolay oluyor .
Hem de dünden daha fazla çalışmak için sabah istekle uyanıyorsunuz :))

Hem de ben motive oluyorum

Kızlar bu aralar hiç giremiyorum ya. Önemli şeyler oluyor hayatımda. Dershaneyle görüştüm bugün olmadı. Ama pes etmedim tüm gün dışarıda oluyorum ondan pek giremiyorum. Bir kaç kitap deneme aldım ama henüz başlamadım

Allah yardimcin olsun canim dershane niye olmadi

Valla benimde pek kitabim yok sadece 1 cografya 1 tarih 1 de felsefe alabildim gecen bi bakrim ygs kitaplari cok az kalmis bitmek uzereler dedi

Denemeler geldimi diye sordum kirtasoyeci guldu neredeyse kalmadi bile desi Allah büyük bu ayda bisey alamiyicam insallah sonraki aylar alabilirim calusabiluyormusun peki

Valla benimde pek kitabim yok sadece 1 cografya 1 tarih 1 de felsefe alabildim gecen bi bakrim ygs kitaplari cok az kalmis bitmek uzereler dedi

Denemeler geldimi diye sordum kirtasoyeci guldu neredeyse kalmadi bile desi Allah büyük bu ayda bisey alamiyicam insallah sonraki aylar alabilirim calusabiluyormusun peki

Evvel kitap işler büyük indirime gitmiş kargoda bu gün bedava olması lazım
Müşteri hizmetlerini arayıp adres vermek istemediğini işte atıyorum x kargonun şubesinden alacağını söyleyip alabilirsin kuzu :)

Bu gün 80 tane matematik sorusu çözdüm temel kavramlar ve basamak kavramı konusu 9 yanlış 3 boş :KK71:
Yaptığım iş çok değil ama aldığım sonuç fena sayılmaz mutluyum yani şükürler olsun rabbime

Kendimi eleştirecek olursam 80 tane soruyu 100 dk çözmedim hatırlamadığım soru tipleri hatırlayacağım diye bay düşündüm ama sonucun olumlu olduğuna inanıyorum :nazar:

Bu haftaki konum rasyonel sayılara kadar programda görmüşsünüzdür
Kendime matematik formül ve pratik yollarının olduğu bir defter hazırlamaya karar verdim Deftere rasyonel sayılara kadar yazdım :KK200:

Yine az çalıştım kabul ama en azından çalıştım be
Benim hala umudum var :-)En Büyük KK

:KK58::KK58::KK58::KK58:
Bu arada bu topiğe bir tane soru çözüm konusu açmak istiyorum ne dersiniz :KK66:
Biz çözeriz birbirimizin sorularını sonra burada bir sürü öğretmen var onları da etiketleriz filan güzel olur ya arada gönüllülerde gelir :KK66: sonuçta hiçbirimiz dershaneye gitmiyoruz ha :KK66:
Herkes her zaman çözmez ama elbet çözen bulunur sonuçta koskoca kk :dondurma:

:kahve:

Eklentiler

• slide_13.jpg
    slide_13.jpg
    46,9 KB · Görüntüleme: 51
Dershaneye mi kayıt oluyorsun . Hayırlı olsun canım .

Hani muhabbet etmek için girmesek de kızlar ne kadar çalıştığınızı yazmak için uyumadan önce girin
yazdığımız için eksiklerimizi görmek daha kolay oluyor .
Hem de dünden daha fazla çalışmak için sabah istekle uyanıyorsunuz :))

Hem de ben motive oluyorum
Ya ben sayısal dersler için istiyordum. Ama bire bir dersleri yokmuş.
Konularda da ilerlemişler. Yetişemem ki onlara.
Bu yıl matematik altyapısı oluşturup, seneye dershaneye başlamayı düşünüyorum. Çünkü sayısal için geç kaldım. Ve potansiyelim bu değil daha iyi bir yere gelebilirim.
O yüzden bu sene yine sınava girerim ama buna şartlamıyorum kendimi. Bir sene daha hazırlanmaya karar verdim. Siz ne düşünüyorsunuz?

Dershane konusunu az önceki mesajımda anlattım canım. Çalışabiliyo muyum? Öncekine göre daha az çalışıyorum. Çünkü her gün bir işim çıkıyor. Şu kafamdaki sorulara yanıt bulsam. En önemlisi de ders almaya başlasam biliyorum gerisi de gelecek. Özel ders verecek birini arıyorum hoca değil öğrenci olmalı. Şu an beklemedeyim. Kütüphanede ne çalışırsam o kadar. Ygs sözel kitapları bitirdim demiştim ya işte onları tekrar edip soru çözüyorum

Bu gün 80 tane matematik sorusu çözdüm temel kavramlar ve basamak kavramı konusu 9 yanlış 3 boş :KK71:
Yaptığım iş çok değil ama aldığım sonuç fena sayılmaz mutluyum yani şükürler olsun rabbime

Kendimi eleştirecek olursam 80 tane soruyu 100 dk çözmedim hatırlamadığım soru tipleri hatırlayacağım diye bay düşündüm ama sonucun olumlu olduğuna inanıyorum :nazar:

Bu haftaki konum rasyonel sayılara kadar programda görmüşsünüzdür
Kendime matematik formül ve pratik yollarının olduğu bir defter hazırlamaya karar verdim Deftere rasyonel sayılara kadar yazdım :KK200:

Yine az çalıştım kabul ama en azından çalıştım be
Benim hala umudum var :-)En Büyük KK

:KK58::KK58::KK58::KK58:
Bu arada bu topiğe bir tane soru çözüm konusu açmak istiyorum ne dersiniz :KK66:
Biz çözeriz birbirimizin sorularını sonra burada bir sürü öğretmen var onları da etiketleriz filan güzel olur ya arada gönüllülerde gelir :KK66: sonuçta hiçbirimiz dershaneye gitmiyoruz ha :KK66:
Herkes her zaman çözmez ama elbet çözen bulunur sonuçta koskoca kk :dondurma:
Muhteşem :KK200: canım bence az ama öz çalışmışsın. Çok faydalı olmuştur eminim. Defter fikri çok güzel, rica etsem yazdıkça sayfa sayfa bizimle de paylaşabilir misin?
Soru çözüm konusu da güzel fikir iyi olur gerçekten faydalanabiliriz bundan. Tüm bunları düşünmek bile büyük başarı. Çok mutlu oldum senin adına :KK39:

Bugün ders çalışamadım inşallah yarın başlıyorum. Bir de şu özel dersi ayarlayabilseydim iyi olacaktı ya neyse artık. Siz neler yaptınız kızlar ben bu zamana kadar 6-7-8 matematiğini halletmeye çalışıyordum. Aynı teog a hazırlanıyormuş gibi çalışıyorum ki güzel bir temelim olsun. Lise derslerini daha iyi anlayabilirim. Matematik olmadan hiçbir şey olmuyor :/

Bu arada 6-7-8 fen, türkçe de yapıyorum biraz daha zamanım olsa tarihe de göz atacağım. kitap olarak da var elimde bir kaç tane

Kizlar ben bugun iyi calistim galiba

Tum gun tarih calistim 19.yy li calistim not almak okumak video derken hala bitiremedim 30 tarih sorusu 25 te paragraf sorusu cozdum islam oncesi turk devletlerini tekrar ettim birde yarinda turkce calisocam insallah

birkitap birkitap ortaokul matematik konularini calismakla cok iyi ediyorsun gecende nette okudum matematigi kotu olanlar oncelikle 6.7.ve8. mat bilgilerini saglamlastirsinlar diyo bende hic bilmiyorum 6. siniftan baslafim video falan izliyorum ygs ye kadar yetistirirmiyim bilmiyirum ama ne ogrensem kar gozuyle bakiyorum

Kizlar ben bugun iyi calistim galiba

Tum gun tarih calistim 19.yy li calistim not almak okumak video derken hala bitiremedim 30 tarih sorusu 25 te paragraf sorusu cozdum islam oncesi turk devletlerini tekrar ettim birde yarinda turkce calisocam insallah

birkitap birkitap ortaokul matematik konularini calismakla cok iyi ediyorsun gecende nette okudum matematigi kotu olanlar oncelikle 6.7.ve8. mat bilgilerini saglamlastirsinlar diyo bende hic bilmiyorum 6. siniftan baslafim video falan izliyorum ygs ye kadar yetistirirmiyim bilmiyirum ama ne ogrensem kar gozuyle bakiyorum
maşallah canım baya çalışmışsın ya çok sevindim. Ben matematiğe 5. sınıftan başladım :oops: Ama yararını görüyorum gerçekten. Yetiştirirsin azmedersen ben inanıyorum hepimizin potansiyeli var

maşallah canım baya çalışmışsın ya çok sevindim. Ben matematiğe 5. sınıftan başladım :oops: Ama yararını görüyorum gerçekten. Yetiştirirsin azmedersen ben inanıyorum hepimizin potansiyeli var

Aslinda ben 5.sinufa kadar 4 islem oldugunu dusundugum için 6 dan basladim zatwn ortaokulu da aciktan okudum sanirim benimde 5 ten baslamam lazim ayiptir soylemesi carpma ve bolmedede iyi degilim ama yetistiremem diye cekiniyorum cunku zaten cok gec baslafim calismaya

Allah hepimize yardim etsin insallah iyi yerlere gelmek nasip olur hepimize

SusmayanKalem SusmayanKalem @birkitap@Ahu14kizlar sanirim bu fikri aranizdan biride soylemisti ama kim oldugunu hatirlamiyorum

Hani burdaki diyet gruplarinda herkes her aksam gun boyunca ne yedigini yaziyor ya bence bizde gun boyunca ne kadar calistiysak her aksam burda eksiksiz yazalim

Eksigimiz olan konularda fikir danisalim kacta uyandigimizi kacta uyudugumuzu o gun hangi konuyu calistigimizi nasil calistigimizi kac soru cozfugumuzu o sorulardan kac dogru kac yanlis kac bos oldigunu yazalim hem birbirimizi motive etmis oluruz hemde bi rekabet hali olur

Belki bazi konularda hatalarimiz olur o konuda birbirimize yanlislarimizi gostermis oluruz

Siz ne dusunuyorsunuz bu konuda

Aslinda ben 5.sinufa kadar 4 islem oldugunu dusundugum için 6 dan basladim zatwn ortaokulu da aciktan okudum sanirim benimde 5 ten baslamam lazim ayiptir soylemesi carpma ve bolmedede iyi degilim ama yetistiremem diye cekiniyorum cunku zaten cok gec baslafim calismaya

Allah hepimize yardim etsin insallah iyi yerlere gelmek nasip olur hepimize
Anladım canım ama en baştan başlaman gerekiyor. Neden utanasın ki olabilir her şeyi bilmek zorunda değiliz. Öğrenmeye istemek bile büyük bir şey. Bence 5 ten başla sen çünkü işlemler çok önemli.

X