susmayankalem ve yoldaşlarının üni. kazanmak için ne yaptım topiği

Kpss orta öğretim sorularını çözdüm. Bir sürü bilgi sorusu vardı o yüzden çoğunu boş bıraktım. Genel yetenek 31 doğru 5 yanlış, Genel Kültür 26 doğru 7 yanlış olabilir diye işaretledim bazılarını. O yüzden yanlış sayım fazla.Hesaplamaya girdim 77 gibi bir sonuç çıkıyor. İyi mi kötü mü girseydim atanabilir miydim atansam nerelere atanabilirdim. Atanma ölçütü ne mesela? Biri beni aydınlatsın

Kpss orta öğretim sorularını çözdüm. Bir sürü bilgi sorusu vardı o yüzden çoğunu boş bıraktım. Genel yetenek 31 doğru 5 yanlış, Genel Kültür 26 doğru 7 yanlış olabilir diye işaretledim bazılarını. O yüzden yanlış sayım fazla.Hesaplamaya girdim 77 gibi bir sonuç çıkıyor. İyi mi kötü mü girseydim atanabilir miydim atansam nerelere atanabilirdim. Atanma ölçütü ne mesela? Biri beni aydınlatsın
Sonuçların iyi ama benim bildiğim 90 la atanıyorlar

Canım baktım şimdi değişiyor muş illerin ataması link atamadım
Teşekkür ederim canım şimdi girebildim. Baktım ben de biraz ama çok değişik şeyler vardı hep teknik yazıyordu yani meslek lisesinden mezun olmayanlar için sadece şoförlük vardı ya da ben yanlış yere baktım :)

Günaydın kızlar günlük hedefim coğrafya 40 soru bir konu tarih 40 soru yine bir konu ve 40 paragraf sonrada full türkçe çalışacam elimde ant mat olmadığı için mat netten soru çözecem

Kizlar mitive olun ben gorunce cok beğenmiştim

Sizin mesafeler ne kadar :)) ben banliyken neler yaptiniz

Ben bu bahsettigim 5 adim kitabina basladim

Sifirdan haftalik program yaptim simdi onuda atarim
Sozcuk anlamindan 40 soruluk normal test
Ve son 10 yilin cikmis sorularini cozdum bu gun

Birazdan kimya calisacagim calistikcayazarim öpüldunuz kk hatunlari :**

Eklentiler

• Screenshot_2016-11-25-02-00-01-1.png
    Screenshot_2016-11-25-02-00-01-1.png
    540,2 KB · Görüntüleme: 44
Haftalik program nasil ?
Azicik ucundn utopik duruyor sanki :KK70:
Ama butun gun evdeyiz kızlar olsun o kadar degil mi ?

Eklentiler

• 20161125_143117.jpg
    20161125_143117.jpg
    62,7 KB · Görüntüleme: 33
günü bitiriyorum peki bu gün neler yaptım ?

Ygs konularına 0 dan başladım :))

Türkçede sözcükte anlam konusu çalıştım
normal testten 40 soru çözdüm
Son 10 yılın çıkmış sorularını çözdüm oda 34 taneydi

Tarih çalıştım tarih bilimine giriş :KK70:
30 tane normal soru çözdüm
Son 10 yılın soruları daha önce çözdüğüm için kaldı :))

Geometride bildiğim bir konun testini çözdüm aslında doğruda açı konusunu çalışacaktım videodan ses gelmedi :KK70:
Babam yarın halleder inşallah onu

Kimyadan pdfm fardı bilgisayar onuda açamyınca
netten baktım yazdım güzel güzel ama testte kaldım kızlar yeterli gelmedi yarın inşallah o pdf dosyasıda hallolur

Ve yarın eve misafir geliyor ama Allah kerim

Çok öpüldünüz sizden de bekliyorum neler yaptınız :KK15:

bu gün misafir vardı bir de nedense pek çalışmak istemiyorum yoksa hala çalışabilrim yani
Şuana kadar 1 tane sosyal bilimler denemesi çözdüm ygs 29,75 net yaptım hemde palme yayınları :KK76:

Canim valla pwk iyi gecmedi bugunde var dua ederseniz cok sevinecegin

Canim bu hesaplama cozdugun denemenin hesaplamasi mi yoksa bu kadar net yapma hedefin mi var eger cikardigin netse gayet iyisin 25 matwmatik ne demek

Ben yatip kalkip 10 matematik yapayim diye dua ediyorum tabi esit agirlikciysan bilemem

Benimde hedefimdd sosyal 35 turkce 35 insallah matematikle fende yaparim

Kizlar moral bozmak icin demiyorum ama gecen yil ygs cok kolaymis girenler oyle diyordu ona gore tahminen bu yil cok zor olur kendimizi ona gore hazirlamamiz lazim

Canim valla pwk iyi gecmedi bugunde var dua ederseniz cok sevinecegin

Canim bu hesaplama cozdugun denemenin hesaplamasi mi yoksa bu kadar net yapma hedefin mi var eger cikardigin netse gayet iyisin 25 matwmatik ne demek

Ben yatip kalkip 10 matematik yapayim diye dua ediyorum tabi esit agirlikciysan bilemem

Benimde hedefimdd sosyal 35 turkce 35 insallah matematikle fende yaparim

Kizlar moral bozmak icin demiyorum ama gecen yil ygs cok kolaymis girenler oyle diyordu ona gore tahminen bu yil cok zor olur kendimizi ona gore hazirlamamiz lazim

Yok be kızı hedefim o benim hic yanlis yapmadan hedefi mi yazdim 25 matematik hic zor degil inan en azindan esit agirlik için

Dularimiz seninle

Kızlar bu aralar hiç giremiyorum ya. Önemli şeyler oluyor hayatımda. Dershaneyle görüştüm bugün olmadı. Ama pes etmedim tüm gün dışarıda oluyorum ondan pek giremiyorum. Bir kaç kitap deneme aldım ama henüz başlamadım

X