- 28 Şubat 2014
- 3.908
- 3.712
- Konu Sahibi SusmayanKalem
[QUOT
Çok güzel ben yapabilir deyim sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok güzel ben yapabilir deyim sanırım
Masallah canim benim bugunlerde biraz agir aksak gidiyo bu hafta sonu aöf sonavim var hic ona calismadim onlara bakiyorum arada firsat buldukcada derslereDonusunboylemiolacakti ortalarda yoksun nerelerdesin neler yapıyorsun merak ettim
Kızlar gün daha benim için bitmedi ama siz biraz gaza gelin diye yazıyorum
Geometriden daha önce çalıştığım bir konun birey C testini çözdüm 12 soru 2 boş 10 doğru
felsefede felsefeye giriş konusunu çalıştım
ama 9 soruluk felsefe denemesi çözdüm 4 tane netim çıktı
Siz de durumlar nasıl ?
Merhaba ben sabah felsefe ve tarih çalıştım bu akşam da 3 e kadar çalışmayı düşünüyorum inş uyumam :)Masallah canim benim bugunlerde biraz agir aksak gidiyo bu hafta sonu aöf sonavim var hic ona calismadim onlara bakiyorum arada firsat buldukcada derslere
Sizlerde durum nedir
Merhaba ben sabah felsefe ve tarih çalıştım bu akşam da 3 e kadar çalışmayı düşünüyorum inş uyumam :)
Günaydın bugünlerde sürekli test çözmeyi düşünüyorum bugün vakit bulabilirsem coğrafya çalışacamGünaydınnn Kimler uyanık ve ders çalışıyor?
Sınava az kaldı canım bence sadece test çözme, ikisini bir arada götürGünaydın bugünlerde sürekli test çözmeyi düşünüyorum bugün vakit bulabilirsem coğrafya çalışacam
Verimli aslında gerçekten bütün gün çalışmalı insan çok az zaman kaldı bende bir süreliğine abimlerde kalmayı düşünüyorum daha iyi olacak benin için birde açık lise ye de çalışmam lazım ek olarakMesela ben bugünden itibaren günü dörde ayıracağım.
Sabah temelimi güçlendirmek için 5,6 ve 7. sınıf videolarını izleyip not alıyorum. (6.30-12.00)
Öğleden akşama kadar olan süreçte Ygs ve Lys ağırlıklı konu anlatım ya da tekrar (12.00-19.00)
akşam da test çözümü ve serbest aktivite (19.00-23.30)
Dördüncü bölüm gece uykuya ayrılan bölüm (23.30-6.30)
Tabi bun bölümlerde min. 1 , max. 2 saat molalarım var. Ben azar azar kullanmayı daha yararlı buluyorum.
Küçük değişikliklerle bu plana sadık kalmayı düşünüyorum. Sizce nasıl?
Abinde de şuanki gibi sürekli iş, temizlik yapmayacaksın değil mi? Orada daha çok ders çalışabileceksen hiç durma canım.Verimli aslında gerçekten bütün gün çalışmalı insan çok az zaman kaldı bende bir süreliğine abimlerde kalmayı düşünüyorum daha iyi olacak benin için birde açık lise ye de çalışmam lazım ek olarak
Çok teşekür ederim benimde tam böyle full yapmam lazım işte konuları nasıl kitap olarak idirecem ki nerden indirilir birde çıkmış sorular durumu da var inşalh bitiririm ev işleri konusunda ne desem yalan olur çünki abim bekar ve orda da yemek yapıyorum ama yine de burası gibi değilAbinde de şuanki gibi sürekli iş, temizlik yapmayacaksın değil mi? Orada daha çok ders çalışabileceksen hiç durma canım.
Ygs de lisede görülen konular çıkıyor. Açık lisede de aynı konular var. Yani ayrıca açık liseye çalışman gereksiz. Açık lise kitabı almana bile gerek yok.
Aol ün sitesinden kitabı açıp konuları bir kağıda yaz. Sonra varsa ygs lys kitabından bul çalış.
Yoksa da hocalara geldik ya da alternatif bir kaynaktan dinle not al. Bence bu daha verimli. Neden dersen;
Aol daha kolay soruyor. Sen Ygs bazında çalışırsan daha kolay çözersin soruları.
Aol e ayrı çalışayım Ygs ye ayrı çalışayım dersen yetiştiremezsin. Ygs kaynaklarından çalıştıktan sonra sınava iki üç gün kala baştan aşağı açık lise kitaplarını okuyordum.
Ve sana sonucu söyleyeyim nisanda 107 olan krediyi yaz sonunda 207 ye tamamlayarak mezun oldum. Son üç sınavda sırayla 35-33-35 kredi yaparak iki kez full çektim :) Ben böyle bir yol buldum umarım senin işine de yarar.
İnşallah başarırsın canım.Çok teşekür ederim benimde tam böyle full yapmam lazım işte konuları nasıl kitap olarak idirecem ki nerden indirilir birde çıkmış sorular durumu da var inşalh bitiririm ev işleri konusunda ne desem yalan olur çünki abim bekar ve orda da yemek yapıyorum ama yine de burası gibi değil
Çok teşekürler link için allah razı olsunİnşallah başarırsın canım.
Açık öğretim lise kitapları pdf olarak bu linkten ulaşabilirsin. http://aok.meb.gov.tr/test/dk/
Abinde kalmak daha iyiyse bence hiç durma hemen git.
Amin canım her zaman elimden gelen her konuda yardımcı olurumÇok teşekürler link için allah razı olsun