- 6 Mayıs 2016
- 200
- 98
- 28
-
- Konu Sahibi SusmayanKalem
Sonuçların iyi ama benim bildiğim 90 la atanıyorlarKpss orta öğretim sorularını çözdüm. Bir sürü bilgi sorusu vardı o yüzden çoğunu boş bıraktım. Genel yetenek 31 doğru 5 yanlış, Genel Kültür 26 doğru 7 yanlış olabilir diye işaretledim bazılarını. O yüzden yanlış sayım fazla.Hesaplamaya girdim 77 gibi bir sonuç çıkıyor. İyi mi kötü mü girseydim atanabilir miydim atansam nerelere atanabilirdim. Atanma ölçütü ne mesela? Biri beni aydınlatsın
Sağol canım. Mesela 90 aldın nereye atanıyorsun yani olup olabileceğin en fazla neSonuçların iyi ama benim bildiğim 90 la atanıyorlar
Canım baktım şimdi değişiyor muş illerin ataması link atamadımSağol canım. Mesela 90 aldın nereye atanıyorsun yani olup olabileceğin en fazla ne
Teşekkür ederim canım şimdi girebildim. Baktım ben de biraz ama çok değişik şeyler vardı hep teknik yazıyordu yani meslek lisesinden mezun olmayanlar için sadece şoförlük vardı ya da ben yanlış yere baktım :)Canım baktım şimdi değişiyor muş illerin ataması link atamadım
Canım antrenmanlarla matematiği internetten pdf olarak indirebilirsinGünaydın kızlar günlük hedefim coğrafya 40 soru bir konu tarih 40 soru yine bir konu ve 40 paragraf sonrada full türkçe çalışacam elimde ant mat olmadığı için mat netten soru çözecem
Sağol canım iyi fikir bakarım şimdi netten sen neler yaptınCanım antrenmanlarla matematiği internetten pdf olarak indirebilirsin
ders videoları indirip telefona attım. Uzun yürüyüşlerde sözelleri izliyorum. Sayısalları da kütüphanede yapmaya çalışıyorum. Buraya çok giremiyorum çünkü gündüzleri kütüphanede oluyorumSağol canım iyi fikir bakarım şimdi netten sen neler yaptın
Hoşgeldin günde kaç saat çalışıyorsun ve günlük hedeflerin neler :)Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.
Canim valla pwk iyi gecmedi bugunde var dua ederseniz cok sevinecegin
Canim bu hesaplama cozdugun denemenin hesaplamasi mi yoksa bu kadar net yapma hedefin mi var eger cikardigin netse gayet iyisin 25 matwmatik ne demek
Ben yatip kalkip 10 matematik yapayim diye dua ediyorum tabi esit agirlikciysan bilemem
Benimde hedefimdd sosyal 35 turkce 35 insallah matematikle fende yaparim
Kizlar moral bozmak icin demiyorum ama gecen yil ygs cok kolaymis girenler oyle diyordu ona gore tahminen bu yil cok zor olur kendimizi ona gore hazirlamamiz lazim